Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orjinal partition yüklemen lazım onun içinde önce Custom recovery CWM yüklemen gerekiyor sonra romu kurunca sorun çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin288 -- 26 Aralık 2014; 13:02:45 >
  • Ok arkadaslar b136 yukledim sorunsuz aciliyor. İlk seferinde ayni hatayi Verdi wipe data factory reset dedim yine froyo da sonrasinda Sorin cikarmadi. Yardimlariniz icin sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blefish den yeni sürüm lolipop 5.0 geldi
    Requirements

404020 baseband installed (this is normally installed when upgrading to 2.3)
    LVM installed
    SELinux enabled recovery (TWRP recommended)

Installation

Download the latest version below
    Save the ZIP to SD card & reboot to recovery
    If coming from a different ROM, do factory reset
    Install the ZIP
    Optional: Install Google Apps
    Reboot (first boot takes quite some time since ART is default now)

Bugs (in the latest version)

Sometimes Wi-Fi firmware crashes, causing high battery drain.
    HuaweiSettings app is not finished, BT and magnetic sensor options do not work.
    720P video recording is corruped (green recording). Some other camera apps do not have this problem.
    When turning Wi-Fi tethering off, phone hard reboots.
    TV out is not implemented.

http://sourceforge.net/projects/cm-u8800/files/cm-12-20141231-UNOFFICIAL-Blefish-u8800.zip/download

• vay be telefon gercekten efsane oldu :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gapps:http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/gapps-official-to-date-pa-google-apps-t2943900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 1 Ocak 2015; 20:06:26 >
  • cm12 mp3 player da durduruldu diye bi hata o sadece müzigi zil sesi yapcagın sirada oluyor diger her hangi bi sorun yok gibi
    ayrıca android 5 degil android 5.0.2 en güncel surumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin53 -- 2 Ocak 2015; 0:17:49 >
  • telefonu bi kaç aydır kenara koydum hiç elime almıyordum. lolipop geldiğini gördüm hemen atladım. bi deneyelim bakalım. E
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihavend_Mucize

Lollipop güncellemesi de aldı ya Huawei ideos x5 artık efsane oldu.Romu kurdum, sorun yok.

önce TWRP http://forum.xda-developers.com/ideos-x5/development/recovery-twrp-recovery-t2989571

sonra blepart lvm 1.0http://forum.xda-developers.com/ideos-x5/development/partition-blepart-lvm-t2989570

Unofficial Cyanogenmod 12.0 http://forum.xda-developers.com/ideos-x5/development/rom-unofficial-cyanogenmod-12-0-t2989575

UNOFFICIAL-Blefish-u8800 cm-11-20141028 versiyonunu kullanıyorum. Lollipop güncellemesi yapmam için ne yapmam gerekiyor?

• a.arslan kullanıcısına yanıt
    twrp zaten yukludur sizde

lvm ve lolipop romu indirip sd karta atmanız
    cihazı recovery modda açıp önce lvm flashlamanız ardında telefonu kapatıp tekrar recovery modda açtıktan sonra da lolipop romu flasmlamanız gerekli

lvm flashladığınızda herseyiniz ucacagi icin yedek almaznız gereken seyler var ise telefonda bu işlem oncesinde yedeklemeniz gerekir.
  • L5 kullanan var mi olmus mu gecmeye deger mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın @vasfiuysal öncelikle cevabınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Dün biraz uğraşma sonucu kurmayı başardım.
  • yeni rom ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

yeni rom ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yeni romu kurdum ama tam anlamıyla deneyemedim. Bir hafta önce Asus zenfone 6 almıştım ve X5 Telefon 1 haftadır boşta duruyordu, telefonun aşağıdaki 4 tuşu işlev yapmıyor :( (Not: yazılımdan kaynaklanan sorun değildir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 3 Ocak 2015; 18:23:43 >
  • pil performansı çalışması hata vs varmi
  • ben bir hataya rastlamadım ama kişiselleştirme yok gibi birşey.ayarlar da çok kabataslak ve ayrıntısız.hata konusundan çok işlevsellik olarak geliştirilmesi gerek.üstelik bildirim çubuğunun şeffaf olmaması da bütün lolipop havasını bozuyor.
  • Pil kullanımı nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: niksaçmabişeybence

ben bir hataya rastlamadım ama kişiselleştirme yok gibi birşey.ayarlar da çok kabataslak ve ayrıntısız.hata konusundan çok işlevsellik olarak geliştirilmesi gerek.üstelik bildirim çubuğunun şeffaf olmaması da bütün lolipop havasını bozuyor.

Performans ayarlarından high-end graphicsi açarsanız bildirim çubuğu lollipopdaki gibi olur. Cyanogen Lollipopa yeni geçiyor, bir çok ayar o yüzden yok. Blefish de belki haftalık güncelleme yapabilirim demiş zaten.
  • telefonuma cyanogen lollipop rom yükletmek istiyorum. bu konuda tecrübeli olmadığım için ücret karşılığı yükleyen birileri var mıdır? şu an miui rom yüklü durumda. Fatih'teyim İST
  • quote:

Orijinalden alıntı: pigafetta

telefonuma cyanogen lollipop rom yükletmek istiyorum. bu konuda tecrübeli olmadığım için ücret karşılığı yükleyen birileri var mıdır? şu an miui rom yüklü durumda. Fatih'teyim İST

Hocam kullandığın rom ile ilgili şikayetin yoksa bence hiç uğraşma çünkü ice cream romlardan sonrası hep sorunlu..İllaki bi sorunları var ve geri dönmek isteyeceksin..Şuan en stabil aurora icecream romu yani 4.0.4...Sizin kullandığınız miui tam olarak ne ve kimin romu nerden indirdiniz?Sorun varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.