Şimdi Ara

Xbox360 Samsun Grubu (11 KİŞİYİZ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Samsunluyum. Bundan yaklaşık 6 ay önce de Samsun'da oturuyordum. Artık Ankara'dayım. Makinemi geçen sene bu zamanlar Ankara'dan aldım. Samsun'da eskiden oyundan anlayan adamlar vardı, onlar da tası tarağı toplayalı yıllar olmuş. Şimdiki oyun satan yerler dünyadan habersiz, Xbox 360 desen uzaylı gözüyle bakıyor adamlar oyununu getirmek şöyle dursun. Ben Ankara'dan getirtiriyordum oyunları kargoyla. İstediğim oyunları söyleyip paralarını yatırıyordum hesaplarına, ertesi gün oyunlar elimdeydi.
  • hiç mi olmaz bi elektronikçi ya

tamircisi felan satan fw yapan
  • selam arkadaşlar benide ekleyin.bagkur da oturuyorum. Gamertag:zugabere
  • vay bee tekim sanıyodum samsunda baya varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

vay bee tekim sanıyodum samsunda baya varmış

Tek değilsin bizde varız
  • bende sınopluyum .sınopta benden baska kımsede x box olmadıgı ıcın samsun ekıbıne katılmak ıstedım..x boxın adını bılen yok burda varsada bıkac arkadasım var onlarda benden gordu aldı..toplsan 5 kısı anca vardır x boxı olan burda..
  • DOSTUM SAMSULUM X BOX 360 VARMA ŞİMDİ NE YAPICAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAMBO55

DOSTUM SAMSULUM X BOX 360 VARMA ŞİMDİ NE YAPICAZ

Oyun oynayacan işte başka ne yapacan...
  • Bu başlığı keşke 2 gün önce görseydim.Dün çarşambaya hacze geldim.Dönüş ucağını beklerken çok sıkıldım.Kitlendim kaldım taksiye atladım beni adam gibi bi yere götür dedim yeşilyurt diye avm ye götürdü daha çok sıkıldım
  • Arkadasım bıdaha isin düşerse mutlaka cafemize bekleriz gercekten farkı görceksin. Game Statıon ps3- xbox360.......
  • sen su cafe nin google earth dan bi görüntüsünü koysana bi yada koordinatlarini yazsan daha ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

sen su cafe nin google earth dan bi görüntüsünü koysana bi yada koordinatlarini yazsan daha ii olur

Bomba mı atacaksın yoksa uçaktan paraşütle mi atlayacaksın? Adresi telefonu yazsa olmaz mı yani :)

Şaka :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Arkadasım bıdaha isin düşerse mutlaka cafemize bekleriz gercekten farkı görceksin. Game Statıon ps3- xbox360.......

cafeniz nerede görmek isterim açıkcası?
  • Samsun'da Xbox 360 oynatan kafe mi? Bugünleri de mi görecektim Allahım. Samsunda Xbox 360 deyince hönk diye yüzüme bakmayacak bir yer var sonunda. Hakkaten nereye açtınız kafeyi? Artık Ankara'dayım ama Samsun'a gelince bir uğrarım merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 21 Nisan 2009; 17:31:53 >
  • Arkadaşlar Samsun'da fw güncellemesi yapabilecek veya xbox'ın ufak arızalarını tamir edebilecek bir yer yok mu?
  • Öyle bir yer yok ama samsunda xbox kullananların sayısının çoğlaması hoşuma gitti yani...
    Zaaten çoğu pesden başka bi b.k bilmez.Birde oyuncuyum diye geçinirler.Sırf bu yüzden pesden nefret ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 6 Haziran 2009; 10:32:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Öyle bir yer yok ama samsunda xbox kullananların sayısının çoğlaması hoşuma gitti yani...
    Zaaten çoğu pesden başka bi b.k bilmez.Birde oyuncuyum diye geçinirler.Sırf bu yüzden pesden nefret ediyorum...

O değilde hocam, büyükşehiriz diye övünüyoruz ama ortada teknoloji namına birşey yok. İstanbul dışındaki iller teknoloji konusunda ölmüş resmen
  • vuuu.... görmeyeli neler olmuş samsunda yav. gelişiyoruz sanırım. @SONY55 bir gün gelicem sizin kafeye bizim tayfayı toplayıp xbox360 ı tanıtacam cehaletten kurtarmak amacıyla
  • Samsunda bu kadar xbox kullanıcısı olacağını hiç tahmin etmezdim valla.

Bu arada sony55 gamestation sizin mi yaw, eskiden çok giderdim oraya
  • Daha önce forumdan bir arkadaş, çiftlikte deniz kültürün biraz ilerisindeki emre elektronikte xbox360 oyun ve aksesuarı satıldığını söylemişti. Hiç oradan alışveriş yapan oldu mu? Ürün-oyun çeşitliliği nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.