Şimdi Ara

Xbox ve Almak İstediğim Ürünlerle İlgili Tavsiyeler Bekliyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorcher

Farcry 3 bayağı ucuzladı 50 Tl (kutulu). Alınır yani bitirsende adada takılırsın kafana göre. Bence spor fps tps ve birde dovuş oyunu al seni idare eder bir sure

+1 Fazlasına şimdilik gerek yok. Para biriktirmeye başla bu konsol işi böyle :D Oyun oynarken para biriktiricen illa. Ya yeni konsol ilgini çekiyor ya da yeni bir oyun.
  • Bu arada gamepad için de şarjlı pil veya orjinal şarjlı bataryasını almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir şarjlı pil fiyatları daha uygun geldi hem onları başka cihazlarda da kullanabilrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.bora99

Bu arada gamepad için de şarjlı pil veya orjinal şarjlı bataryasını almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir şarjlı pil fiyatları daha uygun geldi hem onları başka cihazlarda da kullanabilrim

Sony ninkiler iyi, GP ninkiler iyi, Energizer, Duracell.. yani o çokta fark etmiyor. Şarj cihazıyla birlikte aldığında zaten çok ucuza geliyor.
  • http://www.n11.com/xbox360-4-gbkinectx360key-500-gb-harici-disk-P17352260. Bu nasıl?

• quote:

http://www.n11.com/xbox360-4-gbkinectx360key-500-gb-harici-disk-P17352260. Bu nasıl?

GTA 5 gibi ön yüklemesi olan oyunlarda sorun çıkar, 250 gb alman lazım en az.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    500 gb lik hdd var oyunlar için ürünün yanında o yetmezse evde 1 tb lik var onu kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.bora99 -- 18 Nisan 2014; 21:49:25 >
  • quote:

500 gb lik hdd var oyunlar için ürünün yanında o yetmezse evde 1 tb lik var onu kullanırım.

Gördüm onuda. En baştan anlatayım en iyisi. :D

Bazı oyunlar, ön yükleme yapması gerekiyor. Ön yüklemeyi, dahili hard diske yapıyor. Yoksa 50 tane harici harddiskin olsa fayda etmez, oyun dahili hdd ihtiyacı duyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

quote:

Gördüm onuda. En baştan anlatayım en iyisi. :D

Bazı oyunlar, ön yükleme yapması gerekiyor. Ön yüklemeyi, dahili hard diske yapıyor. Yoksa 50 tane harici harddiskin olsa fayda etmez, oyun dahili hdd ihtiyacı duyuyor.

Ürün xkey li. Xkey lilerde oyunlar hdd zerinden oynanıyor.

• Hataly mesaj..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 19 Nisan 2014; 15:44:40 >
  • Yahu madem bu kadar bilgilisin niye burada soruyorsun. Yinede anlatayım, oyunun özelliğiyle ilgili bir durum bu ön yükleme. Xkeyde iso çalıştırıyorsun, xkey nedir dersen. Bir tür xbox için sanal dvd emülatörü gibi diyebilirim. Tam olmasa da bu anlama yakın birşey. Yani sen sanki dvd ye orjinal oyun koymuşsun gibi algılıyor makine onu. Neyse konuya dönelim, iso oyun çalıştıktan sonra oyunun kendisi sana diyor ki, şu şu şu kadar ön yükleme lazım. Sende evete basınca, direk ön yüklemeye başlıyor. Bunun orjinalle, rgh jtag ile ve ya xkeyle alakası yok. Hepsinde mevcut bu. Çünkü bu olay oyunun özelliği, sistemin özelliği değil.

Bunun dışında harici hdd üzerinde de dahili görünümlü 32 gb alan açılabiliyor fakat bu sana yeter mi, yeterse ne kadar sağlıklı kullanılır bunu denemedim bilmiyorum. Bunun gibi şeylerle uğraşacağına 100-150 lira ekle al hdd li. Rahat rahat oyna.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.