Bu kod ne yazıkki ban kodu, çok üzgünüm ama BAN gelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: itachi84
xbox live a giremedim bir türlü W: 000-0008 X: 0000-F009 Y: 0000-0000 Z: 8015-1904 şöyle bir hata alıyorum. dns hatası oluyormuş kendileri sorunu nasıl halledebilirim? dns i hem otomatik denedim hemde kendi ip me yakın bişeyler vererek denedim yinede dns de hata verdi.
Premium Pro (beyaz renk HDMI çıkışlı), Elite, Arcade ve Halo Edition ların içi tamamen aynı, bazı Halo Editionların cpu su 65nm, aralarındaki tek fark bu, Elitede, Halo da diğerleride 3 kırmızıya karşı çok ciddi revizyondan geçti, %100 olarak görmez diyemeyiz ancak çok çok yüksek ihtimalle bi problem çıkmayacaktır, şu anda Microsoft tarafından resmi olarak 3 kırmızı gördüğü açıklanan Elite ve Halo Edition yok
quote:
Orjinalden alıntı: kngndz
xbox halo edition 3 kırmızı verirmi arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Oyunlarda sesli chat özelliği elbette mevcut, kutu içinden mikrofonlu kulaklık çıkıyor ve bunun yardımıyla gayet kaliteli bir şekilde sesli konuşabiliyorsunuz, bilhassa takım oyunlarında çok işe yarıyor ve çok zevkli oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
Arkadaşlar yine bir x-box cahili olarak karşınızdayım ama hızla öğreniyorum herbirşeyini
x-box'da online oyunlarda VoIP yani sesli chat özelliği mevcut mu? Varsa oyununa göre mi değişir? Yoksa chat olayını nasıl halediyorsunuz? Koordinasyon gereken oyunlarda sorun yaşamıyor musunuz herkes kafasına göre mi takılıyor?
Wii'de wiimotela mesaj yazmak işkence :D
1. Hiçbir farkı yok, arcade pack i gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Arcade packte konsolda harddisk yok sadece, hafıza kartı var 256mblık, zaten harddiske gerekte yok. 256mb save leri falan atmak için yeterde artar bile.
2. Elite = Arcade Pack = Halo Edition hiçbir farkı yok, içleri tamamen aynı, aynı revizyon 2007 modellerin hepsine uygulanmış dolayısıyla fiyat avantajı sebebiyle Arcade Pack öneriyorum
3. 2005 üretimlerden uzak durun...
quote:
Orjinalden alıntı: alicho
selam arkadaşlar bende bir xbox360 almayı düşünüyorum avrupadan tanıdık vasıtasıyla... şöyle amazon.co.uk'dan fiyatlara baktım eliteler 280 euro civarında okuduğuma göre elite versiyonlarda 3 kırmızı ışık riski yok denecek kadar azmış fakat birde xbox arcade konsollar var ki bunların fiyatı 190 euro ve 2007 yapımı...şimdi bir iki soru sormak istiyorum izin verirseniz... 1-) arcade konsol çok ucuz ve 2007 yapımı ben zaten hep orjinal oyun oynayacağım yani fw'ye falan gerek yok avrupadan geleceği içinde pal olacak fakat bunun herhangi bir x360dan donanımsal olarak bir farkı var mı? 2-) alet 2007 yapım olduğu için 3 kırmızı ihtimali düşük olur mu yoksa aynı riski mi taşıyor?yani aradaki fiyat farkına aldırış etmeden elite mı alayım? teşekkürler... 3-) birde bunlara ek olarak 2005 yapımı core sistemler var. bunlarda 180 euro bununda kasasını açıp fan vs. taksak 3kırmızı verme ihtimali var mı? teşekkürler...
gerçekten bu kadar hızlı cevap beklemiyordum sağolun...
Teşekkür ederim cevaplar için
PAL ADAPTÖR ALDIM 95 YTL ATİK TE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
Z: 8015-1904
quote:
xbox live a giremedim bir türlü W: 000-0008 X: 0000-F009 Y: 0000-0000 Z: 8015-1904 şöyle bir hata alıyorum. dns hatası oluyormuş kendileri sorunu nasıl halledebilirim? dns i hem otomatik denedim hemde kendi ip me yakın bişeyler vererek denedim yinede dns de hata verdi.
ban değilmiş bağlantımda bi kaç değişiklik yaptım çalıştı zaten daha live a hiç bağlanmamaıştım o hatayı aldığımda.
İlk defa yanıldığıma çok sevindim, bu hatayı genelde Ban gelenler alıyor o nedenle bu aralar çoğu kişinin başına geldiği için kesin konuştum, neyse gerçekten çok sevindim bi problem olmadığına
yaa ben 1 sene garantili military pack aldım ankara japon dan .3 kırmızıya direk değişim veriyo 1 yıl.şimdide pişman oldum elite almadığıma.gerçi baya pahalıydı ankara japonda.sky_walker kardeşim sence 10 makinadan kaçında 3 kırmızı çıkar.içimizi rahatlat yaa :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
Z: 8015-1904
quote:
ban değilmiş bağlantımda bi kaç değişiklik yaptım çalıştı zaten daha live a hiç bağlanmamaıştım o hatayı aldığımda.
o hatanın aynısı dün gece bende de oldu Dns ile ilgili.Belli bir müddet sonra düzeldi benim de.
Free Region Asya Gears Of War aldığımda bu oyunu multiplayer oynamaya kalktığımda asyadaki serverlaramı bağlanıp oynarım yoksa avrupa versiyonu olan biriylede normal şekilde oynayabilirmiyim.
Live'de Region olayı olmaz, herkes aynı serverlara bağlanıyor.
X360 daki oyunlar ortak bir havuz sistemine baglanır. Oyunun bölge kodu ne olursa olsun nereden baglanırsanız baglanın dünyadaki X360 kullanıcıları ile sorunsuz oyun oynayabilirsiniz...
Live bu aralar problemli. Live'a bağlanmakta problem çekenler; herhangi bir oyun çalıştırın ve oyun içindeyken live'a bağlanmaya çalışın, bağlancaktır bu şekilde. Dashboard'dan bağlanmada problemler oluşuyor.
slm arkadaslar yni ir x box360 alım ve divx filimler icin su son update ten bahsediyorlar xbox360 internete bagladım live uptade yapıyordum sonuna geldıgınde network ayarlarını konrtoledip tekrar denyındıyor ama sonuc aynı ne yapabilim bana yardımcı olursanız sevınırım...
Güncellemeyi Microsoft'un resmi sitesinden indirip CD'ye çekerek veya USB Flash bellekten doğru da yapabilirsin. Ama DivX ile ilgili olan güncellemeyi online yapmak zorundasın. Konsol bağlantılarını bir kontrol et.
Arkadaşlar fw yaptırılmış makinada live arcade oyunları oynayabiliyor muyuz?Tani fw yaptırdıktan sonra bi yerden alabiliyor muyuz?
pc ile 360'ı nası baglıcam birbirine live için ağ nası kurucam
Windows Vista yada Windows Media Center lazım + ethernet kablosuyla bilgisayarın bağlı olması gerekli xbox360 a. Media Center a girip Add Extender bölümüne giriyorsunuz, burada size bir kod soruyor, xbox360 ın da media center bölümüne giriyorsunuz, o bölümde ekrana gelen kodu pc ye giriyorsunuz. Bu şekilde bağlantı sağlanıyor.