Şimdi Ara

Xbox360 Samsun Grubu (11 KİŞİYİZ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçende bende gördüm orayı.Adama abi Verbatim DVD var mı dedim.O ne cavabını aldım.Extreme var daha kaliteli dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Geçende bende gördüm orayı.Adama abi Verbatim DVD var mı dedim.O ne cavabını aldım.Extreme var daha kaliteli dedi.

Gelirken getireyim 2-3 koli madem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Geçende bende gördüm orayı.Adama abi Verbatim DVD var mı dedim.O ne cavabını aldım.Extreme var daha kaliteli dedi.

Sen gel de gerisi önemsiz Ama 2 3 paket atsan da fena olmaz hani.Şehir görümlüğü

• quote:

quote:

quote:

Sen gel de gerisi önemsiz Ama 2 3 paket atsan da fena olmaz hani.Şehir görümlüğü

Pazar günü oradayım İnşallah. Kalacak yer ayarlıyoruz şimdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pazar günü oradayım İnşallah. Kalacak yer ayarlıyoruz şimdi.

Ne ayarlıysun sen be.Bizim ev ne güne duruyo.Cumartesi gel Samsunspor un sezon acılısına götüreyim seni.Mankenler geliyo

• quote:

Ne ayarlıysun sen be.Bizim ev ne güne duruyo.Cumartesi gel Samsunspor un sezon acılısına götüreyim seni.Mankenler geliyo

Araya girmek gibi olmasın ama hangileri geliyor?

Ev stada yakın nasıl olsa belki uğrarım

• quote:

Orijinalden alıntı: CellaTurcica

quote:

Araya girmek gibi olmasın ama hangileri geliyor?

Ev stada yakın nasıl olsa belki uğrarım

Xbox360 Samsun Grubu (11 KİŞİYİZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussam -- 14 Ağustos 2009; 17:14:02 >

• Kalsın yahu o Faik'i hiç çekemem, uyuz oluyorum kendisine
  • Eee nerde bizim diğer hemşehriler yahu...2 kişi kaldık burda
  • Tüm samsunlu oyunsever arkadaşlarımıza (özellikle xbox'cılara selam...:D ) Bende samsun'dayım 2 sene oldu..mümkün olursa en yaın zamanda almayı düşünüyorum...interneti bu aralr xboxla ilgili arama ve videolarla doldurdm :D..mümkün olursa görüşmeyi isterim sizlerle...hem makinaya sahip olanlardan bilgilerde almış oluruz...
  • arkadaşlar bana acil call of duty world at war lazım fw li olursa çekebilirseniz alırım.yapın samsunlu hemşolarım bişeyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugabere

arkadaşlar bana acil call of duty world at war lazım fw li olursa çekebilirseniz alırım.yapın samsunlu hemşolarım bişeyy

duymamış olim.duymamış olimpara mıadres ver hemen oyunu mu vereyim sana oynamıyorum bu aralar zati
  • benide alirmisiniz ben almanyada oturom ama kalbim samsunda

metin 5555 ben FluesternMeos k.bkma yanlislikla sildim seni listemden xbox gelir gelmez eklicem seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meos_grmny -- 19 Ekim 2009; 23:32:48 >
  • Herkese iyi akşamlar...xbox sahiplerine iyi eğlenceler..

arkadaşlar yakın zamanda xbox almayı düşünüyorum...Ama tabi kullanıcı yorumları önemli...mümkün olursa sizlerden biriyle tanışmak ve alet hakkında bilgi almak isterim...xbox sayesinde tanışmış oluruz...Bende Samsun'dayım. Ünv. okuyorum. Atakum'da evim var..umarım irtibata geçen bir arkadaşımız olur..
  • quote:

quote:

arkadaşlar bana acil call of duty world at war lazım fw li olursa çekebilirseniz alırım.yapın samsunlu hemşolarım bişeyy

duymamış olim.duymamış olimpara mıadres ver hemen oyunu mu vereyim sana oynamıyorum bu aralar zati

helal hemşolarıma bee.kankalar Samsun dayanışması budur.bu arada atakumdayım kardeşim çekip hemen geri veririm.oyun isteyen varsa sölesin onada çekim.mesela daha yeni pes 2010 indirdim:s

• quote:

quote:

quote:

helal hemşolarıma bee.kankalar Samsun dayanışması budur.bu arada atakumdayım kardeşim çekip hemen geri veririm.oyun isteyen varsa sölesin onada çekim.mesela daha yeni pes 2010 indirdim:s

atakumun neresi bende atakum atakentteyim beklerim

• medical park ın hemen arkasındayım kardeş...

gt: zugabere ekle beni ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Bizim gamestation cafede 2 tane var.Oynamak isteyen buyursun gelsin...

fifaa 2010 yada 09 varmı ?
  • Merhaba, bende xbox almayı düşünüyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.Samsundayım.1.el alacam ama nereden almalıyım neye dikkat etmeliyim bilgili biri varsa pm atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Merhaba, bende xbox almayı düşünüyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.Samsundayım.1.el alacam ama nereden almalıyım neye dikkat etmeliyim bilgili biri varsa pm atabilir mi ?

oğlum hep böyle oluyor . şimdi yazıcam ciddi alıcıysan yazıcam bak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.