Şimdi Ara

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
4
Favori
29.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değil işte bizim yaşadığımız sorun ayrı bir dünya şuan. Biz hız düşmesi yaşamıyoruz kopma yaşamıyoruz biz direk engelleme yaşıyoruz.

Ve haftalardır devam eden bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 28 Nisan 2018; 0:39:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bir konuyu unutuyorsunuz; sol fiber olan yerde ttnet fiber, ttnet fiber olan yerde sol fiber yok... yani fiber de, adsl gibi ondan ona geçerim diye bir durum maalesef yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala sorun devam ediyor.
  • Arkadaslar redditte cok guzel etkilesim aldik. Microsofta kadar gitmistir bu olay ozel olarak dm atti bana kendileri. Bakalim.

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü!

• webten inip xbonedan inmiyor olması garip... chromium ile verilen linkten dün indirdim... belki sistem saçmalamasıdır...
  • Bende NBA 2k ve gta da problem yaşadım, operatör sol :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düne kadar problem yaşıyordum iki oyuN denemiştim gold verilen assasins ve haftasonu ücretsiz olan PUBG sorun olmuştu dün resident evil 7 yğkledim. İnternetim süperonline sanırım sorun xbox da süperonline ile alakası yok

• Konuya yazılan yorumlardan da görüldüğü gibi sorun yaşayan herkes superonline kullanıcısı. Hala xbox dan kaynaklanıyor diyenler var.

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt
    Sorun Xbox da ise diğer iss kullanıcılarıninda sorun yaşaması gerekmiyor mu?

• Internetim superon adsl 16

Her oyunda olmuyor misal bu guns gore and cannoli adlı oyunu yiğenim istedi diye aldım 2 gundur yükleyemiyorum.

Üstelik interneti kablolu bağladığim halde...

• Belli ki sunucuların birinde değil genel olarak sistemde sorun var. Bölgesel bir sorun değil bu. Redditi takip etmenizde fayda var. Avrupada veya başka bir yerde de bu sorunu yaşayan varsa konsollarda sorun var demektir. Ayrıca en son ne zaman update almış Xbox, sorunu ne zamandan beri yaşıyorsunuz karşılaştırma yapın.

Redditte iyi vote alınmış. Birilerinin gözüne çarpar elbet. Sorun konsollarda olsaydı Microsoft sorumluluk almayıp geri çekilmezdi bu işten. Çözmeye çalışırlardı elbet diye düşünüyorum. Yüzlerce kullanıcıyı yüz üstü bırakmazlardı sanırım.

Umarım bizim Ps Store'daki kredi kartı tanımlayamama sorunu gibi köşeye atılıp görmezden gelinen bir olay haline gelmez.
  • TTnet ile de problem yaşayanların olduğu belirtilmişti. Ben sadece yaşadığım durumu söyledim Xbox lgold ile gelen oyunlarda sıkıntı oldu diğer oyunda olmadı evet bellide haklısın süperonline kaynaklıdır. Yaşadığım durumu belirttim

• Superonline kullanicisi olarak ayni sikinti bende de var. Gece birkac oyun birakiyorum sabaha hepsi bir yerlerde takilmis oluyor. Zaten download yaparken de ara ara duruyor sonra geri geliyor. Yukleme durdu hatasini verince bir daha yukleme yapmiyor.

• dogii kullanıcısına yanıt
    Sorun çözülene kdr takıldıgı yerde telefonu modem olarak baglayıp devam ettirin sonra kendi internetinize dönün hocam yapacak bsy yok suanlık beklemedeyiz.

• BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce live chate bağlandığımda gelicek güncellemeyle sorun ortadan kalkacak dediler. 2 gün önce güncellemeyi yükledim sorun hala devsm ediyor diye tekrar live chate bağlandım, mühendisler üzerinde çalılıyor dediler, o kadar.

Çözümü yok, rastgele gerçekleşiyor ve dijital oyun kullananlar için büyük sıkıntı, hatta güncellemeleri yüklerken bile karşılaşıldığı için herkedi kapsıyor.

Bir süre daha böyle giderse konsola veda edeceğim malesef çünkü adam akıılı oyun oynayamıyorum. 😒😒

• Kablonet kullanıyorum. Bir kere bile bu sorunla karşılaşmadım. Ttnet ile sorun yaşayan kişi bence spesifik bir sorunla karşılaşmıştır. Ttnet kullanıp onlarca sorun yaşayan kişi çıkarsa ortaya, o zaman genelleme yaparız.

SOL kullanıp sorun yaşamayan 3 arkadaşım var. İkisinin modemi huawei hgs 255s, birisinde huawei 253s.

SOL kullanıp sorun yaşayanların çok çok büyük kısmında belki de tamamında huawei modem var.

Sorunu sınflandırmak bile mümkün olmadı. Benim kendi teorim artık modemlerin yazılımı ile ilgili bir sorun olduğu yönünde. Biliyorsunuz ki modemlere de yeni firmware geliyor güncelleniyor vs. Sorun yaşamayan 3 arkadaşın modem yazılımı versiyonu , firewall, dmz vb kriterleri ile sorun yaşayanların versiyon bilgilerini vs karşılaştırmak.

• Yani sorun Microsoft ile mi alakalı hocam üzerinde çalışıyoruz dediklerine göre. Konsol satmak çözüm degil hocam biraz daha bekleyin çözülmesse hep beraber satarız :) malum suanda dibi gördü xbox one x zararda edeceksiniz biraz beklemek lazm. Ben hala sol kaynaklı diye düşünüyorum. Telefonda yada TTnet kablonet dsmart ta vs bu sorun yok şuan.

• TTNet Var bende sıkıntı olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle_03

Sorun çözülene kdr takıldıgı yerde telefonu modem olarak baglayıp devam ettirin sonra kendi internetinize dönün hocam yapacak bsy yok suanlık beklemedeyiz.

O işe yaramıyor bende.

• Ben konsolu satmam satacağım şey belli o da Sol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 28 Nisan 2018; 12:35:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.