Şimdi Ara

xbox360 da iyi bi korku oyunu bilen varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynadığınız ve gerek oynanışı gerekse grafikleri iyi olan korku oyunu varmı....çıkmamış oyunları yazmayın onları takip ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum (jericho,bioshock vs)...

• Bioshock korku değil. FPS-RPG.

Bu arada yok diye biliyorum 360 da korku oyunu şuanda... 2 yıl oldu konsol çıkalı neredeyse, hep dandun ateş et, ilerle puan al, online kapış vs oyunları...

Toplasan 10 tane aksiyon macera oyunu var. Bir tane korku yok...
    Bir tane Square, Konami, Capcom oyunu yok kaliteli diyebileceğimiz.Ya futbol, ya dövüş, ya racing...

Süper şeyler yok, bekleme...

Şimdi kızmayın ama yok yani...

Ha var aslında bir tane. Condemned. Tavsiye ederim gayet başarılı. FPS ama en azından RPG değil. Jericho çıkana kadar o ayarda ki en iyi 360 korku oyunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamtumayfeys -- 3 Mayıs 2007; 10:43:08 >
  • Seni sararmı bilmiyorum ama oynamadıysan kesinlikle Condemned oynamanı tavsiye ederim.Gerek konusu gerek oyunun geçtiği mekanlar ve gerekse atmosferi bence çok iyi bir gerilim korku oyunu idi.
  • Ceondemned' de birleştik sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamtumayfeys

Bioshock korku değil. FPS-RPG.

Bu arada yok diye biliyorum 360 da korku oyunu şuanda... 2 yıl oldu konsol çıkalı neredeyse, hep dandun ateş et, ilerle puan al, online kapış vs oyunları...

Toplasan 10 tane aksiyon macera oyunu var. Bir tane korku yok...
    Bir tane Square, Konami, Capcom oyunu yok kaliteli diyebileceğimiz.Ya futbol, ya dövüş, ya racing...

Süper şeyler yok, bekleme...

Şimdi kızmayın ama yok yani...

Ha var aslında bir tane. Condemned. Tavsiye ederim gayet başarılı. FPS ama en azından RPG değil. Jericho çıkana kadar o ayarda ki en iyi 360 korku oyunu...

dostum bioshock korku değil demişsinde videosu (videodaki atmosfer baya bi ürkütücü geldi; nede olsa türün fps rpg olması demek korku temaları içermediğini göstermez... clive parkers undyinde fps idi ama çok ürkütücüydü... bu arada Comdemned i de hemen alcam... teşekkürler...

• Bioshock hayatta kalma oyunu. Korkutucu birşeyyok videolarında. Örneğin doğaüstü yaratıklar, canavarlar vs... Condemned ve Jericho' da ne ararsan var.
    Jericho' yu tartışmam zaten, fragmanından ne olduğu belli. Aksiyon umrumda değil, canınıza okumak için yaratıldım diyor oyun sanki. Undying' e de değinmek istemiyorum. O gerçek bir korku oyunuydu kabul.

Ama Bioshck FPS-RPG olarak lanse edilecek çıktığında. Korku oyunu olarak değil...
    Örneğin Doom3' ün okyanusun altında geçen versiyonu diyebiliriz Bioshock' a. Ama Doom' korkuydu. Bioshock öyle olmayacak emin ol...
    System Shock' un yaratıcılarından geliyor zaten oyun. Onları oynadıysan, videolarından aralarında benzerlikler olduğunu görürsün.
    Ha bir de Bioshock' ta ki herkes insan. Ne Doom3' te ki gibi uzaylılar var, ne de Jericho' ve Undying' de ki gibi doğa üstü karakterler.
    Tamamen insanlar. Yalnızca atom bombaları yüzünden mutasyona uğramışlar hepsi bu...

• Condemned oynayabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

Condemned oynayabilirsin..

İşte Bir o var zaten. Ha bir de Fear'ı öneririm.
  • şu anda arkadaşların dediği gibi condemned var...onu oynayabilirsin...
  • condenm yada fear olabilir.
  • fearı oynadım...pek sarmadı...grafikler,elemanın silahı tutuşu falan bi garip geldi...çok seymi istiyorum ne...ama comdemned i hemen bugun alcam...
  • valla arkadsım xbox 1 den fatal frame 2 oyna..ben oynuyorum xbox 360 da korku gayet guzel..istersen bir dene belki senin sevdiğin bir tarz korku oyunudur

grafikler ps2 den cok ustun bu arada..ok keyifle korkarsın.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

valla arkadsım xbox 1 den fatal frame 2 oyna..ben oynuyorum xbox 360 da korku gayet guzel..istersen bir dene belki senin sevdiğin bir tarz korku oyunudur

grafikler ps2 den cok ustun bu arada..ok keyifle korkarsın.........

kesinlikle katılıyorum...fatal frame 2 yi ps2 de oynamıştım ki korkumdan oyunda ilerliyemiyordum...en çok da o kız kardeşimiz beni korkutuyordu...bir kayboluyor bir yanımıza geliyor çok tırstım valla..hele bir pencere sahnesi var ki korkudan ne yapacağını şaşıracaksın....kesinlikle korkmak istiyorsan al...ben onun Xbox a geldiğini bilmiyordum....mutlaka oyna onu....
  • dostum vesrap gercekten cok ii korku...xbox 360 da su an codemmned ve far dan baska korku yok ...alternatif için fatal frame yi muhakkak deneyin pişman olmassınız.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

dostum vesrap gercekten cok ii korku...xbox 360 da su an codemmned ve far dan baska korku yok ...alternatif için fatal frame yi muhakkak deneyin pişman olmassınız.........

evet hocam ben ps2 oynamıştım ki ps2 nin ortalama gücüne rağmen süper grafikleri vardı...o evlerin iç tasarımları süperdi...bence dört dörtlük bir korku oyunuydu...hele o hapisteki genç çocuğun......olduğunu öğrenince iyice ürpermiştim....
  • dostum vesrap iyice korkmussun----------------

evet abi harika oyun sen benden baya bir ilerlemişsin yaw...............
  • Fear'ı dene derim
  • Valla ben xbox'un kendisinden korkuyorum

Oyuna g3elince ben korku oyunlarını FPS olarak sevmiyorum, tps olarak re ve sh tarzı oyunlar ilgimi çekiyor, bunun için resident evil 5, silent hill 5 ve alone in the dark 5 beklenir bu 5 liklerin hepsi güzel olcak
  • Condemned
  • Kesinlikle CONDEMNED derim bitirene kadar korkudan ve heyecandan dört köşe oldum ama bitincede bitti diye üzüldüm, ama 2'cisi hazırlanıyormuş benim için mutlu edici bir haber....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.