Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
395.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: omarnet

Aynı soru tekrarlanmasın diye mesajların neredeyse tamamını okudum, ama aradığımı bulamadım.

Bu konsolda klavye-mouse kullanabilir miyiz? Mümkünse hangi marka ve modeller kullanılabilir?

Klavye mouse kullanmak mümkün. Bir adaptör yardımı ile gayet güzel bir şekilde kullanılabiliyor hatta. Bu konuda bir başlık vardı forumda ama aramak lazım tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

Orjinalden alıntı: zuzu49

http://urun.gittigidiyor.com/Xbox-Live-4200-Microsoft-Points-UK-Account-icin_W0QQidZZ7863130

link için saol..satıcı ile irtibata geçtim.puan ları İngiltere den alıyormuş ve diğer Avrupa ülkelerinde çalışıp çalışmadığı hakkında bilgisi yok..
    Benim hesabım Almanya üzerinde.Bu kartı kullanabilirmiyim?

gameman,

Seninkine muhtemelen olacaktır.

• Selamlar;

Yakın zamanda ingiltereden premium pack bir makina yollatıcam arkadaşıma ancak bir kaç sorum var . Premium packle bildiğiniz gibi hd av cable geliyor bununla crt monitöre bağlayamıyoruz sanırım ancak şöyle bir aparat var hd cable a bunu taksak(bu aparatın adı nedir heryerde bulunur mu) , ayrıca şu Switch'i düşünüyorum. Bu şekilde crt monitörden görüntü alabilirmiyim,görüntüde bozukluk olurmu yada vga kablo mu almamı öneriyorsunuz.Bu switch baya işimi görür gibi monitörü tak çıkar yapmayız hiç değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 26 Ocak 2008; 1:02:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Selamlar;

Yakın zamanda ingiltereden premium pack bir makina yollatıcam arkadaşıma ancak bir kaç sorum var . Premium packle bildiğiniz gibi hd av cable geliyor bununla crt monitöre bağlayamıyoruz sanırım ancak şöyle bir aparat var hd cable a bunu taksak(bu aparatın adı nedir heryerde bulunur mu) , ayrıca şu Switch'i düşünüyorum. Bu şekilde crt monitörden görüntü alabilirmiyim,görüntüde bozukluk olurmu yada vga kablo mu almamı öneriyorsunuz.Bu switch baya işimi görür gibi monitörü tak çıkar yapmayız hiç değilse.

monitöre bağlantı için vga kablo alacaksınız.swich ile pc ve xbox arasında geçiş yapabilirsiniz..

• Arkadaşlar bana da 19" lcd geldi ve vga ile bağladım cihazı.

Çözünürlüğü 1280X1024 yaptım görüntü muhteşem oldu fakat bazı oyunlarda altta ve üstte siyah boşluklar oldu yani oyunlar tam ekran olmuyor anca Widescreen yaptığım zaman oluyor.

Ama mesela Fifa Street 3 demo oynadım tam ekran çıktı çözünürlük,kalite muhteşem oluyor ama dediğim gibi bazı oyunlarda tam ekran olmuyor

Oyunlar mı desteklemiyor bu çözünürlüğü diyeceğim ama 1024X768 yaptım yine bazı oyunlar tam ekran olmuyor

Sorun nedir acaba ?
  • SORU1 ) Bir internet sitesinde Arcade modelinin arcade oyunlar için tasarlandığı yazıyor .. bu sürüm ile tüm xbox360 oyunları oynanabilirmi ? ( yukarıda diğer sürümler ile fark yok denmiş ama öğrenmek istiyorum

SORU2 ) Arcade modele sonradan harddisk takmak mümkünmü ?

SORU3 ) XBOX arcade den yada diğer model kutuları içinden wireless internet için aparat çıkıyormu yoksa ayrıca mı alınıyor ?

SORU 4 ) 3K riskli makinler oldukça ucuz, hftada 3-4 saat i geçmez kullanımım kırmızı riski bu hali ile azaltmış olurum değil mi ? keza fiyatları risk alınası düzeyede..
  • Arkadaşlar şu kısa soruma bilgili ve piyasayı yakından takip eden biri cvplarsa sevinirim.xbox 360 fiyatları artıyormu,düşüyorumu?(ta bi ki türkiye için ve 2. ellerden bahsediyorum).bu yaz kaça kadar düşer düşerse?
  • 2007 yeni nesil konsollardan önce üretilenler hızla düşüyor 2. elleri...
  • 1) Böyle bir saçmalık yok, en ucuz Xbox360 ile dahi her X360 oyunu oynanabilir. Elite, Arcade ve Halo Pack in aksesuar hariç birbirinden hiçbir farkları yok.

