< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (62. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Her hafta salı günü.
-
Teşekkürler 🖐️🖐️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cloud Gaming TR'ye ne zaman gelecek?
-
net bir tarih yok
-
storedan elden ring önsipariş vermiştim. karttan çekim ne zaman yapılacak tahminen?
-
Oyunun çıkış tarihinin 10 gün öncesine kadar çekim yapılabilir velhasıl hesapta para tutmak gerekiyor
fury unleashed 19 tl ye dusmus.
inanılmaz surukleyici bir oyun bu fiyata kacırmayın.
alan olursa coop online var mesaj atsın bana.
-
bugün aldım oyunu çok güzel oyun... xbox kullanıcı adın neydi?
-
genco1881
ekleyin hocam
-
Ekledim hocam tamda oyunı oynuyorsun şuan 😂😂😂
yok mu store indirimlerinden güzel tavsiye ?
-
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 | Xbox
RESIDENT EVIL CODE: Veronica X | Xbox
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 | Xbox
Bully: Scholarship Edition | Xbox
Saints Row®: The Third™ | Xbox
DEUS EX: HUMAN REVOLUTION | Xbox
game pass sahipleri aşağıdaki oyunları toplamayı unutmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 18 Ocak 2022; 10:53:58 >
-
Geriye dönük oyunlar indirimi başlamış içlerinde Ultra SFIV var bildiğim kadarıyla bu indirim ek paket indirimi değil ama bu oyun ek paketmidir tam sürüm müdür çözemedim bilen var mı acaba? 8TL Ultra Street Fighter IV için çok iyi fiyat gibi duruyor.
-
indirimde olan ek paket ana oyun 65 tl
-
Diğer tüm oyunlara indirim yapmışlar sadece bu oyunda ek pakete indirim yapmaları saçma olmuş.
Aklımda Mini Ninjas, Rayman® Origins, Ultra SFIV vardı. Ultra SFIV yi eleyeceğiz o zaman
-
Max payne 3, 146 liradan 65 liraya düşmüş
-
İndirime giren tonla oyun var ama bizim tr storeda gözükmüyor gerçekten sinir bozucu. Elin abdlisi 4 dolara prey (orijinal olan) alabilirken parasını verip ben alamıyorum 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2012 de çıkan bir oyuna göre fiyat yüksek bence. Max payne oyunları daha yeni geriye dönük uyumluluğa eklendi, daha iyi bir indirim gelecektir yakın zamanda.
-
RDR ana oyun mu indiirme giren? birde yoksa almadınsa şunu mutlaka al dediğiniz bir oyun var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X