Şimdi Ara

Xbox ve Almak İstediğim Ürünlerle İlgili Tavsiyeler Bekliyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum benden sana tavsiye xbox360 için gidip 1.579 lira sakın verme onun yerine git Xbox one al önceki yorumlarına baktım oynuyacağım oyunlar var demişsin ama o kadarda para Xbox360 için çok hem pahalı olma sebebi Xkeyli olması eğer live'a takılmak istersen orijinal al veya linkteki xkeyli eğer single takılacam fazla param yok diyorsan Rghli makine alıcaksın titanfall ve gta5'in multiplayer oyunlarına bakarak karar ver

diğer önerim bir orijinal xbox360 alıp yanında titfanfall ve gta5 alman hem 1579 lira verene kadar daha ucuza getirirsin hemde mutli daha zevkli olur
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 14 Nisan 2014; 19:01:45 >
  • Hocam bende herkese bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar. Bu konsollar ilk çıktığında herkes korsan oynasa nasıl gelişecekti, nasıl oyun çıkacaktı. Kimseyi korsana zorlamamak gerekir. Zaten oynamak istediği oyunlar belli o oyunları o oynamak için daha fazla para vermek mantıkla uyuşmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle yapmayı düşünüyordum ama herkes korsan kullan diyince biraz araştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.bora99 -- 14 Nisan 2014; 19:21:43 >
  • dediğinde haklısın ben orijinal kullanmıyorum param olmadığı için eğer olsaydı ilk işim titanfall oyunun alıp oynamak ama böyle öneri isteyen arkadaşlara genelde orjinali öneriyorum örnek oyunları veriyorum dediğim gibi 1579 lira verene kadar bir tane Xbox +titanfall veya gta5 oyunu alabilir

@a.bora99 hocam ben önerimi sundum karar sana kalmış kafana hangisi yatıyorsa o şekilde al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 14 Nisan 2014; 19:26:46 >
  • Bir xbox 360 icin o kadar para verilmez bence, bu arada eger korsan dusunursen hani belki singledan sıkılır multi denemek istersin diye fw'li xbox 360 al. Ama orijinal olsun dersen de daha ucuz birsey bul. Ayrica urunde verilen 60 oyunlarin birkaci guzel degil gibime geliyor ama tabi senin kararin yani.

• Xbox konusunda yardımcı olan herkese teşekkürler o konuda kararımı verdim.Bir de oyun süresi kısa olmayan ve iyi multiplayer bölümleri olan 4-5 adet oyun tavsiye ederseniz daha iyi olur

• a.bora99 A kullanıcısına yanıt
    Kırık mı kullanacaksın ? Yoksa orjinal mi ? Kırık alacaksan fwli al jtagli alma

• Şimdilik orijinal düşünüyorum ama 2 hafta içerisinde uygun fiyata güzel bir xkey li bulabilirsem belki alırım

Bence xkey pahalı zaten oynamak istediğin oyunlar belli o yüzden hiç uğraşma git orjinal kullan Hem daha ucuza gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Bence xkey pahalı zaten oynamak istediğin oyunlar belli o yüzden hiç uğraşma git orjinal kullan Hem daha ucuza gelir

+1 ve xkeye 200 lira + işçilik ücretini eklersen onun yerine güzel bir oyun alabilirsin :)
  • Evet arkadaşlar haklı. Xkey aldığında 200-250 lira masraf. Gold üyelik masrafını yine ödüyeceksin zaten orjinalden pek farkı kalmadı. Şimdi single player oynasaydın derdim ki, 2-3 oyun yetmez ama multiplayer da bir oyunla aylarca oynarsın :)
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Aynen ben mesela o kadar oyun oynamam. Bir oyunla en az 3 ay idare ederim. Pvz gw diye yeni bir oyun çıktı mesela o oyun bayağı oyalar beni

• Almayı düşündüğüm oyunlardan bazıları şunlar gta 5,titanfall,forza4,halo4 ya da battlefield 4 bunların dışında 1-2 oyun daha alabilirim önerileriniz varsa lütfen belirtin.

• Valla oynamadım ama iyi oyun diyolar. Offline bir modu olduğunu okumuştumda (split screen olarak iki kişi) yinede rgh de çalışacağını pek düşünmüyorum ben yeni nesilde anca denerim bunu. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.bora99

Almayı düşündüğüm oyunlardan bazıları şunlar gta 5,titanfall,forza4,halo4 ya da battlefield 4 bunların dışında 1-2 oyun daha alabilirim önerileriniz varsa lütfen belirtin.

Şimdi bana sorarsan eğer, farklı tür oyunlardan almaya çalış. Hani 3 tane fps yazmışsında, o kadar denemediğin oyun varken 3 fps nin onlinelarında gezmeye gerek yok. 1 fps de oldukça yeter sana. Red Dead Redemption alabilirsin, hatta bi dlc si vardı ( dlc olmayabilir belkide başka bir oyun olarak satışa sunulmuştur onu araştırırsın) undead nightmare olması lazım. Undead nightmare olarak denemedim ama çok zevkli birşey gibi görünüyor :) Futbol oyunu göremedim tercihlerinde. Sevseydin alırdın diye düşündüm ama bence her ihtimale karşı fifa 14 bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 15 Nisan 2014; 18:13:03 >

• PureMusic kullanıcısına yanıt
    Aynen bencede her tür yani kategoriden birer oyun al. 3fps gereksiz gibi geldi bana

• Mesela Batman Arkham Origins de var. Normalde sevmem bu tarz süper kahraman oyunlarını fakat bunda harika bir dövüş sistemi yapmışlar, oynaman gerekir. Dark Souls II var, eğer rpg seviyorsan. WWE 2k14 var, evde birisi seninle oynamayacaksa şahsen almanı önermem. Oyundan çok oyundaki muhabbetler hoş oluyor :). Borderlands 2 var vs vs. Aklıma geldikçe yazarım.
  • Aslında battlefield ve halo yu birlikte almayı düşünmüyorum ikisinden birisi olabilir ama battlefield ın hikaye bölümü pek iyi değilmiş galiba hem halo da split screen oynama da var

• Belki Red Dead Redemption da olabilir, far cry 3 nasıldır sizce ilk olarak almam gereken oyunlardan mıdır

Farcry 3 bayağı ucuzladı 50 Tl (kutulu). Alınır yani bitirsende adada takılırsın kafana göre. Bence spor fps tps ve birde dovuş oyunu al seni idare eder bir sure

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.