Bildirim
XBOX360 ı Sorunsuz Kullanmak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Güzel soru fakat sanıyorum sorunun ne olduğunu tam olarak bilen yok gibi. Herkes farklı iddialara sahip. Örneğin Endem yeni bir soğutma sistemi hazırlamış ve yeni sattığı aletleri bu soğutma sistemi ile donatarak 3 kırmızıya garanti veriyor. Bazıları belirli tarihten sonra üretilenlerin sorunlu olduğunu söylüyor ama Endem bunun uydurma olduğu konusunda açıklama yapmıştı.
Yeni bir kasaya takmak denenebilir ama başka sorunlara yol açadabilir. Bence riski göze alıyorsan deneyebilirsin. Hatta kasaya takmaktansa görüntü benim için sorun değil de diyorsan açık kullanadabilirsin cihazı. -
Eğer yeterli bilgin ve tecrüben var ise yapabilirsin..Ama hata vermemiş, ısı sorunu olmayan cihazlarıda karıştırmamak lazım..Benim kendi kullandığım konsolum inanın 6-7 saat oynamama rağmen bile normal sıcaklıkta..Arkadaki fanlardanda normal sızaklıkta hava üflüyor..Eski 2005 olan cihazın fırın gibiydi valla.. -
Valla Sana Şunu Söyliyeyim Makinem Ntsc-j
Aldıktan 1 Ay Sonra 2 KIRMZI ışık Hatası Almaya Başladım....
Ancak Xbox 360 ı Açık Kullana biliyordum....
Xcm den 1 tane Egzoz Fan (Gpu İle Cpu Sıcaklığını Gösteren Fan) Aldım 1 Tanede Açma Tuşunun oraya 1 Tane Fan Aldım....
Bunlar Elime Ulaştıktan Sonra 1 Kere Bile Sorun yaşamadım.3 Saat Kastım.Neredeyse Hiç Isınmamıştı....
Yani Eğer iyi bir Soğutma Yöntemi Kullanırsan makinede 3 kırmızı Işık Hatası %10 kadar İner.o %10 da Elektrik Gitmemesinden Kaynaklanır...
Not:Bunlar Benim Yorumlarım....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik oyunlar
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- the witcher 4. sezon ne zaman
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- witcher 1 remake
- it takes two 2 çıkacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X