Şimdi Ara

Xbox360 Samsun Grubu (11 KİŞİYİZ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler universite sınavı nedeniyle konudan uzak kaldım. En yakın zamanda guncelleyecegim hepinizi. Kusura bakmayın.
  • beyler konuyu hortlatmanın vakti geldi patchleri kime yaptırıyorsunuz samsunda ? patch dediğimoyunu oynamak için cod blackops ,asasins creed brother hood gibi?
  • Selam arkadaşlar bende xbox360 kullanıcısıyım SAMSUN/İLKADIM da oturuyorum. Benide ekleyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hpilgir

efendiler,oyunları nerden alıyoruz :D

Oyunları bir GAMESTATİON ps3 cafesinden ve SİHİRBAZ film müzük marketten temin edebilirsiniz. İkiside uygun fiyata XBOX360 oyunları satıyor. Yalandan yere internetten alıp kargo parası ödemeyin
  • Benide ekleyin
  • beni yazin arkadaslar bi xbox key hakkinda bilgisi olan varmi
  • Merhabalar pek ilgilenen kalmadı sanırım başlık çok sakin

Samsun'da hala fw atabilen bir yer yok mu?
  • hocam kardeşimde zaten ps3 var, arasıra bizimkilere gittiğimde oynuyorum yani iki cihazı çoktan kıyasladım kafamda. Geow ise açıkçası bu kadar hayranı olmasına rağmen hiç sevmediğim bir oyun. Ps3'teki Uncharted, MGS, Heavy Rain'i özellikle istiyorum. Eğer 360key gelirse tekrar almayı düşünebilirim ama onun dışında ps3 ilk sırada benim için

Bir de eklemeyi unuttum. İlk xbox'ım e74 hatası vermişti. Olmadı onu tamir ettirir idare ettiği yere kadar da kullanabilirim ps3'ün yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 8 Ağustos 2011; 2:40:54 >
  • kardesim bu kadar insan yaniliyor olamaz bide mgs tam bir fenomen gow ise hitlerden sadece bi tanesi peki alan wake turunun tek ornegi alone in dark solda sifir kaliyor bencede idare ettigi kadar yola zaten kac kisi kaldik surda senide kaybetmiyelim
  • Hocam zaten 4 senede 2 xbox'ım oldu. Sonuncuyu aldıktan sonra sistemi de yenileyince kutusuna koyup kaldırdım yani pek xbox'ın eksikliğini hissetmedim aylardan beri. 360key falan çıkarsa tekrar dönmeyi düşünebilirim, onun dışında en azından Samsun'da işi adam gibi bilenler olmadığı sürece dönmeyi düşünmüyorum

Ama dediğim gibi elimde arıza yapan ilk xbox'ım duruyor. Onu tamir ettirip idare ettiği yere kadar da kullanırım yine.
  • Alayınıza pm attım
  • ve konu yine hortladi arkadaslar var mi samsunda bi gelisme xbox hakkinda
  • yok tabi samsunda değil genel olay pesten başka oyun oynamıyorlar çok nadir nba görürsünüz. Oyuculuk demek daha bf3 mw3 un arkham cityinin yapıldığını öğrendiğin andan itibaren sevinçle kalp krizi geçirerek bitmeyen geceleri saymak demektir. Elimde kutulu bir şekilde 80 e yakın oyun var hepsini alıp tamamlamıcam çünkü 2 seneye yeni konsol gelicek arşiv çöp :D
  • Arkadaslar samsun ilkadım 19 mayıs mahallesinde (site camiinin biraz yukarısında ) emre elektronik var isteyen internet sitesini ziyaret edebilirwww.emredepo.com fw li xbox slim satıyorlar samsun'da xbox satan yer bulmak zor,arayan arkadaşlar icin belki bi faydası olmuştur.
  • Tamir falan yapabiliyorlar mı?
  • samsun'un daha çok gelişmesi lazım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

samsun'un daha çok gelişmesi lazım ya

Samsun gelişmez hocam ya. Ömrümde bu kadar tırt bir büyükşehir görmedim. Büyüklüğü sadece isminde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

samsun'un daha çok gelişmesi lazım ya

Samsun gelişmez hocam ya. Ömrümde bu kadar tırt bir büyükşehir görmedim. Büyüklüğü sadece isminde kalıyor.

Öylede dememek lazım hocam bu şehrinde ilgi alanı başka yönlere kaymış demekki :))
  • Biraz da bizim taraflara kaysa fena olmaz hani

Atakum apaçilerinden olmak lazım Samsun'da. Hayat onlara güzel
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.