Şimdi Ara

Xbox Yükleme Durdu Hatası Ana Konu (0x87e0000f) / Çözüldü! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
4
Favori
29.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: razorego

Arkadaşlar Microsoft yetkilisi ile 2 gündür test yapıyoruz cesitli İPlere ping atmamı soyledı yaptım ve oradan takip etti. Bizim download problemi almamızın sebebi sureklı bir hız degısıklıgı ıcınde olması baglandıgı server ile Superonlinein devreye girdigi yer ise yedek veye alternatif serverlara baglanmamızı engellemesi bundan dolayı download durmakta ve sistemde dosya bozulmuş olabılcegını on gorerek downloadı durdurmakta. Yani bir indirme çok problemle karsılasınca alternatif serverı denıyor ve oda Iss tarafından kapatılmıs.Benım ıcın bır server actı kendılerı ve dedıgı gıbı ındırmelere devam edebılıyorum sorunsuz ve 55MB/s alıyorum ilk defa xbox ta bu kadar hız aldım. Forza indi Fifa indi hitman indi. Suanda konuyu Türkiye ofisine tasımakta ve ISS ile aralarında bunu halledıcekler. Turk Telekom ve Superonline diye kendileri soyledıler zaten . CAbuk bır sonuca ulasmaları gerektıgını soyledım. Emailleşmelerimiz devam etmekte. Reddite post acmak cok cok ıse yaradı. En azından farkında olduklarını bılıyoruz. Bir kaç gün daha sabretmemiz gerek konu ile alakalı. M
    Hocam ben Superonline kullanmama rağmen allahtan oyun indirmede bugüne kadar hiç sorun yaşamadım ama sorun yaşayanlar için süper haber, harika bir çalışma yapmışsınız. Bir zahmet sorunu düzelteceklerdir bundan sonra.

• razorego R kullanıcısına yanıt
    Emegine saglık dostum:) gelişmeleri bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende SOL ile ilgili problem yaşamadım açıkçası. yani yan tarafta yüksek boyutlu filmler indirdim hızım 50 in altına düşmedi. yani düştüğünüde görmedim açıkçası....

en son bu xbox olayındaki dalgalanmalar hariç...sadece xbox ta oluyor bu...

@razerego hocam eline sağlık. umarım tamamen halledilir bu iş
  • razorego R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu dışı olabilir ancak tam emin olamadığım için yine de sormak istedim. Ülkemizdeki internet alt yapısının kötü olması nedeniyle, online oyunlarda bağlantı problemlerini sıkça yaşıyoruz. Acaba bu konuda Microsoft'a talepte bulunsak,sizce yapabilecekleri bir şey olabilir mi?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

Arkadaşlar günlerdir İnmeyen fifa inmeye başladı şimdi. ama hız çok değişken Bir 3mbit bir 24 Mbit geneli 16
    Hocam nedir durum? Sorunsuz indimi oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlunrssl -- 30 Nisan 2018; 11:51:0 >
  • Fifa demoyu dün yarıda bıraktı aynı hata kodunu aldım..

İnternetim Superonline fiber!

• Dün game pass den bir oyun indireyim dedim 9 gb lık oyunun 200 mb ını indirmiş bir sürü hata vermiş sabaha kadar süperonline adsl kullanıyorum umarım en kısa zamanda düzelir çok can sıkıcı durum indirmeyi geçtim oyun güncellemiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende dün hata alan oyunları denedim aynı sorun devam ediyor. Birkaç güne çözülür umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle_03

Bende dün hata alan oyunları denedim aynı sorun devam ediyor. Birkaç güne çözülür umarım.
    3 haftanın içerisindeyim ben. Gün aşırı xbox live chat'e bağlanıp çözüm bulamamaktan çok sıkıldım, keza twitter üstünden de yazmama rağmen henüz bir dönüş olmadı.

Buradan uğraşıp konuyu reddite taşıyan arkadaş son çaremiz bakalım. ondan güzel haberler bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Hocam nedir durum? Sorunsuz indimi oyun?

Alıntıları Göster
    Evet hocam Dün fifa 18 Ve pes 18 Sorunsuz İndi..Şuan sorun yaşanan Oyun Nedir söylermisiniz Onlarıda deneyeyim..Benim Abonelik üzerinde devam ediliyor şuan.umarım Komple çözülür.Bana bugün yarın dönerler.sol den

• Mam max ve forza 7 demo hocam. Forza 7 demo 390.mb de takılıyor en hızlı testi onda yapıyorum. Mad max de 10gb ye gelmeden duruyor. Bunları test edebilirsiniz

• quote:

Mam max ve forza 7 demo hocam. Forza 7 demo 390.mb de takılıyor en hızlı testi onda yapıyorum. Mad max de 10gb ye gelmeden duruyor. Bunları test edebilirsiniz
    Mad max dimi Üstat game pass taki

• Aynen hocam mad max ve forza 7 demo deneyebilirsen bi anlarız bnde inmedi dün denedim.

• bu arada buradaki arkadas ms ile görüştüğünü sorunun birkaç güne çözüleceğini söylemişti. Ben demin xbox müşteri hizmetleri ile görüştüm ne durumda diye hala sorun çözülemedi falan dedi. Heralde üst birimden bilgi vermiyorlar müşteri hizmetlerine ya da birbirlerinden haberleri yok.
  • quote:

Aynen hocam mad max ve forza 7 demo deneyebilirsen bi anlarız bnde inmedi dün denedim.
    Başlar başlamaz durdu hocam..Ama bende download yapıyordum pc den..Sanki Alakası var gibi geliyor.Anlamadım 🤔

• Forza 7 mi durdu madmax mi hocam? Pc download ı durdurup bidaha deneyin isterseniz.

• 1 hafta önce FH3 ü telefondan indirdim, paketim bitti. Dün akşam gta 5 aldım, 60 gb mış. 13gb da durdu. Deli gibi takipteyiz. Denemediğim şey kalmadı hiç inmiyor, location, port, hiçbiri bir işe yaramıyor.
  • quote:

Forza 7 mi durdu madmax mi hocam? Pc download ı durdurup bidaha deneyin isterseniz.
    Mad max hocam..Duran pc de downloadı durdurup denedim ama olmadı

• Daha o zaman düzelmedi hocam bekleyip görecez artık çözceklerini söylemişler. Madmax bende toplamda 5 kere takıldı indirirken telefonla atlata atlata tamamladım :))

• Forza 7 demo, Battlefornt 2, Geow 4, Nba2K 17, Nfs Payback, bunların hiçbiri inmedi bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.