< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Wireless Controller Mavi, 9. Nesil 545tl (2. sayfa)
-
-
Belki de konsolla birlikte verilen cihazların seri numaraları değişiktir? Bu satıcının yaptığını engellemek için. Bu durumda garanti tipik "ben burdayım abi bir şey olursa bana getir" garantisine dönüşebilir eğer ürün orjinal olsa bile.
Tabi bu ne kadar negatif bir şey indirime kıyasla, o da ayrı bir şey.
-
Microsoft Xbox Wireless Controller Mavi, 9. Nesil: Amazon.com.tr
yeniden stoklara girmiş sipariş verdim bekliyorum
-
İkisinide kullandım Gamesir G4 Pro bana göre daha kaliteli daha işlevsel
-
Bu kol ile xbox one s kol arasında ne fark var arkadaşlar ? Bilgisi olan bir arkadaş yazabilir mi ona göre alma planım var
-
Selamlar, PC de dongle olmadan nasıl çalıştırabiliriz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluetooth adaptör ile. Selamlar..quote:
Orijinalden alıntı: kenanbalSelamlar, PC de dongle olmadan nasıl çalıştırabiliriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaerdurmus''Yurtdışından gelen gönderiler
Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.
Sepetinizdeki yurtdışından gönderilen ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı Amazon Turkey değildir. Dolayısıyla, ithalatçı ve nihai kullanıcı olarak gümrük işlemlerinizin yapılabilmesi için TC kimlik numaranıza ihtiyaç duyulmaktadır.''
Açıklama bu yönde? Vergi çıkarsa bile amazon geri iade edecektir, o açıklamayı oraya koyup vergi ödettirmez diye tahmin ediyorum..
Hocam ürün geldi mi? Yine indirime girmiş (545 değil ama gideri var), gümrük vs. sıkıntı oldu mu merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kenanbalSelamlar, PC de dongle olmadan nasıl çalıştırabiliriz?
Ben bir yerden sonra pil muhabbetine bıktım, 3 mt lik bir usb kablo alip kabloyla kullanmaya başladım.. Zira pil dayanmıyor merete.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JFM_Hocam ürün geldi mi? Yine indirime girmiş (545 değil ama gideri var), gümrük vs. sıkıntı oldu mu merak ettim.
Alıntıları Gösterhenüz gelmedi
-
Hocam seni yine rahatsız ediyorum, takipten görebildiğim kadarıyla pazartesi bana ulaşacak ama 25 lira gümrük ücreti var gibi duruyor. Acaba sende de durum böylemiydi, nasıl yaptın bi sormak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JFM_ -- 12 Haziran 2021; 20:10:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X