Merhaba arkadaşlar, belki bilmeyeniniz vardır diye xCloud'tan oyun oynamanın yöntemini açıklayayım dedim. xCloud kullanabilmek için gerekli olan şeyler: - Xbox Gamepass Ultimate hesabı - Android telefon/tablet/emulator - Oyun kolu Nasıl kullanılır? 1. Android cihazınızın arayüzünün dili İngilizce olmalıdır. Çünkü Game Pass uygulamasını indirdiğimizde eğer arayüz İngilizce'yse Cloud sekmesi açık oluyor. Uygulamanın Türkçe versiyonunda bu sekme yok. 2. Arayüzü İngilizce olan Android cihazınıza Google Play Store'dan Game Pass uygulamasını indirin ve Game Pass Ultimate hesabınızla uygulamaya giriş yapın. 3. Google Play'den bir VPN uygulaması indirin. Ben SuperVPN'i kullanıyorum. 4. VPN uygulamasıyla bir Avrupa serverına bağlanın. Ben Fransa'ya bağlanıyorum gecikme yaşamamak için. Hollanda'yı da öneririm. 5. VPN'i aktif ettikten sonra Game Pass uygulamasını açın. Uygulama açıldıktan sonra VPN'e geri dönüp VPN'i kapatın. Game Pass uygulaması açık kalsın. Artık uygulama açık olduğu müddetçe yurtdışından bağlandığınızı sanacak. 6. Bluetooth ile kontrol cihazınızı bağlayıp Game Pass uygulamasının Cloud sekmesinden istediğiniz oyunu oynayın. Bu yöntemle ben 50 mbit internetimle Galaxy M31 cihazımda neredeyse sorunsuz kullanıyorum uygulamayı. Bluestacks ile açmaya çalıştım fakat internetin gecikmesi daha yüksekti nedense. Bu yüzden mobilden oynamayı tercih ediyorum. Fakat ilerde Xiaomi Mi TV stick alıp VPN ve Game Pass'i apk olarak yükleyip aynı yöntemi uygulamayı planlıyorum. Eğer işe yararsa burayı da güncellerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serebrum -- 11 Nisan 2021; 17:17:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim