Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Gapps pack kurmama ragmen google uygulamalarindan sadece hangout ve gmail var. Özellikle Play store yok.
    Harici Apk olarak buldum ve kurdum. Onu da acmiyor.

Hobar ' da aynı sorun olmuştu. Partition'u kurmayı unutmuştu o. Unutmadıysanız belki stock partitionu kurmuş olabilirsiniz. Partitionu indirdiğiniz yerdeki BlePart-21 olan sürümüyle yaptım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksa

quote:

Gapps pack kurmama ragmen google uygulamalarindan sadece hangout ve gmail var. Özellikle Play store yok.

Hobar ' da aynı sorun olmuştu. Partition'u kurmayı unutmuştu o. Unutmadıysanız belki stock partitionu kurmuş olabilirsiniz. Partitionu indirdiğiniz yerdeki BlePart-21 olan sürümüyle yaptım ben.

Hobar recovery'yi değiştirmeyi unutmamış mıydı yaf ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

quote:

Hobar recovery'yi değiştirmeyi unutmamış mıydı yaf ?

Böyle bişey yapmış işte

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiyette -- 31 Mart 2014; 20:04:38 >

• Nadiren sebekeyle baglantisinin kesilmesi(resetle geciyor)

Dokunmatik butonlarin hassasiyetinin dusuk olmasi

Ses kalitesinin yetersiz olmasi ve sesin kisik olmasi

Yakinlik sensorunun yeterince iyi calismamasi

Kameranin ics kadar kaliteli cekmemesi

Genel anlamda icsden daha iyi performans vermesi

İcs gibi kullandikca sisme yapmamasi

Batarya performansinin icsden 1 adim onde olmasi

Hala gelisim asamasinda olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden haber yok mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: erkalt

atmel dokunmatik panel var. zaten ahize sesi yüzünden değiştirdim romu.

Ahize sesi ilerideki versiyonda düzelecek gibi görünüyor. 2 gün önce ses sürücülerinin kaynak kodlarını güncelledi. Yaklaşık 150 değişiklik var.

hocam benim dokunmatik bölümde şerit şeklinde ölü bölge var. Değiştirmeyi düşünüyorum. Ne öneririrsiniz? İki çeşidi mi var dokunmatik panelin?
  • quote:

Güncellemeden haber yok mu ya ?

Şu an Ekran ve dokunmatik panel sürücüleri ile uğraşıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Discombobulated

hocam benim dokunmatik bölümde şerit şeklinde ölü bölge var. Değiştirmeyi düşünüyorum. Ne öneririrsiniz? İki çeşidi mi var dokunmatik panelin?

Synaptics ve Atmel ekranlar var. Bunlardan Atmel olanını almanızı şiddetle öneririm. Benim Synaptics ile başıma gelmeyen kalmadı.

Dokunmatik panel alırken ahize boyutuna bakın ve alırken U8800'e aldığınızdan emin olun.

Soldaki Synaptics, sağdaki ise Atmel. Buradan ayırt edebilirsiniz;

(Resmi Açmak için linke tıklayın)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1773262&d=1362227562

• beklemedeyiz.
  • quote:

quote:

Güncellemeden haber yok mu ya ?

Şu an Ekran ve dokunmatik panel sürücüleri ile uğraşıyor

quote:

Synaptics ve Atmel ekranlar var. Bunlardan Atmel olanını almanızı şiddetle öneririm. Benim Synaptics ile başıma gelmeyen kalmadı.

Dokunmatik panel alırken ahize boyutuna bakın ve alırken U8800'e aldığınızdan emin olun.

Soldaki Synaptics, sağdaki ise Atmel. Buradan ayırt edebilirsiniz;

(Resmi Açmak için linke tıklayın)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1773262&d=1362227562

Güzel olsunda 1 yıl daha beklerim Hocam benim dokunmatik panelim Synaptics mi Atmel mi nerden öğrenebilirim ?

• quote:

Güzel olsunda 1 yıl daha beklerim Hocam benim dokunmatik panelim Synaptics mi Atmel mi nerden öğrenebilirim ?