2) Elbette.

3) Ayrıca alınıyor, 80-100 ytl arası fiyatı.

4) Bir arkadaşım 3 ay kullanmadı konsolu, ondan sonra bir açtı, 3 KIRMIZI.. yani öyle az oynamak falan çare değil, çıkacağı varsa çıkar

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

SORU1 ) Bir internet sitesinde Arcade modelinin arcade oyunlar için tasarlandığı yazıyor .. bu sürüm ile tüm xbox360 oyunları oynanabilirmi ? ( yukarıda diğer sürümler ile fark yok denmiş ama öğrenmek istiyorum

SORU2 ) Arcade modele sonradan harddisk takmak mümkünmü ?

SORU3 ) XBOX arcade den yada diğer model kutuları içinden wireless internet için aparat çıkıyormu yoksa ayrıca mı alınıyor ?

SORU 4 ) 3K riskli makinler oldukça ucuz, hftada 3-4 saat i geçmez kullanımım kırmızı riski bu hali ile azaltmış olurum değil mi ? keza fiyatları risk alınası düzeyede..

• Piyasada bir belirsizlik var, fiyatlar genel olarak yüksek ancak 2. el 2006 üretimlerin fiyatları nispeten daha uygun.

quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

Arkadaşlar şu kısa soruma bilgili ve piyasayı yakından takip eden biri cvplarsa sevinirim.xbox 360 fiyatları artıyormu,düşüyorumu?(ta bi ki türkiye için ve 2. ellerden bahsediyorum).bu yaz kaça kadar düşer düşerse?
  • FW siz konsolda 2. el oyun oynamak banlanma sebebı olabılırmı? bıraz garıp soru oldu ama baska bır forumda ılk banlanma olayı basladığında duymustum hatta mıcrosoftu arayıp bu olayı çözdüğünnü söylemişti...
  • Böyle bir şey söz konusu değil, 2. el orjinal oyun nedeniyle banlanma diye bişey yok (elbette fw siz konsolda).
  • slm arkadaslar bende xboxlıve la ılgılı bışı danışıcaktım modemden dırek baglantı verdım xbox 360 a test connectıon dedım ıp ,mtu adaptor fln fılan onaylıyo hepsını en altta xboxlıve a geldıgınde faıled verıyo nat ayarlarını dogru yaptııma emınım ama olmuyo airties modem kullanıyorum bı yardımcı olursanız cok sevınırım test de failed yazıo sadece bı hata kodu vermıyo . . . ıyı gunler
  • selam.
    1 hafta önce platin elektronikten xbox 360 halo 3 edition aldım...ntsc-u olanından...yanında adaptör+1 yıl garanti+birkaçtane oyun(4 tane)+hdmi kablo=tamamına 1250 ytl bayıldık...
    sonra exa dan 590 ytlye hdmı girişli 22'' w2270h monitör aldım....
    şuan 1080 p de görüntü almaktayım...performans süper...konsolu hdmi dan bağladım...süper...

sorum şu ki....??????
    ses olarak monitörün 2 watt lik hoparlörlerinden ses alıyorum....
    creative 2+1 ses sistemi var bunu bağlayamadım... girişler falan uyumsuz...
    ayrıca konsol üzerinde kulaklık takacak yer falan da yok...
    bu konuda lütfen bi yardım edin ... olmazsa bir ses sistemi ve kulaklık tavsiyesi de verebilirseniz çok sevinirim...ayrıca skywalker konu için ayriyeten teşekkürler...almadan önce burayı hatmettim....saolasın
  • 2.1 hoparlörü elbette kullanabilirsiniz, bunun için şu aparata ihtiyacınız var.

Xbox ın ses kablolarını bunun ucuna, bu aparatıda subwoofer a takmanız yeterli olucaktır.
  • peki aldığım fiyat iyimidir...bu konuda bi fikriniz varmı?
  • Bu 2 resimi ekledim.İlginçtir bu benim PAL olan makinem ve aylardır nete bile girmiyordu.Liveda hiç kopya oyun oynanmadı ancak benim anlayamadığım makine banlense "this machine has been banned" demesi lazımken bu "this account has been banned" diyor.Hardı çıkardım,formatladım,sıfırdan account yarattım her seferinde aynı hatayı alıyorum "test xblox live connection" yaparken

• Geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Geçmiş olsun..

başka bir iş var bakalım xbox 360 supporta yazdım,ne cevap verecekler
  • xbox360 game pad in önünde bulunan üzerinde microsft yazan giriş ne işe yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.