|
Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor
-
-
''Şimdilik böyle bir planımız yok'' kritik cumle yanlis boldlamisiniz Micro studyosu degil bir seyi degil ilerde gelir.
-
Next-gen bir oyuna para vermeden ilk günden sahip olmak mı? Mükemmel. Playstation da böyle bir hizmet sunsa keşke ama fanboylar varken zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya’nın en iyi konsoluna çıkartıyor adamlar diğerlerine gerek yok zaten.
gençlerin ne güzel dertleri var..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eksik bişey var eklemek istedim, oyun Işın izleme ve 120 fps moduyla geliyor onaylandı. X box series x’in gerçek gücünü göreceğiz sanırım bu oyunda 👍 -
Aynen kardeşim 120 fps ‘de cabası daha ne olsun 👍 -
-
Bu forum ve diğer oyun forumlarında sürekli Playstation ve Xbox tartışmalarını ve atışmalarını görmek fena güldürüyor beni. PC'ciler olarak kenardan izliyoruz :)
-
PC'ye çıksın da gerisi umurumuzda değil.
Oyunun çıkışı bence 2022'ye ertelenecektir. Zaten çok fazla şey göstermediler, bu yıl çıkacaksa bir miktar materyal sunmalılardı fakat ortada bir şey göremedik.
Eski oyunlar da bug doluydu şimdiki de öyle olacaktır bu faktör de var.
-
Bu xbox fanboylari cok komik, kendi kendilerine playstation fan mesaji yazip yine kendileri cevapliyor.Gamepass'a psikolojik destek'te dahil olmali yoksa vay halinize :))))
-
god of war, tlou falan filan varken ne yapayım stalker 2'yi
S.T.A.L.K.E.R. 2 iyi çıkarsa -ki çok iyi bir oyun bizi bekliyor gibi duruyor- gayet konsol aldıran tarzında bir oyun. Call of Pripyat'ı oynamıştım ve aşırı beğenmiştim.
-
Umarım Metro'da yaptıkları hatayı yapmazlarda şu oyuna multiplayer eklenir Team Deathmatch vb. modlar oynanır.
Ambiyansı ve dinamiklerinden mütevellit min 500. saatlik oyun 50 saatte hikayesi bitince bitip rafa kaldırılıyor, yazık oluyor potansiyeline.
Şu ambiyansata co-op yada multi FPS tadı almak var...
-
Hadi bakalım merakla bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dünya’nın en iyi konsoluna çıkartıyor adamlar diğerlerine gerek yok zaten.
|
Next-gen bir oyuna para vermeden ilk günden sahip olmak mı? Mükemmel. Playstation da böyle bir hizmet sunsa keşke ama fanboylar varken zor
|
Eksik bişey var eklemek istedim, oyun Işın izleme ve 120 fps moduyla geliyor onaylandı. X box series x’in gerçek gücünü göreceğiz sanırım bu oyunda 👍
|
Aynen kardeşim 120 fps ‘de cabası daha ne olsun 👍
|
Bu xbox fanboylari cok komik, kendi kendilerine playstation fan mesaji yazip yine kendileri cevapliyor.Gamepass'a psikolojik destek'te dahil olmali yoksa vay halinize :))))
|
Heyecan ile beklediğim oyun. Gelsede Series X ile birlikte muhteşem atmosfer eşliğinde oynasak.
|
Yuvarlak cümleler kurulmuş demek ki sonradan PS5'e de getirme niyetleri var. Para tatlıdır PS5 gibi bir konsolu atlayacaklarını hiç sanmıyorum. |
Siz başka oyun bilmiyo musunuz? Kos koca nesil 7 yıl sürüyo sen 2 tane oyun sayıyosun.onları da toplasan 48 saatte bitiyor.Buralarda bizim oynadığımız oyunların başlıkları altında ağlıyosun. O oyunlarında biri iyi birisinin metacritic user scorunun düzeltilmesi için sonynin metacritiğe para verip kötü yorumları sildirmesi skandalı daha unutulmuş değil.yani şu tlou dediğiniz sjw oyununu bizim youtuberlar hariç herkes gömüyor kardeş. Yakında bi doomu, Bi elder scrollsu, Starfieldı tıpkı forza ve haloyu youtube dan izlediğiniz gibi izleyeceksiniz. 2 yıl içinde 40 dan fazla yeni oyun gelecek game pass'e.sende buralara zavallılar gibi tlou tlou yazar halay çekersin artık 😀 |
O kadar boş konuşuyorsunki |
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- whatsapp durum beğenme
- whatsapp mesaj düzenleme
- instagram beğenileri görme
- whatsapp neden açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X