Eğer şu an bu ROM (Blefish'in yaptığı CM11) cihazınızda kurulu ise aşağıdaki uygulamayı yükleyin ve açın;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the511plus.MultiTouchTester

Eğer cihaz 2 parmaktan fazlasını algılamıyorsa Synaptics dokunmatik panele sahipsiniz, Eğer 3 ve üstü parmak sayısını algılıyorsa Atmel dokunmatik panele sahipsiniz demektir.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    hocam ben farkı göremedim sadece takılan bölümün kartı daha geniş birde filmlerin renkleri farklı. Ayrıca bu paneller çerçeveden ayrı mı satılıyor çerçeve panelde ayrılıyor mu ahize hoparlör bölümü de mi yok ayrıca?
    edit: hocam ayrıca blefish in cm11 i yükledim sizin dokunmatik recovery var, gapps yüklemeye çalışıyorum bir defasında sadece gmail yüklendi, google hesabı eklenemiyor, ikincide hangouts da geldi ama yine olmuyor. ayrıca gapps kurduktan sonrsa sistem başlarken 8 uygulama optimize ediliyor yazmıştı... bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz fabrika ayarlarına sıfırlayıp denemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 2 Nisan 2014; 13:15:16 >
  • quote:

quote:

Eğer şu an bu ROM (Blefish'in yaptığı CM11) cihazınızda kurulu ise aşağıdaki uygulamayı yükleyin ve açın;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the511plus.MultiTouchTester

Eğer cihaz 2 parmaktan fazlasını algılamıyorsa Synaptics dokunmatik panele sahipsiniz, Eğer 3 ve üstü parmak sayısını algılıyorsa Atmel dokunmatik panele sahipsiniz demektir.

10 Tane parmak algıladı 11. yi algılamadı

• quote:

hocam ben farkı göremedim sadece takılan bölümün kartı daha geniş birde filmlerin renkleri farklı. Ayrıca bu paneller çerçeveden ayrı mı satılıyor çerçeve panelde ayrılıyor mu ahize hoparlör bölümü de mi yok ayrıca?
    edit: hocam ayrıca blefish in cm11 i yükledim sizin dokunmatik recovery var, gapps yüklemeye çalışıyorum bir defasında sadece gmail yüklendi, google hesabı eklenemiyor, ikincide hangouts da geldi ama yine olmuyor. ayrıca gapps kurduktan sonrsa sistem başlarken 8 uygulama optimize ediliyor yazmıştı... bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz fabrika ayarlarına sıfırlayıp denemiştim.

Çerçeveden ayrı satılanlarda var, çerçeve ile beraber satılanlarda var. Ahize tabiki yok, benim demek istediğim ahize için ayrılmış kısmın boyutu. Bu boyut U8800 ve U8800Pro larda farklı şekillerde. Bu yüzden önemli.

Gapps yüklerken aşağıdaki gapps'ı kullanın;

http://www.androidfilehost.com/?fid=23311191640114013

Eğer hala sorun çıkartıyorsa Blefish'in partition tablosunu yüklememişsiniz demektir. Yüklemek için;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2615712

hocam sizin dokunmatik recoveryle blepart yuklenmiyor. blepart recovey yukledim,dogru calismiyor bende ses tusuyla asagi inerken ornegin tek asagi basiyorum hicbisey gorunmuyor,ikincide iki basamak birden iniyor.. normal cwm ile yuklenebilirmi?

• quote:

hocam sizin dokunmatik recoveryle blepart yuklenmiyor. blepart recovey yukledim,dogru calismiyor bende ses tusuyla asagi inerken ornegin tek asagi basiyorum hicbisey gorunmuyor,ikincide iki basamak birden iniyor.. normal cwm ile yuklenebilirmi?

Dokunmatik CWM derken ClockworkMod Recovery 6.0.3.3 sürümünü mü demek istediniz?

• quote:

quote:

Dokunmatik CWM derken ClockworkMod Recovery 6.0.3.3 sürümünü mü demek istediniz?

hayir, cwm degil direk ekrana dokunarak yapiliyo islemler dort harfli bir adi var. ben sizin yaptiginizi saniyordum

• quote:

Kardeşim o cwm bendede öyle. Bir kere bastığında hangi satırda olduğu gözükmüyor ama bir satır aşağı iniyor. 2. de normal gösteriyor hangi satırda olduğunu.
  • aynisi. mobil old. icin ayrintili yaxamadim. simdi o cwm ye girdik. nasil yukleyecegim normal rom kurar gibimi yoksa direk install mi

• quote:

quote:

quote:

hayir, cwm degil direk ekrana dokunarak yapiliyo islemler dort harfli bir adi var. ben sizin yaptiginizi saniyordum

TWRP den bahsediyorsunuz. Evet, TWRP yi U8800 e derleyen de benim, CWM 6.0.3.3 ü de. BlePart ı CWM 6.0.3.3 ile kurun, daha sonra TWRP flashlayın.

cok sagolun yani blepart icin sadece blefish recovery gerekmiyor. cwm ile de kurulabiliyor? cok tesekkurler zahmet edip yaziyorsunuz ayni seyleri kac defa. iyi geceler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.