Şimdi Ara

Xbox ve Almak İstediğim Ürünlerle İlgili Tavsiyeler Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 8.sınıfa gidiyorum ve sınavdan sonra xbox 360 alacağım(kesin).Ama yanında bir şeyler daha almak istiyorum,iyi bir bilgisayar ya da el oyun konsolu olabilir(3ds veya ps vita).Sizce bilgisayar mı el oyun konsolu mu almalıyım.Açıkçası bilgisayara biraz soğuk yaklaşıyorum çünkü son zamanlarda pc de olup da xbox 360 da olmayan oyun yok sanırım,bu yüzden bir el oyun konsolu almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım.Xbox için 5-6 tane oyun tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.Bu arada yeni nesil konsolların çıktığını biliyorum ama xbox 360 alacağım çünkü oynamadığım çok oyun var bu yüzden yorumlara bunu yazmayın lütfen.Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler...

Not:Sadece hafta sonları yorumlarınıza bakabilirim bu yüzden cevap vermeyeceğim sanıp yorum atmayı bırakmayın.

• a.bora99 A kullanıcısına yanıt
    El konsolları şu anda rezalet durumda. Tavsiyem eğer Xbox ı orijinal kullanacaksan, el konsolu yerine oyun al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ikisi yerine xbox one almayı düşündün mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_shn -- 13 Nisan 2014; 19:21:01 >
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    Düşündüm ama oynamak istediğim birçok oyun var ve yeni nesil konsollara şu ana kadara çok az oyun çıktı bu yüzden xbox 360 benim için en iyisi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.bora99

Düşündüm ama oynamak istediğim birçok oyun var ve yeni nesil konsollara şu ana kadara çok az oyun çıktı bu yüzden xbox 360 benim için en iyisi diyebilirim.

Yani kırdıracaksın. O zaman zaten tonla oyunun olur, el konsoluna gerek yok.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Kırdırmayı düşünmüyorum zaten güncel birçok oyun internette uygun fiyata var.
    Valla kırdırmayı düşünmüyorsan bence yanlış yapıyorsun. Biraz daha bekleyip xbox one al. Her ay iki oyun zaten live dan gelecek. Sen bilirsin tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem xbox 360 dan baska birsey alma ve kirdir sonra zaten baska birsey alsanda kullanmaya vaktin olmayacak fazlasiyla oyun olacagi icin :)

• Bildiğim kadarıyla xbox kırdırıldığında online oyun oynarken banlanabiliyorsun ya da oynanamıyormuş.Bu yüzden kırdırmak istemiyorum.
    Xbox360 şu anda düşüşte. Live desteği ve online oyuncu her geçen gün azalacak. Bu ne zaman sorun yaratır onu bilmiyorum. Belki 1 yıl belki 3 yıl sonra. Yinede tercih senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.bora99

Bildiğim kadarıyla xbox kırdırıldığında online oyun oynarken banlanabiliyorsun ya da oynanamıyormuş.Bu yüzden kırdırmak istemiyorum.

2 farkli kirdirma yolu var, FW ve rgh/jtag. FW ile dvdye yazip oynarsin ve bununla live a girebilirsin ama risk vardir her zaman. Rgh/jtag ise hard diskteki oyunlarin oynanmasidir live'a girdigin an direk kalici ban yersin. Ben mutli oynarim diyorsan FW, ben single oynarim dersen rgh/jtag yaptir

şimdi sen zaten ban yersen single oynayabilceksin sadece online oynayamayacaksin, bence jtag yaptir ki parana yazik olmasin.

• Kırdırma, orjinal oyun oynamak varken neden korsan oynayasın ? Ayrıca, konsolun orjinalliği gidecek kırarsan. Korsanı savunanları da buradan kınıyorum, hırsızlık bu.
    Türkiye`deki fiyatları pahalı bulanlar amazon ve ebay den de alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 14 Nisan 2014; 1:05:07 >
  • Bence de öyle.Herkes korsan oyunlar ucuz olduğu için kırdırırsa eski nesle oyun çıkma ihtimali daha da düşecektir.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.bora99 -- 14 Nisan 2014; 13:55:43 >
    Eski nesile yeni ve şu ankilerden daha güzel oyunlar bekliyor musun yani.
  • Hayır ama yeni nesille birlikte eski nesle de çıkan oyunlar var ve bu konuları konuştuğumuz yeter asıl amacından çıkmaya başladı sorduğum sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.bora99 -- 14 Nisan 2014; 13:52:28 >
  • Arkadaşlar herkes orijinal alma diye ısrar etti ve ben de bu ürünü buldum sizce nasıl http://www.n11.com/xbox-360-e-250gbkinectxkey2-kol60-oyun-P21753542

• Bu arada xkey li xbox larda dvd ye orijinal oyun takıp oynayabiliyor muyuz???

• Arkadaşlar herkes orijinal alma diye ısrar etti ve ben de bu ürünü buldum sizce nasıl http://www.n11.com/xbox-360-e-250gbkinectxkey2-kol60-oyun-P21753542

Konu asıl amacından çıkıyor.

• Konunun başlığı xbox ve alacağım ürünlerle ilgili tavsiyeler ben n'aptım şimdi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.