arkadaşlar kafama takılan 3 -5 soru var..1-2 dediğime bakmayın:) öncelikle şu an için xbox 360 sahibi değilim...1 ay içinde inş bende sizlere katılcam fakat kafamı kurcalayan sorular var...bu işin erbabı arkadaşlar yardımlarını esirgemesin lütfen...
1-xbox 360 arcade pack ve elite arasında hdd farkı var...peki bu fark ne yönden eliteye bir kazanç sağlıyor...yani oyunları dvd ye takmadan elitede oynuyabiliyormuyuz(DVD siz)....yoksa 2sindede takıp oynuyorsak hdd nin özelliği nedir?
2-ben online olarak live da oynamıcam ..internet kullanmıcam xbox 360 da...hangi xbox 360 ı almamı önerirsiniz..? sorun çıkartmıyacak olan hangisidir?
3-Fw denilen bir olay var...ben bu ay aldım diyelim...ayın 28 inde fifa 2011 çıkacak...tekrar mı bu olayı yaptırmak gerekiyor yeni oyunlar için..yoksa gerekmiyormu?
4-full hd monitör alacam...440 felan civarında 23 inç....monitör olması full hd yi tam olarak desteklermi...yani full hd monitörle normali arasında fark yoksa..full hd almama gerek yok ...siz ne düşünüyorsunuz
5-alacağım monitör bu..http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-vx2260wm-21.5-vx2260wm-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44553#divDigerResimler.....full hd nin tadını alabilirmiyim...
6-oyunları devamlı dvd de çalıştırmak dvd ye zarar verirmi?
7-bilgisayarda bana öyle bir oyun söyleyinki işte xbox 360ın oyunları aynen böyle diyebileyim
şimdiden teşekkür ediyorum vereceğiniz cevaplar için
1- Oyunları dvd'ye takmadan oynayamıyoruz.HDD'nin kazancı cihaz daha az ses çıkartıyo, yükleme süreleri kısalıyo ve cihaz daha az ısınıyor. 2- Fark etmez keyfin bilir 2side sorun çıkartmaz 3-Fw olayı ben 3 ay önce aldm benim cihazı , 3 aydır yeni bir fw gelmedi belkide dahada uzundur.Fifa 11'le geliceği kesin diil ama gelirse yeni oyunları oynamak attırman gerekiyor. 4-5- Monitörler ilgili sorulara cevap veremicem ne yazıkki başka arkadaş cevaplarsa daha iyi olur pek bilgim yok o konularda 6- Bu olayı ilk şıkta açıklamştım zaten. 7- Bu soruyu da tam anlamadım biraz daha açabilirsen daha iyi yardımcı olabilirm
quote:
Orijinalden alıntı: cReabLe
1- Oyunları dvd'ye takmadan oynayamıyoruz.HDD'nin kazancı cihaz daha az ses çıkartıyo, yükleme süreleri kısalıyo ve cihaz daha az ısınıyor. 2- Fark etmez keyfin bilir 2side sorun çıkartmaz 3-Fw olayı ben 3 ay önce aldm benim cihazı , 3 aydır yeni bir fw gelmedi belkide dahada uzundur.Fifa 11'le geliceği kesin diil ama gelirse yeni oyunları oynamak attırman gerekiyor. 4-5- Monitörler ilgili sorulara cevap veremicem ne yazıkki başka arkadaş cevaplarsa daha iyi olur pek bilgim yok o konularda 6- Bu olayı ilk şıkta açıklamştım zaten. 7- Bu soruyu da tam anlamadım biraz daha açabilirsen daha iyi yardımcı olabilirm
kardeşim çok sağol cevapların için..7. soruda anlatmak istediğim..xbox 360 daki oyunlar pc ile karşılaştırılabilirmi...?eğer karşılaştırılırsa mesela hangi oyun baz alınır...şu an için pc nin en güzel oyunları olarak mafia ve gta görünüyor...xbox 360 da bu oyunların daha iyi olduğunu söyleyebilirmiyiz...yada daha kötü ? teşekkürler
GTA hakkında pek fikrim yok ama grafik bakımından mafia 2 pc'de xbox'a göre daha iyi görüntü verdiği söyleniyor.Ama oynanabilirlik bakımından ben gamepad'le daha bi rahat etmiştim, kişiye göre değişir buda. Bi gif bulmuştum grafiklerle ilgili tekrar bulabilirsem burda paylaşırım seninle.Diğer oyunlarla ilgilide grafik karşılaştırmalarını bulabilirsn internette
Hocam maşallah, imzana video yüklemişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Hocam maşallah, imzana video yüklemişsin.
oyun aşkı başka bir şey vallahi optimizasyon derdinden,yama problemlerinden ,crack sorunlarından,düğmeye bas aç kapa exe bul ,falan filan ...çok sıkıldım ...pc süper bir alet fakat oyun için konsol alınmalı bence...tak oyna hemen...
hayırlısıyla bi alsam ..evde iyi vakit geçecek...dükkanda nasılsa pc var...onla idare ediyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme