Xbox Wireless Controller Mavi, 9. Nesil 545tl
-
-
Sağolasın hocam aldık bakalım ne olacak
-
tsk aldık ama kargoluyan amazon mu pek göremedim.. gelirken kargo gümrük istemesinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde amazondan alınan ürünlerde gümrük çıkmaması lazım ama shop4 kendi sitesinde satıp gönderdiği ürünlerin gümrüğünü karşılamıyor genelde göndericide amazon değil shop4 gözüküyor vergi çıkması olası ama yinede tr fiyatından ucuz
-
gümrük olacak arkadaşlar haberiniz olsun. ptt ile gönderiyor shop4, ptt kapıda gümrük parasını alacak. benim şansıma sadece gümrüğe sunma ücreti çıkmıştı 10 lira mı ne.
-
shop4world ile alanlarda 80 liraya kadar bir gümrük çıkmıştı haberiniz olsun
-
''Yurtdışından gelen gönderiler
Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.
Sepetinizdeki yurtdışından gönderilen ürünün ithalatçısı, dağıtıcısı, satıcısı veya yayınlayanı Amazon Turkey değildir. Dolayısıyla, ithalatçı ve nihai kullanıcı olarak gümrük işlemlerinizin yapılabilmesi için TC kimlik numaranıza ihtiyaç duyulmaktadır.''
Açıklama bu yönde? Vergi çıkarsa bile amazon geri iade edecektir, o açıklamayı oraya koyup vergi ödettirmez diye tahmin ediyorum..
-
Amazonun gönderdiği ürünlerde gümrük vergisini fiyata dahil edip sizden alıyor ve başka ücret ödemiyorsunuz ama farklı satıcı gönderiyorsa ödeme ekranında vergi çıkmaz çünkü ürün geldiğinde siz ödersiniz.
-
Kesin mi bu bilgi hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıklama net, vergi kesilse bile her türlü Amazon'dan geri alınır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerine sorulabilir
Sonuncuyu da ben aldım hadi bakalım.
-
kaç gündür indirimli fiyat bekliyordum şimdide stok bitmiş
-
Sizden önce baktım muhtemelen ama bulamadım. Arkadaşın verdiği kodu falanda yazdım kendim de arattım bulamadım. Benim yorumdan önce aldıysanız olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusaderkaç gündür indirimli fiyat bekliyordum şimdide stok bitmiş
gittigidiyorMicrosoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil Kutusuz Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-wireless-controller-beyaz-9-nesil-kutusuz_pdp_692798585
Hocam bende gezinirken şunu buldum. Fiyat uygun aldım. Satıcı ile görüştüm. Yurtdışından 2 kollu cihaz getirtiyorlar. Kolun birini çıkarıp o şekilde satıyoruz dediler.
1 sene uluslararası garantisi var dediler. Bonus kampanyası + sepette %5 indirim ile 512 tl geldi.
Gelince göreceğiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Geldi mi hocam cihaz ?
-
Kargoya verilmiş. Yarın gelecek inşaallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam acaba orjinalliğini test ettiniz mi seri numarasıyla vs?
-
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, güncelleme işini nasıl yaptınız?
Bir de arkadaşın dediği gibi garantiyi sorgulayabildiniz mi? Ben de almıştım ama kod sorgulama yapamıyorum, kontrolcüde 15 haneli seri numarası var ama kontrol edilecek sayfada 14 haneye izin veriyor. Satıcı ile iletişime geçtim ama onların da bilgisi yok sanırım, microsofta yazdım dedi, bir şey çıkar mı bilmiyorum. Garanti işi nasıl olacak dedim, 1 yıl içinde sorun olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt00 -- 27 Mayıs 2021; 14:32:18 >
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X