Şimdi Ara

Xboxmı PS3 mü yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Önceki konulara baktım xbox ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Şimdi asıl konuya geleyim.Xbox 360 ve Ps3 arasında kaldım.Şunu belirtmek istiyorum ki öğrenciyim Kalbim ps3den yana ama kafam xboxdan yana.Daha çok orjinal takılcam ve multiplayer oynuyacağım.Kırdırma falan olmayacak yani.Genelde COD serisi ve GTA gibi serisiler olucak.Birkaç söylenti var ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum yanlış birşey söylersem affola.Şimdi ps3 de multiplayer platformu xbox a göre düşük olduğundan ps3 de oyunlardan düşme lag lobby de uzun süre oda arama gibi şeyler oluyormuş bu doğrumu ?Bide xboxı tercih etmemin nedeni parti olayı.O çok hoşma gidiyor ps3de böyle bişi yok.Benim arkadaşmda alsa onla nasıl konuscaz hal hatır sorcaz gibi şeyler olmuyacak bu yüzden tercihim şuan xbox.Hiç konsolum olmadı ilk kez alıcam.İnternet kafelerdede hiç konsolla oynamadım.Sadece xbox 360 oyun koluyla bi 5-10dk oynamıslıgım var.Hangisini tercih etmeliyim?.Sizin düşünceleriniz nedir?Şimdiden yardım eden ve etmeyen herkese teşekkür ederim...

• Zaten söylemişsin LIVE'ın, PSN'den daha gelişmiş bir sistem olduğunu ve Online sistemi bile X360'ı aldırır bence. Ama ben yine de hatırlatayım, LIVE paralı. Yani çevremde bir çok kişi bu durumu duyunca X360 almaktan caydı fakat aldığı parayı kesinlikle hak ediyor. Gamepad konusunda da bariz bir üstünlüğü var Dualshock 3'e. Bence bu iki kriter önemliyse X360 almalısın. Indie ve Arcade oyun arşivi de zengindir ayrıca LIVE'ın.

Not: Burası X360 olduğundan bir çok kişi X360 derse şaşırma ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker2010 -- 6 Nisan 2014; 12:47:16 >
  • Live e falan para vermek şart.Multiplayer hastasıyım sonuçta para vermeden olmaz.Öbür türlüde ucuz etin yahnisi kötü olur. teşekkürler bilgin için
  • Online senin için önemliyse tercihin kesinlikle X360 olmalı. LIVE üyeliği işini de, konsolu alırken 90 liraya 1 yıllık alarak veya her ay bozukluklarını biriktirerek (ben böyle yapıyorum) aylık 20 lirayı rahatlıkla çıkarabilirsin bence.
  • Sana katılıyorum.1 yılda biz 90 lirayı nereye vermiyoruz ki ?.Haftada rahatlıkla 25 lira biriktirebilirim ki 1yıllık live üyeliği 4 haftada alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_HayaL

Sana katılıyorum.1 yılda biz 90 lirayı nereye vermiyoruz ki ?.Haftada rahatlıkla 25 lira biriktirebilirim ki 1yıllık live üyeliği 4 haftada alırım.

Nacizane önerim, eğer durumun iyiyse yeni nesil konsollara da bakabilirsin.
  • Malesef.Kendi harçlıklarımı biriktirerek alıcam.Yeni konsollara malesef gücüm yetmez.Ama staja başlayana kadar alırım olmazsa stajdan sonra alırım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman alacaksın hocam ? Pm den sana ulaşırım bir kaç sorum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11.comda çok ucuz.Kredi kartınız varsa tavsiye ederim.Diğer sitelerde çok pahalı ve kutu içeriği az.İsterseniz link atayım oradan kendiniz bakarsınız. Haziran ayında almayı planlıyorum.Karne indirimleri olur daha çok ucuza gelir.1 oyun parası yada 1yıllık live üyelik parası cebinizde kalır
    http://www.n11.com/xbox...y-black-ops-2-P16908299
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.