Bu da kasayı yere koyduğum hali.Bir anda ferahladı masa
Sistem gerçekten sade ve güzel G27 yi ne kadara aldın acaba? Birde ilk resimdeki görüntü hangi oyundan?
oo sistem süper hocam Vay Vay Vay
quote:
Orijinalden alıntı: DrParnassus
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
quote:
Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
Bazı yorumlar dikkatimi çekti FW İşlemi daha sonradan iptal edilebiliyormu XBOX Arcade'yi en ucuz nerede bulabilirim? Media markt gibi mağazalarda?
Niye
Hocam Bayramda ben garanti 1 milyar falan topluyorum yaş 15 bir xbox şart PC Ne kadar idare etsede XBOX'ın tadi bir başka oluyor
Media Markt veya başka yerlerda Arcade Jasperi nerede bulabilirim? En fazla 700 lira verebilirim :)
Kahraman elektronik güvenilirmidir problem bu Konuşmaları güvenli ama
alma
Irmaktoyslandden alicam
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
Orijinalden alıntı: Toorop
bu ne simdiki
Temizlik yaptım demek istemiş
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
bu ne simdiki
Bir tartışma vardı sanırım o temizlenmiş
quote:
/>
quote:
Orijinalden alıntı: delgado505
quote:
Orijinalden alıntı: stormoffdarkness
Bu da benim yeni düzen sonunda aldım full hd lcd bütçeme göre ;
her şey tamamda o pc o sisteme yakışmamış
Aynen pc tarihi eser,işim gücüm konsol olduğu için pc ile ilgilenemedim.Zamanla onuda geliştirecez,önce iş sonra aş (dedemin sözleri)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: delgado505
quote:
Bu da benim yeni düzen sonunda aldım full hd lcd bütçeme göre ;
her şey tamamda o pc o sisteme yakışmamış
Aynen pc tarihi eser,işim gücüm konsol olduğu için pc ile ilgilenemedim.Zamanla onuda geliştirecez,önce iş sonra aş (dedemin sözleri)
Hocam, masanın ayakları biraz sakat duruyo, bence Tv i duvara monte ettirsen hem ordaki karışıklık ortadan kalkar hemde daha sağlıklı bir yapıya kavuşur, tv nin altına da küçük bir sehpa işini görür, bide bilgisayarı ordan kaldırsan daha şık olacak sanki. Güzel sistem
Harbi o masanın ayakları ne öyle heran kırılıp düşecekmiş gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Harbi o masanın ayakları ne öyle heran kırılıp düşecekmiş gibi duruyor.
Sağlamdır o yılları devirdi derbeder,babam çocukken almış dededen kalma hatıra,illa kullanacam bu masayı.Diğer tavsiyeler için sağolun arkadaşlar zamanla güzelleşecek karadüzen gidiyoz şimdilik .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEPHEN_KinG -- 14 Ağustos 2011; 23:41:08 >
quote:
Orijinalden alıntı: STEPHEN_KinG
Oyun ne?
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Orijinalden alıntı: STEPHEN_KinG
Oyun ne?
Dead Space
Beyler xboxı şu resimdeki cam kapaklı yere koymayı düşünüyorum bir zararı olur mu ?
Resim temsilidir.
quote:
Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr
Beyler xboxı şu resimdeki cam kapaklı yere koymayı düşünüyorum bir zararı olur mu ?
Resim temsilidir.
Zararı olur tabi. Xbox'ın hava alması gerekiyor, o şekilde kapalı bir yere koyma cihaz ısınır. Slim modelse kendini kapatacaktır zaten ama eski kasaysa ciddi bir zarar görmesi muhtemel.
quote:
Orijinalden alıntı: slicer
quote:
Resim temsilidir.
Zararı olur tabi. Xbox'ın hava alması gerekiyor, o şekilde kapalı bir yere koyma cihaz ısınır. Slim modelse kendini kapatacaktır zaten ama eski kasaysa ciddi bir zarar görmesi muhtemel.
Yapma ya çok mu zarar görürÜff.
quote:
quote:
quote:
Resim temsilidir.
Az, çok.. orasını Allah bilir ama kesinlikle içeri koyma.
quote:
quote:
quote:
quote:
Resim temsilidir.
Az, çok.. orasını Allah bilir ama kesinlikle içeri koyma.
Tüm planlarım alt üst oldu ya.Hepsini oraya koyup etrafta bişi bırakmıcaktım.Şimdi böyle olunca yine dağınık olacak.