bende bu co op oyunları sevdamdan bi xbox arcede düşünüyom epeydir.geçen sene araştırdım yoktu samsunda heryerde ps3 vardı.. varmı şu an sağlam fw yide kendi yapan yerler..
yok diye biliyorum ama aldığın yerden fwyi yaptırırsın.İldışından kargoyla alarak
teşekkürler cevp için.kredi kartım yok şimdilik mecburen havale ile olacak bu iş burdaki gruptan yada sizden cihazdan memnunsanız aldığınız yerleer hakkında bilgi alabilirmiyim.
"fateeh33" nickli biri var. Kahraman Elektronik'te çalışıyor.
Ben ve 2 arkadaşım buradan aldık , kargo 1 güne geliyor.Ben alalı 1 ay oldu herhangi bir problemle karşılaşmadım daha.Forumdanda çoğu kişi alışveriş yapıyor zaten güvenilir bi yer
teşekkürler bende fatih beyle iltibata geçmeye çalışıyorum.bakalım inşallah hayırlısı olur..
Hocam yakında xbox geliyo bende samsun merkezde oturuyorum cedit mah. beni de ekle gruba
Bende Samsun/Atakumda oturuyorum, Xbox almaya karar verdim varmı samsunda satan veya int.den satan güvenilir birileri.
Samsunlu bu kadar kişi varsa, buluşma yapalım. Bi cafeye gider pes falan da atarız
Merhaba, bende Samsunluyum. KArdeşim PS2 kullanıyordu ancak PS3 istiyor son bir kaç aydır. Bu PS3 lere çip var mıdır diye araştırırken xboxla tanıştım, oldukça iyi yorumlar var özelliklede siyah kasa için. Ancak hiç anlamıyorum, kullananların içerisinde bana biraz bilgi verebilecek bir arkadaşım var mıdır acaba ?
ekleyin abicim benide :D:D 12 kişi gene iyiyiz bu kadar beklemezdim samsundan :D
bu arada sony_55 uzun saçlı abimisin birsürü çalışan var ama genelde xboxa sen bakıyosun ben en son şu dvd için gelmiştim patch muahbbeti hatırlarsan :D bendede 45 falan oyun oldu artık kendim indiriyorum satıyorumda fıstık gibi :D
quote:
Orijinalden alıntı: onz
Bende Samsun/Atakumda oturuyorum, Xbox almaya karar verdim varmı samsunda satan veya int.den satan güvenilir birileri.
Samsunlu bu kadar kişi varsa, buluşma yapalım. Bi cafeye gider pes falan da atarız
Fifa varken konsolda pes mi atılır
Evet arkadaşlar baktım cevap yok :) Kararttım gözü aldım bende 360 elite. Dün eve ulaşmış, en son hatırladığım kardeşimin fırsat bulupda beni aramamasıydı :))) Kendim denemedim henüz ama 30 küsur oyunla birlikte alınca çocuk çok fazla beğenmiş, özelliklede grafiklerini sevdiğini söylüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: NOWITZKI
bu arada sony_55 uzun saçlı abimisin birsürü çalışan var ama genelde xboxa sen bakıyosun ben en son şu dvd için gelmiştim patch muahbbeti hatırlarsan :D bendede 45 falan oyun oldu artık kendim indiriyorum satıyorumda fıstık gibi :D
O benim kardeşim.
geçende geldim ya gow oynadım takıldı diye :D gelip bitiricem ama inş.
samsun'daki bi adamın xboxla ne işi olur ki :)))
quote:
Orijinalden alıntı: starks
samsun'daki bi adamın xboxla ne işi olur ki :)))
sakin ol şampiyon
Bu hafta sonu alıyorum slim 4gb paketini malesef Samsunda yok Adalet mahallesinde oturuyorum ilkadım.
bende sinopluyum, ama burda grup kuracak kadar arkadaş olacağını zannetmiyorum. size katılayım bende
arkadaşlar beni de ekleyin,56'lardan selamlar =D banlıyım live'da,ama olsun =D