Bildirim
xbox - widescreen performansı
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynını bende düşünüyorum biraz araştırdım en ucuz lg nin monitörünü buldum 430 lira teknosada ama tek analoğ çıkış var yani sadece xbox bağlarım pc boşta kalır hem dvi hem analoğ çıkış bakıyorum onlarda sanırım 500 liradan başlıyor sorunuzun cevabına gelirsek sanırım tam oturuyor bir sorun olmuyor -
Yani mesela bana xboxda sorunsuzca oynamam icin 19" mi tavsiye edersiniz yoksa 22" mi? Ve bi sorum daha olucak benim 5ms ve 2ms arasinda daglar kadar fark varmidir? Yani 2232bw ve 223bw biri 2ms biri 5ms, ama 3ms fark icin benim 100 ytl fazla vermem normal mi yoksa 22" 5ms 223bw Samsung benim isimi gorur mu? Zengin biri degilim ve her sne her yeni monitor ciktiginda degistircek biri degilim, tavsiyelerinizi bekliyorum...
Saygilar -
19" ile 22" arasında bile öyle ahım şahım bir fark olmuyor. Bence bu durumda ekran büyüklüğünden öte, görüntü kalitesine önem vermelisiniz. Nasıl olsa seçeceğiniz çözünürlükler birbirlerine yakın olacak. Samsung'un veya diğer markaların hem VGA hem de DVI girişli olan modellerini tavsiye ederim. PC ile geçişleri tek tuş ile yapabiliyorsunuz. Samsung modellerinde, görüntüde bir bozulma olmuyor. Görüntü ekrana düzgün bir şekilde yayılıyor. Ayrıca 2ms ile 5ms arasında gözle görülür farklar olmuyor. 8ms LCD TV'lerde bile bir fark olmuyor 2ms monitörlere göre.
Samsung 940BW'den Samsung 223BW modeline kadar seçim şansınız var. Marka olarak her zaman Samsung tercihimdir ama başka bir marka sorulduğunda, Philips de diyebilirim. -
Samsung 2232BW'de kullanıyorum. Problem yok. Tam oturuyor ekrana görüntü. -
Tesekkurler Zeus. Peki bana 350 - 450 arasi 19" veya 22", 2ms veya 5ms gibi DVI girisli bir monitor tavsiye edebilirmisin? En cok xbox360 kullanicam ve Dvd, Divx,HD filmler izlicem...Tesekkurler hersey icin...
Saygilar -
Mesela Samsung 206BW alabilirsin. 440 lira falan civarında olması lazım. Yine yakın fiyata Philips 200WS8FS de olabilir.
Bence en iyisi büyük bir teknoloji marketine gidip orada kendin görerek alman veya büyük online dükkanları biraz dolaşman. -
Ya benim bulundugum ilcede bu tur lcd monitor satan yer yok malesef.hepsiburada kullaniyorum en cok... Siz bana linkiyle bir monitor tavsiye ederseniz cok sevinirim.Mesela hangi siteen hangi sanal magazadan en uygun fiyata dedigimiz standartlarda bir lcd alabilirim acaba?Tesekkurler ilgniz icin...
Saygilar -
ne kadar da mönitorde oynamak zorunda olsakta bu makinelerin hakkını veren lcd tvler.Seg lcd tv düşünebilirsin migroslarda 895ytl. -
Sagol ama hem Seg sevmyiorum marka olarak hem de butcemin 2 kati fiyat ki cokcok iyi bir performansi olan bir Tv oldugunu sanmiyorum.Cogu arkadasin tavsiyesi DVI li bir monitor ve cok tatminkar bir gorntu alabiliyormusuz... Lcd Tv ye kadar param suan icin yok ilerde insallah ama suan icin iyi bir monitor dusunuyorum, buyukluk ve ms beni dusunduren seylerdi fakat zeus hocam aydinlik getirdi olaya bende uygun bir lcd bulup insallah en yakin zamanda alicam.Ilerde de insalah Samsung'un Lcd tvsini dusunuyorum.
Tesekkurler -
valla bnde 226BW var 22 inç. samsung süper görüntüsü var ama daha xbox360 elime geçmediği için bşy diyemiorum bnce ekran alcaksan ve görüntüye önem veriyosan paraya azcık kıyıp bikereliğine mahsus 226BW al derim -
ben 22" hp w2207h kullanıyorum, performasından gayet memnunum. -
teşekkürler cevaplarınız için.
o zaman 2ms 2ms diye tutturmaktan vazgeçiyorum 22" 5ms bir samsung alsam yeter bana. -
Vallahi sanırım 3 ms fark için 2ms Samsung almıycam ve 22'' 5ms 226bw alıcam umarım...Tesekkurler yorumlariniz icin...
Saygılar -
hepsiburada.com kullanıyorsan eğer, kullanmaya devam etmelisin. Güvenli ve hızlı bir site.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X