Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360 için bir LCD TV alacağım,2.5 M uzaklık için uygun bir boyut söylüyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Priority -- 21 Ağustos 2011; 6:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Beyler xboxı şu resimdeki cam kapaklı yere koymayı düşünüyorum bir zararı olur mu ?

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

Resim temsilidir.

Zararı olur tabi. Xbox'ın hava alması gerekiyor, o şekilde kapalı bir yere koyma cihaz ısınır. Slim modelse kendini kapatacaktır zaten ama eski kasaysa ciddi bir zarar görmesi muhtemel.

Yapma ya çok mu zarar görürÜff.

Makina orada havale geçirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Hocam sistem güzel ama sehpa eksik, çalışma masanın renginden ince uzun iki katlı ama alçak bir sehpa tv nin altına iyi gider, böylece kabloları gizlemiş olursun hemde xbox ile birlikte Sub ıda koyabilirsin.
  • Hocam alcam Tv'nin altına bi sehpa xboxu cd kutularını falan koymak için kabloları saklamak için şimdilik ortalık çok karışık pahalıda oluyo öyle tv sehpaları parayı denkleştirince çekicem bi tane tvnin altına.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priority

Xbox 360 için bir LCD TV alacağım,2.5 M uzaklık için uygun bir boyut söylüyebilir misiniz ?

32" yeter bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Beyler xboxı şu resimdeki cam kapaklı yere koymayı düşünüyorum bir zararı olur mu ?

Resim temsilidir.

Zararı olur tabi. Xbox'ın hava alması gerekiyor, o şekilde kapalı bir yere koyma cihaz ısınır. Slim modelse kendini kapatacaktır zaten ama eski kasaysa ciddi bir zarar görmesi muhtemel.

Yapma ya çok mu zarar görürÜff.

Makina orada havale geçirir

Hadi ya

• quote:

Xbox 360 için bir LCD TV alacağım,2.5 M uzaklık için uygun bir boyut söylüyebilir misiniz ?

ne kadar buyuk alırsan o kadar iyi ben 1,5-2 metreden 46"de oynuyorum kücuk gelmeye başladı artık :)
  • quote:

quote:

32" yeter bence.

Bende 32" düşünüyordum,sağol hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

ne kadar buyuk alırsan o kadar iyi ben 1,5-2 metreden 46"de oynuyorum kücuk gelmeye başladı artık :)

Gözlere yazık

• Olabildiğince büyük alın 50'' kullanıyorum artık ufak geliyo 65'' almayı düşünüyorum bir kaç sene sonra yeni xbox çıktığında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 22 Ağustos 2011; 20:00:18 >
  • Vallahi samsungun 21' monitörü var gayet iyi ama uzağı sevmiyorum ...
  • bende 3.5 metre mesafeden 60" lg ile oynuyorum, ilerde allah korusun tv bozulursa 65 inc alirim , ne kadar büyük o kadar güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Vallahi samsungun 21' monitörü var gayet iyi ama uzağı sevmiyorum ...

Aynen bende hiç uzaktan oynamayı sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

bende 3.5 metre mesafeden 60" lg ile oynuyorum, ilerde allah korusun tv bozulursa 65 inc alirim , ne kadar büyük o kadar güzel.

Kesinlikle, büyük ekran hastasıyımdır ben de
  • Bende büyük hastasıyım ama 22" lcd de oynuyorum
  • quote:

quote:

Detaylar kaçacak gibi geliyor. Konsantrem bozuluyor. Ama film izlerken ayrı ozaman uzak keyifli oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Detaylar kaçacak gibi geliyor. Konsantrem bozuluyor. Ama film izlerken ayrı ozaman uzak keyifli oluyor

Aynen ben film izlerken önceden yakından izlerdim atmosferi daha iyi yaşayabilmek için ama şimdi ses sistemi aldık koydum karşıdaki koltuğun yanlarına atmosfer harika

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ben film izlerken önceden yakından izlerdim atmosferi daha iyi yaşayabilmek için ama şimdi ses sistemi aldık koydum karşıdaki koltuğun yanlarına atmosfer harika

Aynen öyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho820 -- 26 Ağustos 2011; 2:05:01 >

• Odayı tamamladım, bende ekleyeyim sistemin son halini.

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Odayı tamamladım, bende ekleyeyim sistemin son halini.

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

gayet güzel ve sade olmuş ama bi sorum olacak o duvar kağıtları gözünü yormuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.