Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
395.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fwli makinada orjinal oyun kullanırsak ban yermiyiz.

forumlarda banlanırsın diyolar ama atik elektronik orjinal oyun kullanıldığında kesinlikle ban olmayacağını söyledi.
  • bilgiler için teşekkürler çok işimi yaradı bu konu sayende xbox360 ile ilgili her şeyi öğrendim diyebilirim

emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: lenyyy

fwli makinada orjinal oyun kullanırsak ban yermiyiz.

forumlarda banlanırsın diyolar ama atik elektronik orjinal oyun kullanıldığında kesinlikle ban olmayacağını söyledi.

banlanırsın yada banlanmazsın die %100 bişi sölemek imkansız.Ama xbox360 üzerinde yaptığın her modifikasyon banlanma sebebi.

• quote:

Orjinalden alıntı: N@Name

bilgiler için teşekkürler çok işimi yaradı bu konu sayende xbox360 ile ilgili her şeyi öğrendim diyebilirim

emeğe saygı
  • Yaa abiler ben yurdışından biriyle konuştum bu adam diyoki burada pal var ntsc var sizin sisteme uymaz farklı olur çalışmaz yok diyo burada ki hız 50-60 değişiyo bide diyoki türkiyenin voltaj değeriyle buranın farklı olmaz bunlar doğru mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

Yaa abiler ben yurdışından biriyle konuştum bu adam diyoki burada pal var ntsc var sizin sisteme uymaz farklı olur çalışmaz yok diyo burada ki hız 50-60 değişiyo bide diyoki türkiyenin voltaj değeriyle buranın farklı olmaz bunlar doğru mu???

Çevirici alırsın 50 ytl cıvarı rahatlıkla kullanırsın ntsc..bıde 50 60 hız ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disasterpiece_123 -- 7 Şubat 2008; 22:40:16 >
  • 50-60hz olması gerek. killercreek, arkadaşım, bir ton insan ntsc konsol kullanıyor burda, bu insanlar nasıl çalıştırıyor sanıyorsun? Lütfen amerika' yı tekrar keşfetmeye çalışma, bir haftadır çok zorlanıyorsun ondan söylüyorum.
  • Konsolu aldım gears of war aldım bıttı demo ındırıp duruyorum bır gunde zor ındırıyor orjınal oyun arıyorum bır dukkan getirtemeyız,kımse almıyor,olmaz gibisinden naz yapıyor diğer mekanlar ise ntsc oyun arıyorum fıyata bakıyorum 110 ytl zaten dandık oyunlar..Şimdi oturmuş düşünüyorum ben bu konsola FW yaptırsammı? aslında lıve ı çok sevıyorum onlıne oynama zevkı olmadan konsolun tadı çıkarmı bılemıyorum...bıde sıze sorım dedım..en son çıkan FW nedır nerde ıstanbulda yaptırılır Ban lanma olasılığı nekadar azalır..yada yaptırsammı acaba bi fıkır verın yaw
  • ya arkadaşlar arcade pack almayı düşünüyodum ama harddisk olmaması olayı düşündürüyo beni ne gibi dezavantajları olur?
  • arkadaşlar ben yazın xbox360 veya ps3 almayı düşünüyorum.
    xbox360 daha yakın ama aklımda bir sürü oyun var hepsini orijinal alamam ama online da oynamak isterim fw letsem banlanırım diye düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericgenc

arkadaşlar ben yazın xbox360 veya ps3 almayı düşünüyorum.
    xbox360 daha yakın ama aklımda bir sürü oyun var hepsini orijinal alamam ama online da oynamak isterim fw letsem banlanırım diye düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım

Ben tercihimi xbox360 dan yana kullandım.Forumdaki iki kısımıda incele aklına hangisi yatarsa onu seçersin.Online oyun konusunda xbox360 ın ps3 e göre daha çok oturmuş bi sestemi var.Orjinal oyun konusundaki kesin kararını konsol almadan önce karar vermelisin daha sonra geri dönüş şansın olmaz.Forumda fw ve korsan oyun konusunda konuşmak yasak diye biliorum...Bence xbox360 al bende orjinal oyun almadan kullanıorm..
  • Üstadlardan yardım istiyorum, bugün itibari ile XBOX 360 Arcade pack aldım ama bazı şüphelerim var. Şüphe derken nasıl bağlayacağım konusunda; kutunun içinden HDMI çıkmadığını bilmiyorum, scart mı çıkıyor? TV ve LCD monitöre bağlama ihtimalim var ve 226 BW'de dvi bağlantısını PS3, analog bağlantıyı da PC kullanıyor. Eğer monitöre DVI'dan bağlayacaksam HDMI to DVI kablo gerektiğini biliyorum ama ses problemini nasıl çözeceğim. 5+1 HDMI portlu amfi var ama optik kablo, koaksiyel, kullanılıyor. Geçici de olsa bi çözüm söyleyebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution2

