Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
395.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Zeus, bende zaten FW'siz almayı düşünüyordum. Bu arada Avrupa server'larında sadece Pal olan Xbox'larmı alınıyor. Çünkü xbox amerikada $449, almanyada €446. Bu durumda usden almak daha mantıklı.

Selamlar,
  • Orjinal alırken her zaman bulunduğunuz bölgenin konsolunu almak daha mantıklıdır. Online içerikler konusunda olası sıkıntılardan uzak olursunuz. Bu yüzden PAL almanızı öneririm. Ama USA de alırsanız, herhangi bir sınırlama olmaz oyun açısından.
  • arkadaşlar bende artık live ortamlarına aktım ancak sormak istediğim bir soru var,mevcut internet bağlantım 1024 6gb sınırlıdır,bu livedan ne kadar oynarsam oynıyim bu kota dolmaz değil mi?yani netten oynamanın kotaya ne gibi bir abanması vardır teşekkürler
  • Çoğu kişi 20 lira daha fazla verip kota derdinden kurtulmak düşüncesinde. Bence siz de öyle yapın. Çünkü günlük 4-5 saat oyunla kotanızı rahatlıkla doldurursunuz.
  • arcade paketle elite paket arasındaki büyük fark sadece harddisk anladığım kadarıyla peki şöyle bir soru sorsam harddisk tam olarak ne işimize yarayacak live kullanmayı düşünmüyorum haliyle demo vs indirmeyeceğim sadece oyunların savelerini kaydedeceğim arcade paket işimi görmezmi
  • Arcade Pack hayli hayli işinizi görür, harddiskin live den içerik indirmeden başka hiçbir fonksiyonu yok
  • selam
    sky .

xbox 360 elite pal aldım live e kayıt olurken formun ilk sayfalarında yazdığın USA merkezli mi kayıt olmam gerekli yoksa pal olduğu için türkiye yazsam olurmu (olmazsada avrupa ülkesimi yazacağım)?

• usa yazarsanız usa account unuz olur, avrupa ülkesi yazarsanız avrupa account unuz olur, ne farkeder? hiçbişey.. Bazı oyunların demoları Avrupa account una daha önce çıkıyor, böyle bir fark olabilir sadece.
  • teşşekürederim
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

usa yazarsanız usa account unuz olur, avrupa ülkesi yazarsanız avrupa account unuz olur, ne farkeder? hiçbişey.. Bazı oyunların demoları Avrupa account una daha önce çıkıyor, böyle bir fark olabilir sadece.
  • arkadaşlar kısa ve öz bi sorum var.eski tip tüplü monitöre vga dan bağlayabilirmiyim 360 ı?12 senelik arçelik 19' bi monitöre yani .elimdeki bu inş. olur.bağlandı diyelim bi sorunla karşılaşırmıyım?.saygılar.
  • Diğer başlıkta buna cevap verdim
  • makinam ntsc-u premium military pack

pal'ın adaptorunu alsam xboxuma taksam çeviriciye gerek kalmadan sorunsuz birşekilde çalışır mı?

Teşekkürler şimdiden
  • soruma cvp yazıcak arkadaş yok mu
  • Bakın 1. sayfada bu sorunuzun yanıtı var, hatta baştan aşağıya tek tek okuyun, xbox360 konusunda bir sürü fikir ve bilginiz olmuş olur.

14. soruyu inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 12 Ocak 2008; 17:25:05 >
  • arkadaşlar yakın zamanda elime halo pack xbox 360 geçicek monitörümde samsung 940bw. vga kablo almam gerektiğini biliyorum ancak o analogdan bağlanıyo ve benim monitörümde dvi girişide var dvi girişine bağlayabileceğim bi vga kablo varmı. yoksa illaki analogdan bağlıcam ama bi fark varmıdır.
    şimdiden saolun.
  • Hayır fark olmaz, zaten piyasadaki monitörlere bağlanan tüm xbox360 kabloları vga dır, dolayısıyla alıp gönül rahatlığıyla kullanın ancak vga kablo alırken orjinal almanızı öneriyorum kalite kaybı yaşamak istemiyorsanız
  • Arkadaşlar bana 360 ın kablolu kolundan lazım. Nereden bulablirim? Yabancı siteler hariç.
  • merhaba bende pal xbox360 war peki şimdi live üyeliği için yine pal olanından mı almalıyım, üye olurken pal oldugum için avrupadan bir adres mi wermeliyim . son olarak pal aldıgım live kartı sadece avrupadaki kullanıcılarla mı oyun oynayabilirim. şimdiden teşekkürler.
  • Örneğin ebayden live account alırsanız usa hesabı açarak bunu sorunsuzca kullanabilirsiniz, tıpkı benim ntsc-j makinemde yaptığım gibi. Üye olurken avrupa hesabı açarken avrupa adresi, usa hesabı açarken usa adresi vermeniz yeterli olur (tabi bu bölgelere göre email hesabı almalısınız kayıt olurken).

Xbox Live region free dir, hangi bölgeden hangi account la bağlanırsanız bağlanın tüm xbox live kullanıcılarıyla birlikte oynarsınız oyunları.
  • he yani şuanda benim PAL makinamda NTSC U için olan Live kartlarından almamada bi sakınca yok yani. birde yeniyimde makinamı PAL die aldım PAL oyunlarınıda çalıştırıyor ancak makinanın üzerine kutusuna baktım hiçbiryerinde PAL yazısı göremedim. bir tek ayarlar kısmında display seceneginde PAL-50-60 die seçenek war. buradan mı anlaşılır makinanın hangi bölge kodunda oldugu ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.