Şimdi Ara

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
4
Favori
29.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza 7 demo, Battlefornt 2, Geow 4, Nba2K 17, Nfs Payback, bunların hiçbiri inmedi bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://xbox.uservoice.com/forums/363186--new-ideas/suggestions/34109632-failure-to-stop-loading

arkadaşlar google translate ile yazmaya çalıştım. oy verin yada sizde alta cevap yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodinb

https://xbox.uservoice.com/forums/363186--new-ideas/suggestions/34109632-failure-to-stop-loading

arkadaşlar google translate ile yazmaya çalıştım. oy verin yada sizde alta cevap yazarsanız sevinirim.
    Oy verip yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rodinb kullanıcısına yanıt
    Oy verip, başıma gelenleri yazdım.. Umarım sesimizi duyurup bir an önce çözüme kavuştururuz

• quote:

Orijinalden alıntı: rodinb

https://xbox.uservoice.com/forums/363186--new-ideas/suggestions/34109632-failure-to-stop-loading

İlk mesaja ekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar , ingilizce bilip superonline kullanan ve bu sorunla karsilasan kisiler bana ozel olarak dm atabilir mi ? Microsoft calisani yardimlarinizi istiyor. Daha cok ornek olursa sorun daha kolay cozulebilir. Teskler

Edit:

Arkadaslar reddit kullananlar xbox live id numarasini ( ayarlar cihaz ayarari kisminda olmasi lazim ) mistur_niceguy a dm atabilir mi turkey superonline diye , email icin se dveit@microsoft.com buraya live idnizi atabilirsiniz yardimci olmak amacli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorego -- 30 Nisan 2018; 22:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: razorego

Arkadaslar , ingilizce bilip superonline kullanan ve bu sorunla karsilasan kisiler bana ozel olarak dm atabilir mi ? Microsoft calisani yardimlarinizi istiyor. Daha cok ornek olursa sorun daha kolay cozulebilir. Teskler

Edit:

Arkadaslar reddit kullananlar xbox live id numarasini ( ayarlar cihaz ayarari kisminda olmasi lazim ) mistur_niceguy a dm atabilir mi turkey superonline diye , email icin se dveit@microsoft.com buraya live idnizi atabilirsiniz yardimci olmak amacli
    Live ID numarası ve Live ID si İkisinidemi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazin hocam ikisinide farketmez

• Çok saçma bir problem ile uğraşıyoruz ben bu problem ile bugun karşılaştım bi hevesle aldığım horizon 3 kurayım dedim 1 gb de takıldı kaldı 2-3 saattir superonline ve xbox support live chat yapıyorum hiç bir sonuç yok üstüne birde bana cihazı sıfırla diyor eğer koskoca Microsoft bunu bir software update veya ISS ler ile çözemeyecek ise hiç bu console işine girmesinler şimdiden dükkani kapatabilirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • razorego R kullanıcısına yanıt
    Hocam reddit üyeligim yokta direk yukardaki adrese mail atsam farkedermi

• BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    Bende mail attım şimdide Twitter'dan xbox ın büyük patronlarına yazıcam problemi

• firetox F kullanıcısına yanıt
    Hocam boyle atar gider yapicagina , lutfen yukarda yazdigim kisiye xbox cihaziniznz live id sini yazarsaniz daha iyi olur. Mircrosoftun cozmeye calistigini zaten soyledim İSS iplemiyo diye yeni server acmak gibi mantiksizlik yapamazlar. İss ile iletisime zaten gececekler sorunun kaynagini cozup. Dusundugunuzden komplike bi durum var. Ben gunlerdir bu is ile ugrasitorum , oturdugum yerden de ugrasmiyorum ip cgheckler yapiliyo 100 tane dns ip ping operasyonu yaptik. Bu kadar rahatsiz olduysan sat konsolu ama burda gelip akil vermeye calismanin manasi yok 3 mesaj ustune zaten yazdim ben. Yardimci olmak istiyosan da email atarsin device idni olur biter.

Edit: biraz sert bir mesaj oldu kimse kusura bakmasin ama 3 gundur anam agladi sayfa refreshlemekten email yazmaktan dns degistirip ip pinglemekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorego -- 30 Nisan 2018; 23:22:3 >
  • BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    Farketmez hocam yazabilirsin. Ayni sey problem yok :)

Öncelikle çok uğraşmışsın bir contact bulmuşsun ve çözüm arıyorsun burdaki arkadaşlarada yardımcı oluyorsun çok saol çok teşekkür ederim.

Benim atarım şuna yıl olmuş 2018 Microsoft gibi bir şirket (ki Xbox pazarında büyümek isteyen) böyle bir problemi kaç gündür çözemiyor?

Böyle bir problem için bizim bir ticket açmamız lazım onlarında bu ticket ı major incident seviyesine çekip en kısa sürede SLA sürelerini bilmiyorum çözüp duyurmaları lazım normal şartlarda senin benim bu kadar foruma yaz onu ara bunu ara günlerce bekle vs vs uğraşmamız lazım bizler son kullanıcı olarak bir para veriyoruz ve karşılığında sağlam bir servis bekliyoruz. Ayrıca çoğumuz çalışıyoruz iş çıkışı stres atalım biraz eğlenelim diye console da oyun oynamak istiyoruz ama birgün bir bakıyorsun bir problem yüzünden takılıp kalıyorsun.

Senin mesaj içeriğinde tamamen Microsoft u korur gibi anlaşılıyor. Ben onlardan ücret i karşılığı bir hizmet alıyorum. Durum ne kadar komplikede olsa bu problemi çözmek bizlerin değil sorumlusu Microsoft un problemi. He şu durum farklı bizler genelde meraklıyızdır teknolojiye elimizden geldiğince kendimiz çözmeye çalışırız ilgili yer support istersede destek oluruz ama elimizden geldiğince..

• Arkadaslar diyorum ki uygun gorurseniz bir whatsapp xbox donanim haber grubu kuralim veya bir xbox live geubu kuralim beraber oynayalim insallah su sorun cozuldugunde :)

• Live Kimligi mail attim ben de bakalim umarim cabalar sonuc verir de microsoft harekete gecer.. Gerci daha bu konu acilmadan evvel gerek insider gerek support gibi microsoft un bircok kanalina defalarca bildiri yapmistim hata hakkinda.. En azindan sorunun bireysel olmadigi kanaatine varmalarina katki saglanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: razorego

Arkadaslar diyorum ki uygun gorurseniz bir whatsapp xbox donanim haber grubu kuralim veya bir xbox live geubu kuralim beraber oynayalim insallah su sorun cozuldugunde :)
    Hocam Doğru söylüyorsun Burdaki Dostluk Ve beraberliği Dayanışmayı Whatsap grubu kurarak birlikte Hem sohpet hemde Birlikte Multiplayer oyunlar oynarız..Ben varım..

• hocam bir zahmet DM den isim soy isim numara yazarsan baslayalım :)

• Arkadaşlar DonanımHaber Xbox whatsapp grubumuza katılıp bu konuyu daha hızlı sekılde tartısıp aynı zamanda beraber elımızde olan oyunlarla guzel multiplayer denemyimlerini yasamak için isim soyisim numara seklınde DM atabilirsiniz. Cok keyifli olur dusuncesındeyım

Edit:arkadaslar whatsapp grup linkimiz :https://chat.whatsapp.com/D8B1h5humdhGyIOrBtlQgy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorego -- 1 Mayıs 2018; 11:47:33 >
    Hocam lutfen bu konuyu daha fazla tartismayalim :)

Onun haricinde dediginiz gibi toplanmak guzel olur.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.