Şimdi Ara

Xbox360 Samsun Grubu (11 KİŞİYİZ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben geçen sene Xbox 360'ımı aldığımda Sihirbaz'a sormuştum Xbox 360 oyunu var mı diye. O zaman Xbox 360'dan haberleri bile yoktu. Şimdi en azından anlattığına göre varlığından haberdar olmuşlar. Bu da bir gelişme. Lopera olayına hiç girmiyorum bile. İkisi de kazıkçı bence. Hala oyunları 10 liraya satıyorlar. Oyunlar genelde iki DVD o zaman 20 lira. Bunlara para vereceğime gider orjinal alırım. Söylediğim PC oyunları için geçerli tabi.

Size yukarıda da yazdım arkadaşlar. Gidin Antik Oyun'u arayın. Telefonunu isteyen PM atsın. İstediğiniz oyunları söyleyin. Tanesi 12,5tan satıyor ama kaliteli DVDye yazıyor. Çok oyun alırsanız pazarlık da yapabilirsiniz. Adamlara adresinizi belirtin size kargoyla göndersinler, en geç iki günde oyunlar elinizde. Ben bu yöntemi uyguluyordum. Samsunlu birkaç arkadaş toplanıp oyunları birbirinize kopyalayabilirsiniz.

Samsun'da da az da olsa Xbox kitlesi oluşmuş ya ölsem de gam yemem.

Not: Antik Oyun ile hiçbir bağlantım yoktur. Yukarıda bahsettiğim Samsun'da yaşarken uyguladığım yöntemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 9 Haziran 2009; 17:06:21 >

• Geçen yaz da internetten kendim indirmeye başlamıştım sınırsız bağlantı alıp. Ama, Samsun'da adam gibi çift katman DVD'de bulamazsınız benden söylemesi. Verbatimlerimi de Ankara'dan getirtiyordum Ankara'da tanıdığım bir bilgisayarcıdan.
  • En iyisi oyunları int.den almak marmelatta 292 oyun var verbatim dvd lerde dvd başı 5tl
  • Meseleyi anlatamadık galiba. Bizler için esas önemli olan aksesuar ve fw olayı. Hadi aksesuarı da geçtim, şu fw tam dert. Makinayı kargoya vermeye kıyamıyorum desem yeridir. Bilhassa kargocuların paketleri adeta karpuzlama fırlatarak tırlara yüklediklerini düşünürsek.
  • Ben onu söylemedim ki zaten gokyakbu oyunların fiyatlarını 12,5tl falan yazmış ona cevap verdim
  • beyler yapmayın etmeyin ben ankarada oturuyorum ona rağmen herhangi bi bilgisayarcıdan çift katman almıyorum. siparişleri online yapiyorum maxipaket.com da çift katman verbatim fiyatı piyasaya göre çok uygun oyunlarda malum sitelerden özellikle TL'den çekip yaziyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CellaTurcica

Meseleyi anlatamadık galiba. Bizler için esas önemli olan aksesuar ve fw olayı. Hadi aksesuarı da geçtim, şu fw tam dert. Makinayı kargoya vermeye kıyamıyorum desem yeridir. Bilhassa kargocuların paketleri adeta karpuzlama fırlatarak tırlara yüklediklerini düşünürsek.

son derece haklısınız. istanbul-ankara dışında şu an için x box 360a fw atan bir yer bulmak çok zor. çogu insan xbox ın varlıgından bile habersiz. kargo tam bir işkence.
  • Kargoculara güven olmuyor maalesef kolinin içindeki herşeye karpuz muamelesi ettikleri için.
  • beyler ben evden cıkıyorum emre lektroniğe gidiyorum adamı soru yağmuruna tutup gelicem:))) Hadi Gazamız mübarek olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussam

beyler ben evden cıkıyorum emre lektroniğe gidiyorum adamı soru yağmuruna tutup gelicem:))) Hadi Gazamız mübarek olsun...

Uğurlar olsun

Hayırlı haberlerini bekliyoruz
  • yok yok yok... Gittim dükkana baskın yaptım adama binbir soru sordum adam samsunda ki 3-5 kişi için bu işe girişmem dedi.Ayrıca dükkanında xbox360 ile ilgili hiç bir şey yoktu.Acaba yanlış emre elektroniğe mi gittim anlamadım ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussam

yok yok yok... Gittim dükkana baskın yaptım adama binbir soru sordum adam samsunda ki 3-5 kişi için bu işe girişmem dedi.Ayrıca dükkanında xbox360 ile ilgili hiç bir şey yoktu.Acaba yanlış emre elektroniğe mi gittim anlamadım ki...

Neyse hocam sağlık olsun artık bakacağız başımızın çaresine
  • horrttt...evet samsunlular neler yaptınız bakalım
  • woooow
  • Bu arada samsunlu arkadaslar sizleri evime de beklerim...Maksat Xbox360
  • Eee nasıl gidiyor yaz ayları sevgili Samsunlular? Temmuzda pek yaz yaşamadık ama Ağustos'ta nemli hava bayağı boğuyor adamı. Böyle havalarda vantilatörü açıp xbox oynamaktan keyifli birşey yok . Şu raylı sistem inşaatı yüzünden yollar da batmış durumda, insanın hiç dışarı çıkası gelmiyor.

Neyse, ilk mesaja isimler yazılmış ama live için gamertagler yazılmamış. Benimki CellaTurcica. Yalnız şu an için o hesap silver'da olduğundan, fakülte açılana kadar 1 aylığına bedava live takılabilmek adına yeni-geçici hesap aldım (yabgu55). Genelde Fifa 2009 oynuyorum, arada Left 4 Dead-FarCry 2-GTA 4 takılıyorum. Eklerseniz beraber takılırız (yalnız futbolda biraz acemiyim benden söylemesi )

• Oooo kimleri görüyorum.Abi sorma ya konsolun başından kalkıp dışarı cıkmayı bırak,mutfağa gidesim gelmyor yemek yemeye...Bizde ne yapalım @metin5555 kardeşimle iki Samsunlu takılıyoruz arada.Samsunluluların dayanışma içinde olması lazım.
  • Live'a girdiğimde eklerim seni listeme. Samsunlular olarak biraz ağırlığımızı koyalım ki meydan boş zannedilmesin
  • arkadaşlar bohemin arasında bir telefoncu dükkanı var.eger 8.5 gb lık dvd almak isterseniz extreme marka 10 lu su 7 milyon lira.ben hep gittigidiyordan alırdım.burdan alın ben denedim oyunlar sğper çalışıyor.Bilginize...
  • Hocam extreme lensi bayağı yorar. HDD'si olanlar kullanabilir ama oyunları direkt dvd'den oynamak isteyenler uzak durmalı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.