Şimdi Ara

xbox360 da iyi bi korku oyunu bilen varmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Condemned, FEAR, Dead Rising (korku sayılmaz ama zombili filan, stres had safhadadır..Ha Capcom oyunudur.Yok demişte biri )

Gelenlerden Alan Wake, Resident Evil 5 şimdilik bilinenler.Bioshock ta sayılır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 3 Mayıs 2007; 13:35:17 >
  • eski olmasına karşın çok başarılı bir yapım olan condemned oynamalısın mutlaka şahane bir oyundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamtumayfeys

Bioshock korku değil. FPS-RPG.

• Condemned ve F.E.A.R
  • Condemned
  • condom
  • kesinlikle fear tek başıma oynayamadığımı itiraf ediyorum
  • Geri uyumluluğu varsa Call of Ctulthuyu mutlaka oyna.Xboxa çıkmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

kesinlikle fear tek başıma oynayamadığımı itiraf ediyorum

• Beni biraz sıkmıştı o oyun tamam tam bir korku ama biryerden sonra yeter dedim resmen birazda zordu galiba diyimi...

quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Geri uyumluluğu varsa Call of Ctulthuyu mutlaka oyna.Xboxa çıkmıştı.
  • Bir şey soracam "fatal frame 2 remade for xbox 360" oynuyan varmı benim xbox 360 da bu oyun takılıyor acaba indirdiğim oyunmu bozuk yada fatal frame 2 xbox 360 da düzgün çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakanatbas

Beni biraz sıkmıştı o oyun tamam tam bir korku ama biryerden sonra yeter dedim resmen birazda zordu galiba diyimi...

quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Geri uyumluluğu varsa Call of Ctulthuyu mutlaka oyna.Xboxa çıkmıştı.

oba ben bitirdim pc de süper oyundur kendisi
  • dead rising al tam korku oyunu deil ama zombiler ve kan var Yakında zaten resident evil 5 geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

dead rising al tam korku oyunu deil ama zombiler ve kan var Yakında zaten resident evil 5 geliyo

hehhe o kadar da yakın değil eğer 2008 sana yakın gelmiyorsa
  • Condemned
  • Condemned kesinlikle....
  • CONDOM......
  • Condemned, Resident Evil serisinden sonra oynadığım, en iyi korku atmosferine, ani olaylara, sinematik efektlere sahip korku oyunudur. Bir yıldır bilgisayarımda yüklü olan bu oyunu, sindire sindire oynadığımdan halen bitirmiş değilim.......Tüm korku oyunu severlere tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 14 Mayıs 2007; 19:47:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Condemned, Resident Evil serisinden sonra oynadığım, en iyi korku atmosferine, ani olaylara, sinematik efektlere sahip korku oyunudur. Bir yıldır bilgisayarımda yüklü olan bu oyunu, sindire sindire oynadığımdan halen bitirmiş değilim.......Tüm korku oyunu severlere tavsiye ederim

Bir yıldır nasıl biteremedin.Ben öyle fazla oyun oynamam 1-2 saat filan ama ben bile 4 günde bitirmiştim.Ayrıca birkaç kez korkudan mouse elimden bıraktığım halde(keşler lak diye üstüne atlıyınca insan azcık irkiliyor.).Sen oyunu bayağı bir sindirmişsin bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.