Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
395.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece PAL bölgede çalışan bir oyun da deneyebilirsiniz ama o seçenek varsa PAL'dır zaten konsol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkay27

makinam ntsc-u premium military pack

pal'ın adaptorunu alsam xboxuma taksam çeviriciye gerek kalmadan sorunsuz birşekilde çalışır mı?

Teşekkürler şimdiden

çalışır
  • Benim de bir sorum olacak . Kablolu 360 Gamepad'ini PC'de kullanmak mümkün mü ? Kablosuzu için adaptör gerekiyormuş , gördüm fakat , ben kabloluyu merak ediyorum . 360'ın gamepad'i çok rahat
  • pal makinama bugün ntsc u live kart ldım yarın gelecek. şimdi geldiğinde usa adresli bi hesap açtıgımda bir sorun olmayacak değil mi ? iyi günler...
  • Kabloluyu direk bağlayıp kullanabilirsiniz pc de.

quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

Benim de bir sorum olacak . Kablolu 360 Gamepad'ini PC'de kullanmak mümkün mü ? Kablosuzu için adaptör gerekiyormuş , gördüm fakat , ben kabloluyu merak ediyorum . 360'ın gamepad'i çok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 14 Ocak 2008; 21:13:41 >
  • bana Live'dan nasıl BAN yeriz anlatabilirmi detaylı biçimde?
    BAN yememek için ne yapmamız lazım?
  • Bu sorunun kesin cevabı yok, tek kesin cevap ban yememek istiyorsan orjinal oyun kullanmalısın, diğer kısımlar hurafe.

quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

bana Live'dan nasıl BAN yeriz anlatabilirmi detaylı biçimde?
    BAN yememek için ne yapmamız lazım?
  • sadece oyun oynadığımızdamı oluyor BAN?
  • Xbox Live'dan banlanmamanın tek çaresi, orjinal oyun kullanmaktır. Diğer tüm seçeneklerde banlanma şansınız vardır.
  • ya benim bi sorum daha olucak dvi to hdmi kablo buldum x360 halo editionda hdmi girişi var eğer o şekilde direk takarsam çalışırmı çünkü hdmi to dvi kablo uygun fiyatta var.

cevaplar için şimdiden saolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

ya benim bi sorum daha olucak dvi to hdmi kablo buldum x360 halo editionda hdmi girişi var eğer o şekilde direk takarsam çalışırmı çünkü hdmi to dvi kablo uygun fiyatta var.

soruna daha önce by _GoKhAn arkadaşımız bağlanır diye cevap vermiş

http://resim.donanimhaber.com/m_11944589/mpage_4/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

ya benim bi sorum daha olucak dvi to hdmi kablo buldum x360 halo editionda hdmi girişi var eğer o şekilde direk takarsam çalışırmı çünkü hdmi to dvi kablo uygun fiyatta var.

Ses olayını da halletmen lazım.
  • Benim sorum firmware li bir x-box 360 da eski xbox oyunlarını oynayabilirmiyim. ayrıca bir x-box 360 almak istesem nereden almamı tavsiye edersiniz?
  • yaklasik 20 gun once elite aldim 1 hafta gecmeden evde firmware ile ugrasirken dvdromu bozdum simdi sadece demo oynayabiliyorum
  • FW yaparken DVD Romun keyini aldınız mı? Keyi aldıysanız başka bir dvd rom alıp halledersiniz işlemi ama key yoksa

quote:

Orjinalden alıntı: XonicGear

yaklasik 20 gun once elite aldim 1 hafta gecmeden evde firmware ile ugrasirken dvdromu bozdum simdi sadece demo oynayabiliyorum
  • Teşekkürler bilgiler için
  • merhaba ben xbox live üye oldum. yine usa adresli windowslive.com uzantılı bir mail hesabı açtırdım ama acaba bunu şuanda kullandığım hotmail.com uzantılı mail hesabıyla değiştirebilirmiyim. weya messenger bölümünde hotmail.com uzantılı arkadaşlarımı ekleyebilirmiyim ? iyi günler...
  • key alamadim bi tane daha alana kadar demo oynamaya devam
  • key alamadıysanız başka dvd rom almanızada gerek yok
  • bu kadar işe yarayan bir konuyu neden ?
    "üst konu" statüsünden çıkardınız sayın yöneticiler inanın anlıyamadım!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.