Şimdi Ara

xciting ciler yardim lutfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gercekten bilmedigimden yaziyorum..xciting 250i 2011 model motorum var.gostergede calistirirken 3 isik yaniyor..calistirdiktan sonra motor isareti olan ikaz isigi yanmaya dewam ediyor.bu isik motor calisiyorken yanmasi normalmi..yoksa sonmesimi gerekiyor...dun yagmur altinda kalinca eksozun icine su girmesin die bant la kapamistim.aksam bandi cikarmayi unutup 5 dakikaya yakin calistirincada bu isigi farkettim..acaba bu isik yaniyormuydu diorum yoksa arizami var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cvp yazan yok cokmu zor soru sordum acaba )

• Dostum Selam,

1. O bantı bir daha eksozu kapatma motru boğarsın, motorsikletler (kaliteli motorsikletler için diyorum, çin mallarına pek güvenim yok bu durumda) her türlü hava koşullarına uygun üretilirler, o yüzden yamğurda yada karda bişey olacak die korkma.
    2. Hangi ışıklar yanıyor tam anlamadım fakat yağ resmindeki ışık sürekli yanıyorsa, yağ 'ın azalmış demektir bi takviye yapman lazım. onunda model 10-40 castrol, motul, mobil motorsiklet yağı kullanman lazım.
    3. Bi şekilde servise danışıp sorunu onlarla paylaşmalısın, başka sorun olabilir motorunda. Yağ ışığı yanması pekte iyiye alamet bişey değil mutlaka servise gitmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 11 Şubat 2015; 11:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueall

Dostum Selam,

1. O bantı bir daha eksozu kapatma motru boğarsın, motorsikletler (kaliteli motorsikletler için diyorum, çin mallarına pek güvenim yok bu durumda) her türlü hava koşullarına uygun üretilirler, o yüzden yamğurda yada karda bişey olacak die korkma.
    2. Hangi ışıklar yanıyor tam anlamadım fakat yağ resmindeki ışık sürekli yanıyorsa, yağ 'ın azalmış demektir bi takviye yapman lazım. onunda model 10-40 castrol, motul, mobil motorsiklet yağı kullanman lazım.
    3. Bi şekilde servise danışıp sorunu onlarla paylaşmalısın, başka sorun olabilir motorunda. Yağ ışığı yanması pekte iyiye alamet bişey değil mutlaka servise gitmen lazım.

Yag isigi deil...yagini 10 gun once degistim...motor isareti olan ikaz isigi yaniyor.servise goturcem zaten..bu ara havalar kar malum cikaramiyorum garajda duruyor.burdan on bilgi almak icin sordum.bide servisler adami opuyor malum..dedim belki elimden gelir bir sorayim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.