Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Tafo88 , nickimsonikimsi , hystaspes
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.847
Cevap
245
Favori
271.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crash bandicoot nsane trilogyi bu fiyattan tavsiye eder misiniz? gamepasse gelme ihtimali nedir sizce?

• drilldozer D kullanıcısına yanıt

Kesin konuşmayayım ama Game Pass'e geleceğini düşünmüyorum.(Tavsiye değildir) Activision' geliştirdiği veya dağıttığı oyunlar Game Pass'e pek gelmiyor. Emin değilim ama hiç gelmemişte olabilir.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

yazılım almak ne demke yav. bunlr xbox da yok mu zaten default olrak?

• serqan_ kullanıcısına yanıt

Hocam bir defaya mahsus dts ve dolby atmos u satın almak zorundasınız yoksa cihazda aktifleştiremiyorsunuz dts ve dolby atmos destekli oyun ve filmlerde bu codecleri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim konsollar müzik setine bağlı. Kulaklık da kullanmıyorum. Benim gibi bir son kullanıcı açısından bana faydası olur mu? Ne amaçlı alıyorsunuz?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Hocam olur tabii ki ,

bende steelseries arctis 9x wireless kulaküstü kulaklıkta kullanıyorum… dts destekli oyunlarda çevresel ses muhteşem.

dts yazılım öncesi xbox a bağladııgımda cevresel sesi bu kadar net alamıyordum.

özellikle forza horizon 5 de çok çok iyi…

ayrıca 10yıldır kahrımı çeken dts destekli logitech z906 5.1 ses sistemi de bağlı cihaza..

aynı şekilde ses kalitesi çok iyi.

dilerseniz zaten 14 günlük ücretsiz full kullanma izniniz oluyor denersiniz öyle karar verirsiniz.

ben hem dolby atmos hemde dts yi satın aldım.

kısaca bu ikisini almanız şart oyun ve filmlerde iyi bir çevresel ses deneyimi için.

ikisi de dursun.

• Cyberpunk 2077 yi aldım artık, 1 sene geçti adam etmişlerdir heralde, yeni nesil sürüm gelecekmiş ama benim ondan bir beklentim yok.

• Ziromen kullanıcısına yanıt

2022 sonuna kasar ertelediler next gen güncellemesini 1 sene daha beklemeniz gerekecek. :)

Ben sadece atmos yeterli sanıyordum, dts indirimdeydi sanırım geçen yazılmıştı. Hemen onu da alayım o zaman.

İphone kulaklığını takıp kullanayım dedim ama cızırtı yaptı. Deneyeyim dedim beceremedim arctis 9x almayı istiyorum pahalı geliyor. Normal telefon kulaklığıyla iş görür mü acaba illa kaliteli kulaklık şart mı dts vs dolby için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adrasa A kullanıcısına yanıt

Dostum iki yazılımı da dene hangisi iyi gelirse ki dts daha iyi gelecektir.( ikimiz de aynı kulaklıgı kullanıyoruz)

ben netflix ve bazı ozel oyunların dolby atmos destekli geleceğini bildigimden ötürü ikisini de aldım yazılımların. ( zaten toplasan 60tl etmiyor inidirmle iki yazılımın toplam bedeli ) 60tl neye vermiyoruz sanki. Ömür boyu o hesabınıza kayıtlı kalıyor dts ve dolby atmos.★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

• Beyler MGS alınır mı Definitive Edition 38 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 20 Kasım 2021; 19:26:25 >
  • WWE bekliyordum indirime girmis şuan.Kolay kolay indirime girmiyor. Benim gibi bekleyenler vardır belki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulletstorm 11 lira bir dolar ediyor la
    Oynamayan varsa kesin alsın hakkı yenen bir oyun acayip keyifli oynanışı vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum, bakayım hemen konsolu açınca. Bulunsun iki yazılımımızda elimizin altında ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

• tolgabjk T kullanıcısına yanıt

Evet hocam iyi bir kulaklık şart özellikle dts ve dolby atmos destekli kulaklık olması lazım , çevresel sesler ve multi tabanlı fps oyunlarında ayak sesi kasma için ..

• Krone K kullanıcısına yanıt

Ben aldım alınabilir baya özenilmiş oyuna

• Nat Pagle kullanıcısına yanıt

Grafikleri falan iyiymiş, pakedin fiyatı da baya uygun. Alacağım sanırım teşekkürler ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

Bu oyunun nex gen güncellemesiyle ilgilenmiyorum yazdım zaten mesajda, beklemeyeceğim o yüzden.

• drilldozer D kullanıcısına yanıt

Aslen PS serisi olduğu için ben de geleceğini sanmıyorum. Platformer sevmediğim için oynamadım ancak seven çok seviyor bu seriyi.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.