Şimdi Ara

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
4
Favori
29.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiber de kullandırtmıyor adslde kullandırtıyor sadece hocam, yinede arayıp sorabilirsin bana kullanamazsın dediler çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber demedim yahu benimki vdsl.

• BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    Vds icin soylemistim.

• Arkadaslar redditte actigim post ilgi gordu mantikli cozumler var bakabilirsiniz.

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/8fap40/xbox_people_please_spare_your_attention/?st=JGI0F3EM&sh=05d0d1cc

• Arkadaşlar Yine Sol Müşteri hizmetlerinden Yetkili kişi Adem bey beni aradı.. Benim abonelik üzerinden Gidilicek .Konu Artık Sol Network biriminde çözmeye çalışıyorlar..

Telefonda kısır döngü devam ediyor.ben İnmiyor diyorum.Sol da sorun yok deniyor.Tt net indiriyor diyorum..Vs vs

Kendilerine Tavsiye ettim

Süperonline Toplantı masasına bir tane xbox one koyun dedim Ve fifa 18 i indirin dedim.

Modeme Vpn atayın dedim...

Aboleniğimi iptal ettirme talebinde bulundum 900 tl çıkardılar.. beklemedeyiz..

• Banada 600tl çıkardılar hocam. İyi o zaman BTK emaili sonrası tekrar konusuruz dedım dunya umurlarında degil. Biz yaptık bunları böyle.

• hocam telefondan ındırebıldıgınıde ekle lutfen

• Merhaba Ahmet Bey,
    Mazur görün ki biz XBOX destek hattıyız ve konsol ile ilgili konularda uzmanız.
    Oyunlar ile ilgili yapabileceğimiz tek işlem verilen yetkiler çerçevesinde size para iadesi yapabiliriz çünkü bu oyunları XBOX Store üzerinden alıyorsunuz fakat oyunların üreticisinin veritabanı üzerinden indiriyorsunuz. Her veri tabanının kullandığı portlar farklıdır ve bu portları bizim bilmemiz mümkün değil. Oyunun üreticisinden alabilirsiniz. Aslında bu portları öğrenip internet sağlayıcısına sağlamak da sizin işiniz değil. 2 haftadır bu problem mevcut ve 2 hafta önce internet sağlayıcısı neyi değiştirmişse onu geri alması gerekiyor. Sizin için buradan yapabileceğim başka birşey olsa seve seve yaparım. Fakat bu bizimde yetkilerimizi aşmakta.
    Saygılar,
    Aysu
    Destek Uzmanı
    Xbox müşteri desteği
    -----------------------------

Yani tekrar ulaşabilirsen en son dedikleri bu :)) o kadar sıkıştırıyoruz sıkıştırdıkça cevap geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodinb -- 27 Nisan 2018; 17:17:33 >

• Xbox müşteri hizmetleri komple bu işin eğitimini almış bilgili ve uzman kişilerden oluşuyor. Superonline gibi eğitimsiz cahil insanlardan değil.

Bu arada size kanunlar hakkında kısa bir bilgi vereyim.

Abone taahhüt kapsamında modem, telefon, uydu alıcısı ve benzeri cihazlar almışsa iade etmek zorunda değil. Cihazları, makul kullanım bedelini ödeyerek iade edebilir. Yine tüketici adres değiştirdiyse ve yeni adreste mal ve hizmetin kalitesi düşmüşse tüketicinin abonelik sözleşmesini herhangi bir bedel ödemeksizin feshetme hakkı var.

Birde cayma esnasında tüketici lehine olan bir husus daha var. Cayma zamanı. Örneğin 24 aylık bir aboneliğiniz varsa ve siz 13. ayda bunu feshetmek isterseniz ödeyeceğiniz indirim bedeli 13 ay üzerinden değil, geri kalan 11 ay üzerinden hesaplanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ea games in Server ip numarasını Buldum umarım bir işe yarar

159.153.234.54

http://159.153.234.54.ip-adress.com

• süperonline kullanıyorum ve aynı sorunu bende yaşıyorum.bu gece farklı bir servis sağlayıcıyla deneyip durumu aktarırım.

• Valla arkadaşlar bu sorun öyle küçük bir sorun değil. Belkide hiçbir şekilde çözüme kavuşmayacak belkide şikayet kitlesi çoğaldıkça yada bu nedenle aboneler iptal yolunu sectikce çözüm gelecek.

Artı yarın bu durum ps tarafınada kaydımı işte ozaman kıyamet kopar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Nisan 2018; 17:36:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorego

Arkadaslar redditte actigim post ilgi gordu mantikli cozumler var bakabilirsiniz.

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/8fap40/xbox_people_please_spare_your_attention/?st=JGI0F3EM&sh=05d0d1cc
    Mars güzeldi

• Ya arkadaş çok mu zor bir ekip toplayıp şu sorun hakkında çalışmalara başlamak.Sevgili Superoffline amacınız müşteri kaybetmek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Sol fibere başka modem takıldığını ilk defa duydum

Superonline fiber kullananlar başka modem kullanamaz. Onlar farklı modemleri ancak wifi çekim gücünü arttırmak için kullanabilirler. wan şifresini başka türlü alanlar var ama yasal değil yakalandıkları an superonline internetlerini keser.
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 27 Nisan 2018; 17:50:39 >
  • 3-4 gün içinde düzeldi düzeldi yoksa değiştiririm.

Boklu internetine katlanamam daha superofflineın.

• 12 aydan uzun süreli sözleşmelerden caymanın cezası olmaz deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Nisan 2018; 18:3:1 >
  • Hocam sizin şuan kullandığınız paket nedir ve kaç para ödüyorsunuz?

• 50 Mbits 100 GB Akk Artı Turkcell TV 79 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

Mars güzeldi

Alıntıları Göster
    hahahahahahaha

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.