Şimdi Ara

Xbox360' a Harekete Duyarlı Kol Geliyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, oyun konsolları için harekede duyarlı kumandayı Noel öncesi sezon için hazırlıyor. Harekete duyarlı kumanda büyük olasılıkla hem ayrıca satılacak, hem de Xbox 360 Arcade'in yeni bir versiyonunun paketine dahil edilecek.

Microsoft Xbox 360 için harekete duyarlı bir kumanda planı olduğunu şimdiye kadar açıklamadı ama firmanın jiroskop temelli bir kumanda için patenti olduğu biliniyor. Aslında patenti olup kumandayı çıkarmaması tuhaf olandı; başarılı rakibi Wii'nin kumandası bu başarıda pay sahibi ve onunla rekabet edebilmek için daha radikal bir çözüme ihtiyaç var.

Bu arada söylenti şu siteden. Eğer Microsoft bu kumandayı dahil ettiği bir Xbox 360 Arcade modelini 200 dolar gibi bir fiyattan sunabilirse piyasadaki tüm rakiplerine karşı ciddi güç kazanacak.

Alıntıdır.
    http://oyun.pclabs.gen.tr/haber/microsofttan-harekete-duyarli-kumanda/

• Vayy süper inş gelir
  • Almayacağım için farketmez.Ben kolumdan memnunum arkadaş.
  • oyuncu açısından büyük bir gelişme bu ama joypad ile uğraşmalarına çok da gerek yok aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodlover -- 27 Ağustos 2008; 16:18:59 >
  • Aynen bende memnunum kolumdan gelse ne olr gelmese ne olr
  • Gerek yok. Normal gamepad ile yola devam
  • Arkadaşlar sizi gerçekten de anlamıyorum. Microsoft para için herşeyi yapacak bir firma. Dolayısıyla da böyle ürünler çıkartacaktır ve alıcısı da olacaktır. Ayrıca çeşitlilik de iyidir.
    Aynı şey xbox 360-ps3 olayı için de geçerli. Bırakın bütün oyunlar iki konsola da çıksın da kazanan biz olalım. Takım tutar gibi konsol tutmak çok saçma...
  • PS3 de sixaxis diyip duruyorlardı.. Aldım denedim neymiş diye.. PS2 koluna sensör takmaktan ibaret olmuş.. 360 kolumu hiçbir şeye değişmem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DasheriM
    .......
    Aynı şey xbox 360-ps3 olayı için de geçerli. Bırakın bütün oyunlar iki konsola da çıksın da kazanan biz olalım. Takım tutar gibi konsol tutmak çok saçma...

Arkadaşım hepimizin temennisi bu ama konumuzla biraz alakasız kaçmadı mı sence de bu yorumun ?
  • İnşallah doğrudur bu söylenti.
  • siiiix....a...x..i..360?
  • bende boyle bir konu acmistim hattayi videolar falan koymustum
  • Gelmesi iyi olur.
    Ama ben almayacağım.
  • Eger söylenti dogruysa bence harcanan para ve enerjiye yazik. Bundan yillar evvel sidewinder ile MS Pc dunyasina cikis yapmisti ve hic tutulmadi, Ps3 sixaxisle cikti tutulmadi. Umarim bu haber dogru cikmaz, her ne kadar fazla mal göz cikarmasada bence bu teknik cok daha degisik ve iyi bir sekilde oyunlara entegre edilmedikce tutulmayacagina inaniyorum.
  • Sixaxis süper birşey nesi tutmamış anlamıyorum... Bence xboxa da gelsin... Oyun yapımcılarıda harekete duyarlı hale getırsın kontrolleri çok zevkli oluyor ayrı bir hava katıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: helaxes

Sixaxis süper birşey nesi tutmamış anlamıyorum... Bence xboxa da gelsin... Oyun yapımcılarıda harekete duyarlı hale getırsın kontrolleri çok zevkli oluyor ayrı bir hava katıyor...

Arkadasim,
    Muhakkak Sixaxis'de belli bir grubun hosuna gidecektir ama genelde Sixaxis hic tutulmadi! Zaten bu yuzden DualShock 3 kontrolunu cikarmak zorunda kaldilar...eger hatirlarsan Sony resmi bir aciklamada Rumble artik eski jenerasyondur demislerdi. Sixaxis senin hosuna gidiyor diye Sixaxis'in tutuldugu anlamina gelmez. Sixaxis bir Rumble kadar tutulmadi, bu bir gercek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: helaxes

Sixaxis süper birşey nesi tutmamış anlamıyorum... Bence xboxa da gelsin... Oyun yapımcılarıda harekete duyarlı hale getırsın kontrolleri çok zevkli oluyor ayrı bir hava katıyor...

Arkadasim,
    Muhakkak Sixaxis'de belli bir grubun hosuna gidecektir ama genelde Sixaxis hic tutulmadi! Zaten bu yuzden DualShock 3 kontrolunu cikarmak zorunda kaldilar...eger hatirlarsan Sony resmi bir aciklamada Rumble artik eski jenerasyondur demislerdi. Sixaxis senin hosuna gidiyor diye Sixaxis'in tutuldugu anlamina gelmez. Sixaxis bir Rumble kadar tutulmadi, bu bir gercek.

aynen katılıyorum.. Titreşimin olmamasıda büyük bir eksik...ayrıca trigger button arasında çok büyük bir hassasiyet farkı mevcut...Daha önce bir arkadaş FPS tipi oyunlarda hedef alma zorluğundan bahsetmişti. Gerçekten de doğru malesef ps3 ün analog buttonları xbox a göre ağır kalıyor. Yanlız controller 'ın hafif olması güzel bir özellik..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.