Üstadlardan yardım istiyorum, bugün itibari ile XBOX 360 Arcade pack aldım ama bazı şüphelerim var. Şüphe derken nasıl bağlayacağım konusunda; kutunun içinden HDMI çıkmadığını bilmiyorum, scart mı çıkıyor? TV ve LCD monitöre bağlama ihtimalim var ve 226 BW'de dvi bağlantısını PS3, analog bağlantıyı da PC kullanıyor. Eğer monitöre DVI'dan bağlayacaksam HDMI to DVI kablo gerektiğini biliyorum ama ses problemini nasıl çözeceğim. 5+1 HDMI portlu amfi var ama optik kablo, koaksiyel, kullanılıyor. Geçici de olsa bi çözüm söyleyebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_20956552/tm.htm

• Arkadaslar bugun yarin 360 almayi planliyorum... Suanda amerikada bulunmaktayim, yaza donucem istanbul'a, donmeden bi 360 alayim diorum... Ancak benim sole bi sorum olacak, umarim bilen ve cevap veren bi arkadas olur... Sorum suki: Biliorum ki 350 dolara 360 pro alirsam alete fw yaptirabilirim turkiyeye donduumde, ancak bi arcade paket alirsam bole bi imkanim olur mu? yani duyduum kadariyla o olayi yaptirmak icin hard disk gerekiormus, onsuz olan arcade pakete fw islemi yaptirmam mumkun mudur? Yada arcade'teki 256 mb memory card hard disk'le ayni islemi goruyomu? Yada bilmiorum siz hic fw yapilmis bi arcade makina gordunuz mu? Umarim yardimci olursunuz arkadaslar cunku ona gore gidip pro pakedini alicam aletin, tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stramonish89

Arkadaslar bugun yarin 360 almayi planliyorum... Suanda amerikada bulunmaktayim, yaza donucem istanbul'a, donmeden bi 360 alayim diorum... Ancak benim sole bi sorum olacak, umarim bilen ve cevap veren bi arkadas olur... Sorum suki: Biliorum ki 350 dolara 360 pro alirsam alete fw yaptirabilirim turkiyeye donduumde, ancak bi arcade paket alirsam bole bi imkanim olur mu? yani duyduum kadariyla o olayi yaptirmak icin hard disk gerekiormus, onsuz olan arcade pakete fw islemi yaptirmam mumkun mudur? Yada arcade'teki 256 mb memory card hard disk'le ayni islemi goruyomu? Yada bilmiorum siz hic fw yapilmis bi arcade makina gordunuz mu? Umarim yardimci olursunuz arkadaslar cunku ona gore gidip pro pakedini alicam aletin, tesekkurler..

forumun ikinci el bölümünde fw li arcade packler gördüm.Fw işlemi hard diskle alakalı bi işlem diildir.Ondan arcade pack e fw yaptırabilirsin.Eğer liveden demo indirmiceksen arcade pack alabilirsin.256 mb memory hard disk ile aynı işlemi görür.

• arkadaşlar meraktan soruyorum xbox 360 ta xbox 1in oyunları çalışıyormu.Birde banlanınca sadece xbox live a mı giremiyoruz
  • quote:

arkadaşlar meraktan soruyorum xbox 360 ta xbox 1in oyunları çalışıyormu.Birde banlanınca sadece xbox live a mı giremiyoruz

Banlanınca sadece live ile bağlantın kesilir.Single player olarak oynayabilirsin oyunları.
  • bir de ilk soruma cevap verirmisiniz xbox 1 oyunları da çalışıyormu
  • quote:

bir de ilk soruma cevap verirmisiniz xbox 1 oyunları da çalışıyormu

tüm oyunlar çalışıo mu bilmiorm ama çalıştığını biliorm denemedim ama
  • arkadaşlar türkiyede elite fiyatını ne kadar pal ntsc-u ? bide size şöyle sorayayım 19inc casper tv de mi xbox oynasam yoksa 51 ekran lcd hd ready de mi oynasam hangisinde görüntü daha iyi olur şöyle demek istedediğim 720p ikiside destekliyor bide oyunlar için kontrast önemli midiri? ayrıca en son fw microsoft tarafından daha çözülemedimi? bunlara cevap verirseniz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.