O kadar boş konuşuyorsunki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat PagleO kadar boş konuşuyorsunki
Alıntıları GösterSenin gozler pertlemistir boş beleş oyun oynamaktan. Gel bi ara saglam oyun oynattiriyim dolduralim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 3 Mayıs 2021; 0:49:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nat Pagle
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterSen bos diyorsun ben dolduralim diyorum. Komik degil gayet ciddiyim espri anlayisini acil duzelt yavrucum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrUckmann
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBu kafayla gidersen seni seven çok olur.Konuyu daha fazla meşgul ettirmemek adına engelliyorum seni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nat Pagle
Bu kafayla gidersen seni seven çok olur.Konuyu daha fazla meşgul ettirmemek adına engelliyorum seni.
Hee yavrum hee hadi yataga uyku vaktin gelmis.Gelip kendi catiyor sonra mesgul etmeyeyim diyor tovbe estagfurullah yau.
Bos belescilikten herhalde bunlar hep.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey bro uğraşma bu playstation fanboylarıyla. Kendilerini çok üst düzey niteliklere sahip birer varlık gibi hissediyorlar sanırım. Bu kadar da aşırı marka fanatiği nasıl olurlar acayip. Ben xbox ı niye savunuyorum çünkü cebimi düşünüyor adamlar. Kendi çıkaracağı oyunu beleşe veriyor. Daha ne yapsın adamlar. Var ya 600 kağıt isteseydi belki o zaman fanboylar ısınırdı xbox a
doğru hamle vallahi hem ülkemiz içinde mükemmel gamepass e gelmesi. bunda karşı çıkmassınız artık.
-
xbox ta oynarız ozaman. her iki konsoluda alın rathatlayın derim. Böyle ergen kavgaları ile boşuna birbirinizi kırıyorsunuz:)
-
stalker call of pripyat yüklü bilgisayarımda call of chernobyl moduyla oynuyorum arada sırada. oyun hakkında bişey goremedik daha patlıyacak gibime geldi🤣😅🙃
Korku oyunlarını veya korku içeriği olan oyunları oynamam ancak bu S.T.A.L.K.E.R. serisi seni öyle bir içine alır olayları yaşarsın, Bloodsucker nereden gelecek diye tavuk gibi sağa sola bakarken ki ak ile karayı seçersin ama bu oyunu bırakamazsın. Seri yetmez modları bile mesela Lost Alpha'yı defalarca oynatır sana.
Uzun zamandır bekliyoruz bu adamlar bu işi biliyor gelsin yine uykusuz ve tedirgin geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 3 Mayıs 2021; 14:41:15 >
-
Çıksın özlemiştik.
-
Biz de filmini izleriz.
-
birileri Microsoft'un discord'u SATIN ALMA girşimini, malum firmanın discordu, "kendi sistemine entegre etme" girişimi ile bir mi tutmasını dersin
yoksa bu fukaraların "stalker 2 geliştiricilerinin malum konsol için planı yok" ile 3 aylık exc olacak stalker2 inin 3 ay sonrasında sadece pcye çıkacağını , kendi zayıf konsollarına çıkacakmış gibi fukara algısı mı kasması dersin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X