dediko da olsa bekliyoruz böyle bir şey artık çıksada görsek aşağıda siteden alıntıdır http://yahoyt.com/h/4329/-xbox-y-zune- Dedikoduyu yayan Team Xbox isimli sitenin iddialarına göre, xYz "elde tutulan bir dijital eğlence aygıtı". Başlıca işlevi, portatif oyun konsolu ve medya oynatıcı olması, ama kesinlikle Zunephone değil. Sony Mylo, PSP ve iPod Touch'ın bir bileşimine benzeyeceği söyleniyor. WiFi üstünden bağlanacak, ancak mobil şebekeye erişimi olmayacak. Ayrıca iş-güçle ilgili hiçbir uygulama barındırmayacak. Özetle, bir akıllı telefonun yanından bile geçmeyecek.
xYz'nin WVGA bir ekranı ve "diğer hiçbir taşınır cihazda bulunmayan donanım özellikleri" var. Bunların, Nvida Tegra ile güçlendirilmiş grafik becerileri ve WiMAX mobil ağa erişim olabileceği düşünülüyor. Bunun tek sebebiyse, piyasada bu özellikleri haiz medya oynatıcı ya da konsol olmaması.
Cihazın gelişi, Zune, Xbox Live ve açılması beklenen Skymarket arasındaki farkları azaltacak. Zune'dan alınan şarkılar dinlenebilecek, cihazdan satın alınan oyunlar Xbox'da oynanabilecek. Zaten galiba cihazın çıkışını geciktiren de, Sky Marketplace'in çalışır hale geçmesinin beklenmesi.
çıkarsa eğer psp go karşısındaki şansı ne olur yada ne gibi özellikleri olursa pspden vazgeçilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: caliskansinan84
çıkarsa eğer psp go karşısındaki şansı ne olur yada ne gibi özellikleri olursa pspden vazgeçilebilir
Çıkarsa şayet psp go karşısında donanım olarak epey şansı olur çünkü nvidia tegra platformunu kullanacağı yazıyor (çıkarsa tabii senelerdir aynı dedikodu var) ki nvidia tegra platformu boş bir platform değil araştırınca tegra hakkında çıkan şeyler oldukça şaşırtıcı...
resimdekine benzerse bi halt olmaz psp gonun tasarımı güzel ekran büyük olmalı bence kamerada şart telefon özelliğide olsa güzel olur olmazsada önemli değil oyun grafikleri çok iyi olmalı ayrıca
Xbox'ın da taşınabilir konsollara et atması lazımdı.. Tegra Platformu ile PSP'nin bir adım önüne geçecektir ancak çok ta büyük beklentiler içerisinde olmamak lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: caliskansinan84
fotodaki gibi GTA 4 ü açarsa psp go'nu çöpe atıcağından eminim
psp go dan daha iyi grafikler sunacaktır psp2 ile yarışmak istiyorsa çıkış tarihi olarak tahminim 2010 ortası diyebilirim cebit 2010da tanıtılır bir mühdet sonrada çıkarırlar tahmin tabi ama psp2 görülmeden alınması için erken çıkması şart
İyi kötü bir tane yapsınlar da bari rekabet olurda piyasa ucuzlar
Daha değişik bir şey yapsalarmış psp den çok farklı özellikleri olması lazımki tutsun ama çokta süper bi alet olmasında çıkarsa psp yi satmak zorunda kalmayayım
Psp2 bundan daha güçlü dahi olsa ben genede bu cihazı tercih ederim herifler öyle bir alet yapmış ki xbox oyunları açıyor...(muş?) Yani bence; bu alette şu özellik var şu özellik var... Bide xbox açıyormuş diyip geçilecek bi özellik deil süper bir bişi yaw... Xbox bu arkadaşlar boru deil xbox ps2 kalitesinde bi konsol müthiş oyunları var kendi oyunlarını hiç saymassak dahi sadece xbox bile yeter, psp2 en fazla psp oyunlarını ve klasik psx oyunlarını açacaktır, kendi oyunlarıda olacaktır muhakkak ama piyasaya yeni çıkan bir oyun 2 konsolada uyarlanacağı için bu noktada fark; geriye uyumluluk açısından ortaya çıkacaktır; bu konsol geriye uyumluluk açısından xbox oyunlarını vaad ediyor, psp2 ise psp ve psx bu noktada ben kendi şahsıma xbox ı terçih ederim xbox oyunları psp oyunlarından çok daha güzel. Eğer psp2 ps2 oyunlarını açacak olursa ki hiç ama hiç zannetmiyorum böyle bişi psp2 konsolu piyasayı resmen kavurur bence, ps2 efsanesi karşında nintendo bile tutunamaz (daha ucuz makineler dahi sunsa) nintendoyu devirirse microsoft gibi bu piyasaya yeni giren bir firmanın, ufak bir şansı bile olamaz bence
xbox herzaman psp den 1 adim onde
Grafik yönünden güçlü olacaksa super bi haber
Fakat görsel tasarımı eğer böyle olacaksa çok kötü gözüküyor.
Konunun tarihine defalarca defalarca defalarca baktım.
Her yönüyle feyk bir haber 2-3 sene önce bile bu haber vardı.Hiç kimsede çıkıp feyk dememiş haber çok çok eski 2 gün gelmedik herkes sahip çıkmış konsola yok öyle birşey
2009 un başındada bekleyenler oldu çıkmasını
Tek farklılaşan şey ismi bile değil ismide aynı sadece GTA IV SS i gömmüşler o kadar
Konunun baya eski olduğunun farkındayım ama benim elimde mylo var şu an programlarını uygulamalarını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme