Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.867
Cevap
247
Favori
275.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Warhammer 40.000: Rogue Trader oyunu Gamepass'a geliyormuş arkadaşlar. Dijital Oyun Fırsatları konusunda Clementine nickli arkadaşımız oyunun season passinin hatalı fiyatlandırmayla 82.50 tl fiyattan satıldığını yazmıi. Haberi burada göremeyince görmeyen vardır belki diye paylaşmak istedim. Linki bırakıyorum kaçırmayın. Oyun Türkçe dil desteğine sahip bu arada.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★www.xbox.com
    Warhammer 40,000: Rogue Trader - Season Pass ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/warhammer-40000-rogue-trader-season-pass/9P30835ZH7T1/0010
  • mgrbz M kullanıcısına yanıt
    Season pass dediğiniz normal Paket oyun sanırım doğrumu anladım. Alsam normal oynacagim yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey sormak istiyorum bu mesajım ile alakalı,ben neredeyse altını üstüne getirdim youtube un 2 kişilik local co cop oyun ararken ama bu youn hiç karşıma çıkmamıştı hatta xbox ta bile filtreledim diye hatırlıyorum yinede görmemiştim,bir oyun seçince benzerleri diye diğer oyunlarıda gösteren bir site var mı ?

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Hayır değil. Sason pass, gelecek ek içeriklerin bulunduğu bir paket. Ana oyun çıktıktan sonra gelecek dlc, kozmetik gibi içeriklere erişmenizi sağlayan ve ayrı satılan bir oyun içeriği. Ana oyun gamepass kütüphanesine eklenecek, eklendiği zaman, season passi alırsanız demiş olduğum ek içeriklerede sahip olacaksınız.

Bazı oyunlar season pass değil de gold, ultimate, delux gibi paketler ve yükseltmelerde satıyor onlarda hemen hemen aynı şeydir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Statistics. kullanıcısına yanıt

Single oyunlar, keyifli oyunlar.

Efsane bir de trailer ı vardı, baya ses getirmişti zamanında.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★GameClipsyoutube
    Dead Island Zombies Outbreak Cinematic Scene HD New Trailers 2020! Subscribe To Gameclips To Catch Up All The Trailer Clips.
    https://www.youtube.com/watch?v=2mi5bH0fIxE&feature=youtu.be
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Co-optimus.com

Benzerlerini bilmem ama coop oyunlarina burdan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 19 Şubat 2025; 20:14:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wolfenstein: Youngblood (XBOX konsol kodu):

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    MXM2P-VRGXV-RM6RF-WY4VH-T7QMZ
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.