Bence sıkıntı burada, İkisi de 90nm teknolojisiyle üretilen ve 500Mhz de çalışan TSMC üretim grafik çekirdeği (shader çekirdeği) ve NEC üretimi eDRAM modülünün daha fazla hız için yanyana gelip tek bir pakette birleştirilmesiyle oluşan XBOX360'nın ATI Xenos grafik işlemcisi (hani Can Yücel'in susurluk şiirindeki manda yok mu, aynen onun gibi) göle sıçtı.
Yeni çıkartılacak 360 larda 65nm ye düşürülecekmiş,
benim anladığım bu namussuzlar update ile grafik çekirdeklerini 65nm ye düşürmeye çalışırlarken, bizi ilahi ışığa düşürdüler,
teknikten çok anlamam ama bu işin doğruluk payını araştırabilirmiyiz?
Olabilir bencede sorun orda..
Bende alırsam o zaman alırım zaten. İlk çıkan ürünler hep sahada test edilirler zaten. O yüzden bende revizyon sonrası, fiyatların düşmesi ve şu kurun normale dönmesiyle bir Xbox 360 alacağım. Acelem yok şu an için...
İlk olarak kur ile ilgili olarak şöyle diyeyim. 1.45 civarlarında kalacağı tahmin ediliyor. Kesinlikle 1.40'ın altına düşmeyecek. İkinci olarak xbox 360'ın bu yıl içinde fiyat düşürmeyeceği de biliniyor. Yapılacak olan 65 nm işlemci değişimi tamamen bir revizyon olayı ve daha az ısınma sağlanacak. Bu demek değildir ki şimdiki seriler problemlidir. Ben ve benim haricimde çevremde bildiğim en az 3 arkadaşım var xbox 360'ı sorunsuz olarak kullanan. Ayrıca doğal olarak her iki versiyon da aynı performansta olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme