Şimdi Ara

Xbox360 Slim Joystick Analog Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki kolumun birisinin tamamen diğerinin ise kısmen sol analoğu bozuk.Sorunun analog mekanizmasından kaynaklandığını düşünüyorum.Xbox360 Slim iki kolla beraber Kahraman Elektronikten almıştım fakat ilk önce çok sesli çalışan adaptör fanı için aradığımda adaptör garantiye girmiyor elektrik arızası olabiliyor falan dendi daha sonra kollar için aradığımda sadece makine garantiye giriyor diye söylediler.Duyduğuma göre elite modelinin kolları daha iyiymiş slime uyuyorsa almak isterim fakat sıfırını bulabileceğimi sanmıyorum.Uzun süre garanti veren mağazalardan Slim joystick almayı düşünüyorum sizce nereden alayım ya da tamir ettirebileceğim adres var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrasenkozalak

Arkadaşlar iki kolumun birisinin tamamen diğerinin ise kısmen sol analoğu bozuk.Sorunun analog mekanizmasından kaynaklandığını düşünüyorum.Xbox360 Slim iki kolla beraber Kahraman Elektronikten almıştım fakat ilk önce çok sesli çalışan adaptör fanı için aradığımda adaptör garantiye girmiyor elektrik arızası olabiliyor falan dendi daha sonra kollar için aradığımda sadece makine garantiye giriyor diye söylediler.Duyduğuma göre elite modelinin kolları daha iyiymiş slime uyuyorsa almak isterim fakat sıfırını bulabileceğimi sanmıyorum.Uzun süre garanti veren mağazalardan Slim joystick almayı düşünüyorum sizce nereden alayım ya da tamir ettirebileceğim adres var mıdır?

Geçmiş olsun. Bu tarz yerlerden yalnızca cihaz almak lazım.

Gamepad için Shopto veya Vatan'ı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap için teşekkürler.

Shopto'dan microsoft points gibi kod alışverişleri türklerin yaptığını biliyorum da gamepad olayı nasıl olur acaba?Kargo gümrük vs.

Bu arada daha demin kolu açtım biraz analog stick'le oynadım şu an sorunsuz çalışıyor kol diğer kol da bazen koşmada sorun yaşamaya başladım COD oynarken yakında onu da açarım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrasenkozalak -- 10 Mayıs 2013; 18:07:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrasenkozalak

Cevap için teşekkürler.

Shopto'dan microsoft points gibi kod alışverişleri türklerin yaptığını biliyorum da gamepad olayı nasıl olur acaba?Kargo gümrük vs.

Bu arada daha demin kolu açtım biraz analog stick'le oynadım şu an sorunsuz çalışıyor kol diğer kol da bazen koşmada sorun yaşamaya başladım COD oynarken yakında onu da açarım herhalde.

Fiyat ve paket buyuklugu olarak gumruge takilmamasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, yine de Türkiye'den almakta fayda var garanti konusu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 klavye mouse bağlamak?
    14 yıl önce açıldı
    Kablolu Xbox 360 kolu arıyorum...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.