Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
395.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar acıl yardım .. büyuk ihtımalle bu soru daha önce soruldu ama konsolu nasıl koymalıyım?? dik mi dursun yataymı yoksa yatay olsunda altına bı tane kıtap yada cd mı koymalıyım tamamen havada durması için ne yapıcaz??
  • Her iki türlüde oluyor okuduğuma göre, yatay olacaksa iki kitabın arasına alıp altından hava geçmesini sağlayabilirsiniz..
  • ya arkadaşlar geçen fnr 3 oynuyodum alet bi 4-5 saattir açıktı oyun oynarken dondu ekran aleti yeniden başlatmam gerekti 3 kırmızı habercisimidir bu artık korka korka açıyorum aleti.
  • Bazen dvd yi okuyamadığındada yapar donma. Farklı oyunlarda deneyin, dvd romu iyi dinleyin okuyabiliyormu, çıt çıt ses yapar okuyamazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 3 Şubat 2008; 2:24:46 >
  • saol cevap için şimdilik bi problem yok heralde dvd dendi
  • benim hıtachı dvd rom da çıt çıt ses yapıyor sankı içerde boğuşuyorlarmış gibi..ama okumada bır problem yok normal mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disasterpiece_123 -- 3 Şubat 2008; 13:50:21 >
  • okumada problem olsa ya oyun donar yada unable to read diye hata verip oyundan çıkar
  • arkadaslar bende kendıme xbox almak istıyorum ancak almadan önce size bı sorum olacak. xbox la msnye gırebılırmıyım kamera mıkrofon takılıyomu.kararsız kaldım bu yüzden acaba pc mi alsam lütfen yardımcı olun.
  • pc ve xbox domates ve bibere benzer biri kırmızı iken diğeri acıdır...
  • Benim sorum firmware li bir x-box 360 da eski xbox oyunlarını oynayabilirmiyim.
  • Ban makineleri bir PC aracılığı ile ağa sokmak mümkün olabilirmi,

Örneğin

LIVE AĞI -------- İNTERNET ---------PC-----XBOX360

PC 2 de çift ethernet olsa, ve bir yazılım ile xbox360 ' ı simule etse ... LIVE PC ' yi Xbox 360 zannetse .. nasıl olur ???
  • Arkadaşlar çok merak edıyorum xbox da demo ındırırken %10 da aletı kapatsam actığımda yıne aynı yerden ındırmeye devam edermı? yoksa demo ıptal mı olur ps3 de devam edıyordu şimdi yansın istemıyorum bı cevap verırsenız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mzarafet

xbox360 game pad in önünde bulunan üzerinde microsft yazan giriş ne işe yarıyor

Play&Charge Kit takılıyor oraya.
  • Konuyu başından beri okuyorum ve Xbox 360 almak için gerekli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. kafamı karıştıran sorular var ve sormak istedim;
    1- Arcade makinaya en az kaç GB HDD takılır ve fiyatı ne kadardır?
    2- Pal alacağım ve extra herhangi bir adaptör veya çeviriciye ihtiyacım olmayacak değil mi?
    3- Atik Elektronik'ten almayı düşünüyorum, kendileri 3K garantisi veriyorlar mı?
    4- Geçmiş oyunları oynamak istiyorum ve şu ana kadar çıkan tüm oyunların listesini bulmak istiyorum. Herhangi bir link verebilir misiniz?

Ayrıca sky__walker nickli arkadaşa teşekkür ederim, gerçekten öğrenilmesi gereken herşey ilk sayfada mevcut. Gerçekten yararlı bir topic olmuş.
  • 1-Arcade deye 20 gb hdd takabılırsın..2.el alırsan çok uygun bulabılırsın sıfırlar bazı yerlede 200 kadar çıkıyor
    2-Pal alırsan çevirici kullanmana gerek kalmaz..adaptor kutu içinden çıkıyor bıldığim kadarı ıle (ntsc-u da öyle)
    3-Çoğu yer 100 ytl veya o cıvarı bır ücret karşılığında garanti verıyor Emınim atık de verıyordur ama platın den almanı önerırım..
    4-Bütün oyunların lıstesını bır arada bulamadım ama çeşitli oyun sıtelerıne yada endem.net e bakarak bıraz bılgı sahıbı olabılırsın (endem dememın sebebı çok geniş oyun lıstelerının olduğunu hatırlıyorum)

• teşekkürler cevaplar için, hdd olarak da herhangi bir hdd takılır mı? takıldıktan sonra memory carda gerek olmaz mı? taktırmak için extra ücret alırlar mı benden?
  • http://urun.gittigidiyor.com/Xbox-360-120GB-Hard-Drive_W0QQidZZ7880420 HDD olarak boyle bişi olması gerek ben hdd kullanıyorum memory cardı saklıyorum gerek olmuyor hdd yeterlı hdd takılması ücret gerektirmez çok basıt yukarıda özel girişi var zaten tek yapman gereken konsolun üstüne yerleştirmek hdd olayını bence kafana takma eğer fiyat fazla geliyorsa ntsc-u konsollara bakmanı tavsıye ederım bı farkı yok ama daha ucuz böylelikle istediğin aksesuarıda rahatlıkla alabilirsin..
  • sağol ama verdiğin linkteki ürünün fiyatı çok uçuk. 20 gb lık 2.el bulursam arcade pack'te kullanabilirim galiba. şeklinin böyle bişey olduğunu bilmiyordum. teşekkürler bilgilendirme için
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarnet

Aynı soru tekrarlanmasın diye mesajların neredeyse tamamını okudum, ama aradığımı bulamadım.

Bu konsolda klavye-mouse kullanabilir miyiz? Mümkünse hangi marka ve modeller kullanılabilir?

Wirales klavyeni usb girişinden takarsan kullanabilirsin. Ben Logitech klavyemi kullanabiliyorum. oyun içinde değil sadece yazışmalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloneromeo -- 6 Şubat 2008; 11:51:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Disasterpiece_123

Arkadaşlar çok merak edıyorum xbox da demo ındırırken %10 da aletı kapatsam actığımda yıne aynı yerden ındırmeye devam edermı? yoksa demo ıptal mı olur ps3 de devam edıyordu şimdi yansın istemıyorum bı cevap verırsenız?

Devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.