Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda benim sistem.Xbox 360S 2 aylık,monitörde 2 günlük.

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Odayı tamamladım, bende ekleyeyim sistemin son halini.

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

Müthiş , İşte budur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Geçen gece FİFA11 turnuvamızdan bir kare ...

dostum ghosting sorunu var mı?fabrika ayarlarındamı kullanıyorsun renkleri yoksa kalibre ettin mi?buradan fifa güzel duruyor.bende ml239 ile bx2231 arasında bir tercih yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmania58

quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Geçen gece FİFA11 turnuvamızdan bir kare ...

dostum ghosting sorunu var mı?fabrika ayarlarındamı kullanıyorsun renkleri yoksa kalibre ettin mi?buradan fifa güzel duruyor.bende ml239 ile bx2231 arasında bir tercih yapacağım.

Bence sorun yaşamazsın yeni fotolarda çektim gece ekliyeyim bari

• Xbox Slim

• Abi alacaksan 250gb slim alacaksın ne yapacaksın ki elite varken şimdi bu slimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 18 Eylül 2011; 0:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Abi alacaksan 250gb slim alacaksın ne yapacaksın ki elite varken şimdi bu slimi?

Bana mı söyledin usta :) Banaysa hemen cevap vereyim yukarıdada slimler var ondan üzerime alınayım mı alınmayayım mı bilemedim ..

Durum şu benim Elite modele ben son uptade'i atıp banlanmam ümidi ile orjinal oynamaya başlamıştım. Bu son dalgada banlandık. E tabi işim artık orjinale dönmüştü ve live keyifli geliyordu artık benim için xbx live'dan ibaret. Bende onu satıp yerine SLİM aldım içeresinde 250GB HDD var dostum merak etme
  • @Assasinate

TV ye ne zaman geçmeyi düşünüyorsun monitör de bir yere kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

@Assasinate

TV ye ne zaman geçmeyi düşünüyorsun monitör de bir yere kadar.

Şimdi abi 10dan 10a çalışıyorum gece 10dan 12-1e kadar çok zorlarsam 2ye kadar başında oluyorum pc ve xbox direk bağlı oluyor ikisini harmanlıyorum geceleri Şimdi tv olursa böyle elimin altında omıyacak ayrıca birde bana masraf olacak. Evde yılların eskitemediği ARÇELİK 106ekran bir tv mevcut geçen senelerde arcade xbox varken bununla takılıyordum işimi görüyordu. Elite alınca HD bir monitörün zamanı geldi diye düşündüm, ayrıca ses sistemimide bağlayanilecektim. Vadesi dolar dolmaz evdekilerle anlaşıp sağlamından bir TV alacağım eve. Ozaman taşınırız TV başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 18 Eylül 2011; 1:24:25 >

• Gunde 12 saat calısılır mı yaw sende ınsansın:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gunde 12 saat calısılır mı yaw sende ınsansın:D

Turkcell çalışma şartları . Paramızı kazanalımda katlanıcaz ...
  • Burası da benim yeni mekan,çok dağınık biri olduğum için daha önceki tecrübelerim doğrultusunda bu kez kendime öküzümsü bir dolap yaptırdım ,odada ne bulursam dolabın içine atıyorum,böylelikle etraf dağılmıyor,dolabın dağınık olması önemli değil,nasıl olsa kimse görmüyorKonsollar ve tv de dolabın içinde,konsolların hava alması için dolabın çok ufak bir bölümü açık,kablolar içinse delikler mevcut,priz mriz ne varsa onlarda dolabın içinde

• İşte o meşhur televizyon.

Ayrıca güle güle oyna hocam son olarak o 4 konsol o 4 çekmecenin içindemi.
  • Saol,çekmecede değiller,hepsi dolabın sol alt bölümünde yan yana dizili haldeler.
  • Eskiden 106 ekran plazmaya bağlı olan sistemimi, annemin dizi! derdinden odama taşımak zorunda kaldım, böyle daha iyi oldu gibi.. Nargileye dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Eskiden 106 ekran plazmaya bağlı olan sistemimi, annemin dizi! derdinden odama taşımak zorunda kaldım, böyle daha iyi oldu gibi.. Nargileye dikkat

Ya aynen okul zamanı aile televizyonunda oynamak zor oluyor.Benim odada Tüplü var onunla hiç oynanmıyor bende ucuz yollu bir monitör alacağım.

• quote:

Eskiden 106 ekran plazmaya bağlı olan sistemimi, annemin dizi! derdinden odama taşımak zorunda kaldım, böyle daha iyi oldu gibi.. Nargileye dikkat

Keyif adamıyım diyorsun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 24 Eylül 2011; 14:49:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Keyif adamıyım diyorsun yani.

Fifa veya cod ile feci gidiyor yahu
  • quote:

Hocam kullandığın tema çok hoşmuş nerden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

Hocam kullandığın tema çok hoşmuş nerden bulabilirim?

Castle Crashers teması, ücretsiz olarak game marketplace den indirebilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.