Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ustam 2.3 yerine 2.2 ile dene. 2.2 turkey romu ile dene.
  • ustam sadece mobil veri kısmını deniyemedim onun dışında çok iyi. ilk açılış ilk kurulum çok kasıntılı olur orayı tamamen atla atla diyin. kamera çalışmaz ise kamera uygulamasını kaldırıp google camera kurun.çok güzel rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonic -- 11 Ağustos 2015; 15:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaonur

ustam 2.3 yerine 2.2 ile dene. 2.2 turkey romu ile dene.

Tam 1 gün uğraştıktan sonra bu seferde yeşil mavi sarı ekran oluştu bu seferde zar zor cwm 5027 atıp B522 romu yükledim bu sefer ideos yazısında sürekli reset atmaya başladı b528 yükledim bir sefer zar zor açıldı baktım dahili tamamen sıfır hasta etti çözüm en son pembe ekrandan 5024 cwm ile B136 yı buldum ve yükledim telefon adeta kendine geldi,ve normal açıldı,dahili deki dosyalar image klasörü falan hepsi gelmiş,daha sonra B518 yi yükledim ama ondada root yapamadım yani çalışan root bulamadım,Doomlord telefonu tanımadı superone click te step 7 de takıldı kaldı ama en azından telefon kurtuldu imei ye falan baktım sorun yok.
  • sile S kullanıcısına yanıt
    b136 kingdir ya yanlız söyle birsey var ben telefonuma kesinlikle 2.3 rom kuramıyorum cihaz acılmıyor. huawei yazısı kasıyor hiç açılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

b136 kingdir ya yanlız söyle birsey var ben telefonuma kesinlikle 2.3 rom kuramıyorum cihaz acılmıyor. huawei yazısı kasıyor hiç açılmıyor.

Bendede 518 vardı 528 e geçeyim dedim tel yine göçtü 518 yedek almıştım cwm den yükleyeyim dedim açılmadı huawei yazısında takılıp reset atıp durdu,tekrar b136 yükledim,çok işkenceci telefon şimdi 518 de yüklenmiyor,b136 da kaldım

• sile S kullanıcısına yanıt
    usta sen 2.3 ü boşver. bu telefonu aldığımdan beri 2.3 yüklenmedi. kur 5.1.1 i rahatla

• quote:

usta sen 2.3 ü boşver. bu telefonu aldığımdan beri 2.3 yüklenmedi. kur 5.1.1 i rahatla

Ancak akşam deniycem
    b136 dan direk geçemem herhalde
    yükleme sıralaması nasıl olacak teşekkürler.
  • 2.2 yükle telefonu ac hersey sorunsuz ise 2.3 yukle. Telefon acilmadan recovery at blepart-lvm11 kur sonra romu kur

• quote:

2.2 yükle telefonu ac hersey sorunsuz ise 2.3 yukle. Telefon acilmadan recovery at blepart-lvm11 kur sonra romu kur

518 yükledim yine açılmadı ideos ekranı geçmedi reset attı sonra buradahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2615712 yazıldığı şekilde partition ve recovery işlemlerini yaptıktan sonra burada anlatılanları uygulayıphttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57883272#post57883272 pembe ekranda twrp nin içindeki imgrecovery yi değiştirip twrp recovery de lolilop yükledim ancak yine açılmadı meğersen update1 ide yüklemem gerekiyormuş ondan sonra açıldı. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Update 1 olan eski versiyon. Tarihlere bak yeni olanda uupdate 1 yok

• Aynen doğru ilk sürümü yüklemişim son sürümü yükleyince düzeldi
    yardımınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocalarım elime bu telefondan geçti de ben bu yazılımı yüklemek istiyorum sırasıyla nasıl yapacağımı anlatırmısınız ? bir de imei uçma ihtimali varmı ?
  • bir de bendeki telefon kendi kendine ekrana basıyo rastgeler neden olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.