hocam niye ciddiye aldın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor (5. sayfa)
-
-
Sende haklısın ciddiye alınacak bir yanın yok aslında.bir anlık hata edip ciddiye aldım.Benim hatam kusura bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak microsoft aldığı parayı hizmete yatırıyo.Birşey yapıyosa onu herkes için erişilebilir yapıyo.adamlar 10 yıldan beri arjantine özel fiyat uyguluyolar.Afrikada bilgisayar dağıtıyolar.Türkiyede kadınların bilgisayar kullanması için akademisyenlerle projeler yürütüyolar.Sony ve nintendo ne yapıyo kazığı çaktıkça çakalım mantığındalar.
quote:
Orijinalden alıntı: memo1231Bak microsoft aldığı parayı hizmete yatırıyo.Birşey yapıyosa onu herkes için erişilebilir yapıyo.adamlar 10 yıldan beri arjantine özel fiyat uyguluyolar.Afrikada bilgisayar dağıtıyolar.Türkiyede kadınların bilgisayar kullanması için akademisyenlerle projeler yürütüyolar.Sony ve nintendo ne yapıyo kazığı çaktıkça çakalım mantığındalar.
MS ile Xbox'ı ayırman lazım öncelikle. Yapsınlar tabiki. Sony de yapsın da konumuzla alakası yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: memo1231Çöp of us 2. Eger bu oyun çıtayı yükselttiyse flight simulator ne yapmıştır? 7 senede 2 oyun yapıtılar onuda metacritiğe para verip puanlarını düzelttirdiler.(gir user score kısmına kötü yorumların hepsi silinmiş içeriğe erişilemiyor yazıyor.)olmayacak işleri zorlayıp karakterleri eşcinsel yaptılar.oyundan çok propaganda.sonuç ne oldu yüzlerinde patladı.Zaten böyle giderse gamepassin sony ile işi bittiğinde zavallı sonyde aynı sega gibi atari gibi tarihin tozlu sayfalarında kendini bulacak.😀 Rekabeti falan düşünmeyin.rekabet olmasada microsoft yerel fiyatlandırma yapar merak etmeyin.afrikada 32 milyar dolarlık bilgisayar yardımı yaptığı gibi.10 yıldan beri arjantinde yerel fiyatlandırma uyguluyor microsoft.
arkadaş ilaçlarını almayı unutma. Durumun vahim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 16 Temmuz 2021; 10:33:45 >
-
Microsoft ile xboxı neden ayırmamız gereksin xbox microsoftun markası.
Sen önce cümle kurmayı öğren sonra benim ilaçlarımı düşün.Bu zavallı Türkçe seviyenle Türkçe altyazılı oyun bile oynayamazsın sen. 😃
insan kendi derdini kendisi yaratır hocam dertleriniz hep böyle kalabilir yeterki siz isteyin
-
quote:
Orijinalden alıntı: memo1231Microsoft ile xboxı neden ayırmamız gereksin xbox microsoftun markası.
İyi o zaman Sony televizyon ile Windows 10'u da sokalım işin içine. Konsol konuşuyoruz burada.
-
Xboxın işletim sistemi zaten windows 10 temeliyle çalışıy.o windowsta oyun harici uygulama ve driverları çıkartınca xboxın işletim sistemi elde ediliyor.yani xboxı microsofttan ayıramazsın.xboxın temelleri windowsa dayalı. Xboxta harika bir web tarayıcı var.Bir çok video formatındaki film vs şeyleri çalıştırabiliyosun.windows 10 mağazasındaki uygulamaların bir çoğunu konsola kurabiliyosun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X