Şimdi Ara

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
4
Favori
29.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BIR MICROSOFT YETKILISI ILE SORUNU COZDUK INDIRMEYE DEVAM EDIYORUM SUANDA HATA ALMADAN AMA OLDUKCA YAVAS . DETAYLARI YAZACAGIM TOPLANIN

Edit: Sorunun kaynagı bulundu yapılan testler sonucunda ve Microsoft un konudan haberi var artık detayı assagıya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorego -- 29 Nisan 2018; 3:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorego

ARKADASLAR BIR MICROSOFT YETKILISI ILE SORUNU COZDUK INDIRMEYE DEVAM EDIYORUM SUANDA HATA ALMADAN AMA OLDUKCA YAVAS . DETAYLARI YAZACAGIM TOPLANIN

Edit: Sorunun kaynagı bulundu yapılan testler sonucunda ve Microsoft un konudan haberi var artık detayı assagıya yazdım
    hocam buradayız
  • Arkadaşlar Microsoft yetkilisi ile 2 gündür test yapıyoruz cesitli İPlere ping atmamı soyledı yaptım ve oradan takip etti. Bizim download problemi almamızın sebebi sureklı bir hız degısıklıgı ıcınde olması baglandıgı server ile Superonlinein devreye girdigi yer ise yedek veye alternatif serverlara baglanmamızı engellemesi bundan dolayı download durmakta ve sistemde dosya bozulmuş olabılcegını on gorerek downloadı durdurmakta. Yani bir indirme çok problemle karsılasınca alternatif serverı denıyor ve oda Iss tarafından kapatılmıs.Benım ıcın bır server actı kendılerı ve dedıgı gıbı ındırmelere devam edebılıyorum sorunsuz ve 55MB/s alıyorum ilk defa xbox ta bu kadar hız aldım. Forza indi Fifa indi hitman indi. Suanda konuyu Türkiye ofisine tasımakta ve ISS ile aralarında bunu halledıcekler. Turk Telekom ve Superonline diye kendileri soyledıler zaten . CAbuk bır sonuca ulasmaları gerektıgını soyledım. Emailleşmelerimiz devam etmekte. Reddite post acmak cok cok ıse yaradı. En azından farkında olduklarını bılıyoruz. Bir kaç gün daha sabretmemiz gerek konu ile alakalı. M

• razorego R kullanıcısına yanıt
    Ozaman senin sorun ortadan kalkmış bulunuyor şimdi değilmi? Hadi bakalım darısı başımıza inşallah çözüme kavuşur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun çözülene kadar şimdilik çözümüm şu;

örnek indirdiğiniz oyun %59.4’te tıkandı, xbox uygulamalarınızda upload studio varsa kaldırın indirmeye başlayın, inmeye başladığı an durdurup takılan oyunu indirmeyi deneyin.

şu an için çözümüm bu, makinemde işe yarıyor.

• Yok hocam server kapatildi oyle takiliyim diye yaptilar deneme amacli bir kac sevrmer daha denemem gerekiyor. Sorun bulundu kaynagi araniyor.

Sorunun Sol dan kaynaklı olduğu artık %100 anlaşılmış durumda.

Şimdi MS Sol ile irtibata geçip halletmesi gerek bizede bu süreç içerisinde beklemek düşüyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 29 Nisan 2018; 10:20:21 >
    İlk mesajı editliyorum. Teşekkürler dostum, harikasın 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigano -- 29 Nisan 2018; 10:46:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Sorun çözülmesini beklemiyorum bu SOL den bıktım artık evdeki interneti Kardeşime nakil yaptırdım Kablonet’e geçiyorum. Bidaha SOL yanından geçmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedor -- 29 Nisan 2018; 11:5:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SOL zaten port konusunda da mimli. Xbox one ilk çıktığında fark etmştim. Portları açtığım halde açık görünmüyordu. Meğersem SOL tarafından kapalıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: razorego

Yok hocam server kapatildi oyle takiliyim diye yaptilar deneme amacli bir kac sevrmer daha denemem gerekiyor. Sorun bulundu kaynagi araniyor.
    Hocam Harikasın Belki sol kullananlar Bu sorun çözülürse Eskisinden daha iyi live hizmeti alır..

Edit:Sol dün SorunNedeni ile cebime 4gb internet yükledi.

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 29 Nisan 2018; 11:35:16 >

• Bende işe yaramadı malesef. 😥

• tedor kullanıcısına yanıt
    Bizde nakil yaptıracak birini bulsak :)

Hocam bilgilendirme ve emeğin için çok teşekkürler yükleme durdu bildirimi görmekten o kadar sıkıldım ki cihazı açmıyordum inş en kısa zamanda düzelir

• Nakil veya devir bir şekilde kurtulmaya çalışın. Bi arkadaşınıza övün çok iyi falan ne biliyim yoksa daha çok sorun yaşarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tedor

Nakil veya devir bir şekilde kurtulmaya çalışın. Bi arkadaşınıza övün çok iyi falan ne biliyim yoksa daha çok sorun yaşarsınız.
    İlk defa sorun Yaşadık. Sorun Çözülmesse bakarız Fikrinizi şimdilik kendinize saklayın

• Ters yapmanızı gerektircek bir şey yazmadım ben. Forumun amacı zaten fikirlerimizi paylaşmak. Neyse ben sizin yaptığınızı yapmayacağım.

• Ben bazı düşük boyutlu oyunları indirmeyi başarabildim ama yüksek boyutlu oyunlar imkanı yok inmiyor . Örneğin assassin's creed syndicate indirmeye çalışıyorum her seferindee %1.4'te duruyor naparsam yapayım devam etmiyor .
  • Kehrareth K kullanıcısına yanıt
    Hocam bnde ac syndcate sorunsuz indi 2 gün önce. Ama bazı oyunlarda yine sorun devam ediyor

• Ben tesekkur ederim arkadaslar bakalim ne kadar surucek

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.