xbox live hesabım us kayıtlı, kredi kartı tanıtarak microsoft point satın aldım ve trene2 oyununu indirdim sorunsuz oynadım. daha sonra yine microsoft point satın aldım ve GTA IV indirmek istedim, ama indirmeden önce GTA IV oyununun REGİONAL FREE olup olmadığını bu sitedenhttp://abgx360.net/verified.php kontrol ettim. oyunun yanında RF yazmıyor. benim sormak istediğim bu oyunu indirirsem benim makinemde çalışır mı ? daha önce deneyen arkadaşlar var mı acaba ? xbox360 konsolum PAL, Live hesabım US olduğundan dolayı indirmek istediğim GTA IV oyununu NTSC-U olarak mı indirir ?
yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Marketplace'de Pal veya Ntsc-u önemli değil.Önemli olan Türkiye'den satın alabilmek bazı oyunlarda sorun çıkartıyor.
cevap verdiğin için eyvallah dosttum, sen daha önce denedin mi ? şimdi indirip çalışmadığını görmek kötü olur 30 dolar boşa gider :D
quote:
Orijinalden alıntı: kyenqin
cevap verdiğin için eyvallah dosttum, sen daha önce denedin mi ? şimdi indirip çalışmadığını görmek kötü olur 30 dolar boşa gider :D
İndiripte çalışmaması gibi bir durum yok , sana sadece indirmek istediğinde veriyor hatayı onun içinde VPN yapman gerekiyor.Games on Demand'de ki çoğu oyun böyle fakat bazı oyunlarda sorunsuz iniyor (Bulletstorm , DeadRising2 , Resident Evil 5 , Call of Juarez : BiB , Gears of War 2) bunlar benim satın aldıklarım bunları sorunsuz satın alıp oynayabilirsin.
tamam kardeş sağolasın ben bir deneyeyim, gta ıv indirmeyi olmazsa gta benzeri saint row2 oyunu var live'de onu indireyim. sağolasın tekrardan
Saints Row2 'yi maalesef indiremezsin , bölge sınırlaması var onda
dediğin gibi indiremedim bölge sınırlamasından dolayı saints row2 yi başka oyun arıyayım :D