Şimdi Ara

Xbox360 Kaç Tane Türkçe Oyun Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox360 Yada Playstation 3 Almayı Düşünüyorum Xbox360A Daha Yakınım Çünkü Korsan Oyun Oynayabiliyorsunuz Ps3 Öyle Değil Durumum Olsa Orjinal Oyun Alırım Ama Durumum O Kadar İyi Değil Xbox 360'ında bir yanı kötü Çok Az Türkçe oyun var benim bildiğim, Ps3'te Bürsürü Türkçe Oyun Var; Uncherted Serisi,Crysis,Killzone... Xbox360'ta Bütün bildiğiniz Türkçe oyunların listesini yazarsanız sevinirim. Yoksa Ps3 Alacağım Ve 2-3 Ayda Bir Oyun Almak Zorunda Kalacağım :(

• Bence 2-3 ayda bir oyun almak hiç de kötü birşey değil.Zaten adam gibi bir oyun 1 senede anca çıkıyor.Türkiye gibi bir yerde ikinci el oyun bulmak ta oldukça kolay.Xbox için bu imkan kısıtlı da olsa sana tavsiyem orjinal kullan.

Xbox'ta Crysis serisi ve birkaç PES ten başka türkçe oyun yok bildiğim kadarıyla.
  • Hitman de var.

Xbox360 Kaç Tane Türkçe Oyun Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 18 Nisan 2013; 17:34:55 >
  • Cars 2
    Crysis 2
    Crysis 3
    Hitman Absolution
    PES 2012
    PES 2013

Ben başka hatırlamıyorum birde Mickey Mouse oyunu vardı sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Cars 2
    Crysis 2
    Crysis 3
    Hitman Absolution
    PES 2012
    PES 2013

Ben başka hatırlamıyorum birde Mickey Mouse oyunu vardı sanırsam

Crysis de Türkçe
  • Bu oyunların hepsi Ps3 te de var Ps3 Türkçe Oyun Kaynıyor 500GB Ps3 Alacağım O Zaman.
  • Oyunları Türkçe olmadığı için oynamıyorsan, senin içi üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1999

Arkadaşlar Xbox360 Yada Playstation 3 Almayı Düşünüyorum Xbox360A Daha Yakınım Çünkü Korsan Oyun Oynayabiliyorsunuz Ps3 Öyle Değil Durumum Olsa Orjinal Oyun Alırım Ama Durumum O Kadar İyi Değil Xbox 360'ında bir yanı kötü Çok Az Türkçe oyun var benim bildiğim, Ps3'te Bürsürü Türkçe Oyun Var; Uncherted Serisi,Crysis,Killzone... Xbox360'ta Bütün bildiğiniz Türkçe oyunların listesini yazarsanız sevinirim. Yoksa Ps3 Alacağım Ve 2-3 Ayda Bir Oyun Almak Zorunda Kalacağım :(

ps3 alırsan hayatının hatasını yaparsın iki konsolda bende mevcuttu xboxı aldıktan 1 ay sonra ps3 sattim xbox keyfi daha farklı xbox alıcan ps3 ne b.ktanmıs dedim.demek istediğim konsolları türkçe içerikle kıyaslama

• Once ps3 al ex oyunlarin hepsini bitir sonra versiyonlu xbox la devam et en guzeli boyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sen ps3 al hatta android bir tablet al hem daha rahat korsan oynarsın hemde türkçe oyun dolu kimse xbox i ve ps3 u dil yüzünden kıyaslayamaz bu iki konsola da hakarettir bende 3 xbox var 1 inde çoğu oyunum zaten türkçe ama takılmıyorum onla live varken....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Oyunlar Türkçe Olmadıktan Sonra Türkçe Oyundan Aldığın Zevkin Yarısını Bile Alamıyorsun Oyunda Zaten %90 FPS Tarzı oyunlar oynuyorum e Türkçe Olmayıncada Tek Yaptığım Savaşmak Başka Birşey Anlamıyorum Türkçe Oyunda Konu İle Birlikte Daha Güzel Geliyor Oyun Ps3 Gayet Güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.