Bildirim
Xbox vs. baglayabılcegım hd lcd tavsiyeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/philips-220c1sb-22-220c1sb-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44043
bu lınktekı lcd hd mi pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevınırım xbox takablırmıyım ps 3 yada hangı gırıs neyı ıfade edıo pek bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım -
Hayır bağlayamazsın, xbox ve PS3 bağlayabilmen için HDMI çıkışı olması gerekiyor. -
Anladım sagol tavsiye edebilecegin bu ozellıklerı ıcınde bulunan bı hd lcd varmı yada konuyu gorup okuyanların? su kavramları pek anlayamadım DVI HDMI ne ise yararlar? -
hdmi seside iletir dvi lı o monitör ama bi aparat sayesinde dvi ı hdmi girişine bağlıyorsun yine aynı aparat sayesinde herhangibir ses aygıtına bağlayıp seside alırsın -
dvi çıkışa da bağlayabilirsin ben dvi dan kullanıyorum. ses işini de çevirici vs ile analog sistemlerden ses alabilirsin rahat sorun olmaz görüntü kalitesi olarak dvi hdmi arasında hiçbir fark yoktur -
dvı ıle hdmı arasındakı tek fark hdmı ıcın ekstra analog sıstemı kullanmak grekmıo yanı anladıgım kadarıyla pekı bı ekranda hdmı ıle dvi ıkısınınde bulunmasının avantajlarını yazarmısınız?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X