Birader anlaşıldı post kasan, anlamsız insanlardan birisin.
quote:
Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr
quote:
Orijinalden alıntı: oguz9696
quote:
quote:
Benim yok olursa eğer koyarım.
Sistem mi yok hocam xbox mı
Neyim var ki rapten gari
Hocam uğraşma öbür topiclerde de böyle clubberkay'ın güncellenmiş hali bu ceza alana kadar clubberkay dönecek şimdi..
quote:
Orijinalden alıntı: Legend_Warrior
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim yok olursa eğer koyarım.
Sistem mi yok hocam xbox mı
Neyim var ki rapten gari
Hocam uğraşma öbür topiclerde de böyle clubberkay'ın güncellenmiş hali bu ceza alana kadar clubberkay dönecek şimdi..
Aynen hocam clubberkay'dan kurtulduk derken bide bu çıktı bu her topicte böyle ama Bursa PS3 grubuna bende Bursaliyim diye mesaj atıyor Neyse ya şikayet ettim zaten yönetimden biri en kısa zamanda görmesi dileğiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce
quote:
Orijinalden alıntı: Assasinate
quote:
Malesef mi desem
Benim gibi çabuk sıkılan biri orjianlde işi zor olduğundan kopyadayız .
Aynen senin gibi düşünüyordum bende.
Oynamadığım oyun yoktu 3-4ay öncesine kadar. Bu malum uptade gelmeden 2hafta önce sistemimi kurdum korsancıkları topladım ve kafamda ilk alacağım 3 oyunu belirledim Bops fifa11 ve broderhood oyunlarını aldım. XBX Live'da korkusuzca gezmenin verdiği rahatlığı tattım . Ayrıca anladım ki kısıtlı oyun olunca OYUNLARA olan merakta artıyor. Bir anda eline geçince oynamanın keyfide cabası. Dirt3 siparişim yarına kaldı araya birde haftasonu girdi sabırsızlanıyorum. Zaten günce max 2saat ayırabiliyorum iş güç malum. Gerçekten keyfi başka. Anladım ki çok lüzumsuz her oyunu oynamak .Heves kaçıyor öyle olduğu zaman .
Maymun iştahıyla daldık işte . Bende update olaylarından önce mw2,fifa,black ops arasında gidip gidip geliyordum .
Yazdırıyorum,başlıyorum,devam etmiyorum çoğu oyunda . Orjinal olsa değer kazanır elbet . Ama yeni çıkanlarıda insan merak ediyor , çokta cep yakıyorlar
bi cod balck ops oynıyamadım beceremedim taramayı
clubberkay üyelere hakaret etmiyor,dalga geçmiyorduki,bu herif bursa ps3cüler konusunda bursa çocuguyum heryerde .... yazmış
Şikayet ettim şutlarlar yakında
quote:
Orijinalden alıntı: Copy Cat
clubberkay üyelere hakaret etmiyor,dalga geçmiyorduki,bu herif bursa ps3cüler konusunda bursa çocuguyum heryerde .... yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: aserdaryakut
quote:
Buda benim mekan daha tam düzen veremedim . Dağınık sayılır . Zamanla düzenleriz
güzel sistem dostum
Gayet hoş tam oyuncu odası.
Bu da benim yeni düzen sonunda aldım full hd lcd bütçeme göre ;
quote:
Orijinalden alıntı: stormoffdarkness
Bu da benim yeni düzen sonunda aldım full hd lcd bütçeme göre ;
her şey tamamda o pc o sisteme yakışmamış
quote:
Çocuk işte boşver.
quote:
Orijinalden alıntı: tablocu
quote:
Anime seyredenler bilir
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
Bazı yorumlar dikkatimi çekti FW İşlemi daha sonradan iptal edilebiliyormu XBOX Arcade'yi en ucuz nerede bulabilirim? Media markt gibi mağazalarda?
Niye
Hocam Bayramda ben garanti 1 milyar falan topluyorum yaş 15 bir xbox şart PC Ne kadar idare etsede XBOX'ın tadi bir başka oluyor
Media Markt veya başka yerlerda Arcade Jasperi nerede bulabilirim? En fazla 700 lira verebilirim :)
Kahraman elektronik güvenilirmidir problem bu Konuşmaları güvenli ama