Shop4tr linkini attığınız ürün (Xbox wireless controller olarak geçenler) adaptör olmadan Bluetooth üzerinden bağlanabiliyor bilgisayara, eğer laptop tarzı Bluetooth bağlantısı olan bir cihazınız varsa. O adaptör Bluetooth bağlantısı olmayan bilgisayarlar için. Veya usb-c kablosuyla da bağlayabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Wireless Controller Robot White 523TL (gümrükten geçti) (2. sayfa)
-
-
360 değil.
-
Evet tekrar bakınca one controller galiba ama son nesil değil ve Bluetooth özelliği yok. Konu başlığındaki ürün değil yani, bu konuda tartışılmasına gerek yok. Yanıltıcı oluyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SondurakBarcelona -- 19 Aralık 2020; 16:16:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam garanti şartları nasıl acaba herhangi bir sıkıntı yaşadığımızda tamir ya da değişim konusunda yardımcı oluyorlar mı
gümrük ücreti amazon gibi değil sanırım, kapıda falan mı veriyoruz?
-
Evet kapıda gümrük ödenecek. Aliexpress alışverişi gibi aslında ama bu ürün İngiltere den geliyor. Ben sabah sipariş ettim kargoya verildi, şu an Londra'da görünüyor.. Türkiye ye girdikten sonra PTT sitesinden gümrük ücretini kontrol edebileceğim.
Avrupa cihazlari trde garanti var diye biliyorum. Gelince kayit edicem hesaba. Garanti baslayacak mi gorecem.quote:
Orijinalden alıntı: Schi20phreneHocam garanti şartları nasıl acaba herhangi bir sıkıntı yaşadığımızda tamir ya da değişim konusunda yardımcı oluyorlar mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
655 tl e çıkmış
-
Bu bedelin üzerine gümrük vs veriyormuyuz yoksa site hallediyor mu?
-
normal aliexpress siparişi gibi düşünün, ptt getirecek, vergi çıkarsa ptt'ye ödeyeceksiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Avrupa cihazlari trde garanti var diye biliyorum. Gelince kayit edicem hesaba. Garanti baslayacak mi gorecem.
Alıntıları GösterVakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim ben PlayStation dört kolu almayı düşünüyorum acaba PlayStation dört kollarında da Avrupa ürünlerinde garanti var mı
Hocam bir de bu ödediğimiz fiyata ekstra olarak vergi ödeyeceğiz değil mi ürün ülkeye gelince
Tabi ki Türkiye garantisi olmuyor dimi?
Ps4 kolunu trden alin bence.quote:
Orijinalden alıntı: Schi20phreneVakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim ben PlayStation dört kolu almayı düşünüyorum acaba PlayStation dört kollarında da Avrupa ürünlerinde garanti var mı
Hocam bir de bu ödediğimiz fiyata ekstra olarak vergi ödeyeceğiz değil mi ürün ülkeye gelince
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Ps4 kolunu trden alin bence.
Alıntıları Göstertamamdır hocam tavsıyenız ıcın cok saolun
saygılarımla
-
Kapida ptt yetkilisine oduyorsunuz sadece.quote:
Orijinalden alıntı: OptimizerBu bedelin üzerine gümrük vs veriyormuyuz yoksa site hallediyor mu?
XBOX ONE OYUN KOLU ORJİNAL GAMEPAD JOYSTICK CONTROLLER SIFIR KUTU Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
kupon kart puanı derken daha ucuz bence ve hızlı
-
Eski nesil kol buquote:
Orijinalden alıntı: plutonium35XBOX ONE OYUN KOLU ORJİNAL GAMEPAD JOYSTICK CONTROLLER SIFIR KUTU Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
kupon kart puanı derken daha ucuz bence ve hızlı
bu 8. nesil kol son çıkanı 9. nesil olması gerek
-
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk16bu 8. nesil kol son çıkanı 9. nesil olması gerek
Peki fark nedir çok ciddi bir fark yoksa alınabilir sanırım sonuçta orjinal ve tüm cihazlarla uyumluyuş
-
hocam dualsense için ne kadar gümrük ücreti çıktı? aynı şekilde ben de satın aldım ancak araya haftasonu girdiğinden güncelleme gelmedi hala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X